Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Açılmıştı. Güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Mike said: abi risk tamamen ben gerçek olduguna inanıyorum yemez ordan o sekilde dengesız kamyona atlamak. ama cok kasmısta olabilirler tabi durdur baslat tarzı yok yok fake iyi izlersen anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Birçok kez açılıp fake olduğu kanatına varılmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Kamyona atlaması fake değilki zaten...Kamyona atlamyıo bile...Farkettiysen ilk karelerde düştüğü yeri tam göremiyoruz beyaz kalıyor...yerden 10 cm yukarıda bile olabilir...Oraya doğru koşarlarken de görüntü bir anlık değişiyor sanki,hoop başka bir evin üst katından kamyonun üstünde çocuk...Anlaşmışlar demekki kamyonla da.. Ya da en azından ben böyle anladım...Ne olursa olsun yemez çünkü ordan atlamak bilerek bile olsa...Kafasını kenara fln vurmayacağı ne malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ii iş çıkarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi fake diyene madalya vermiyolar:D izleyin, oha deyin, varsa etrafınızda birileri çağırın onlarada izletin, hep beraber eğlenin şaşırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 fake tabi ama güzel yapmışlar eleman orda olayı bitiyor zaten şansa bak demeyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mike said: abi risk tamamen ben gerçek olduguna inanıyorum yemez ordan o sekilde dengesız kamyona atlamak. ama cok kasmısta olabilirler tabi durdur baslat tarzı Mike seni iyi şekerle fln kandırmamışlar küçükken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 fake fake fake löl iyi kasmışlar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 fayk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ne olursa olsun iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 AHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 abi şimdi o olayın gerçekte olduğunu düşünün. aşağı düşen eleman ölmüyo, üstünü silkiyo ve yukarı bakıp ulan sizin ananızı gibisinden hareetler yaparak yukarı doğru koşuyo. işte o zaman bomba olur. bizim arkadaşlarla böle bi fantezi miz vardı.diyoduk böle bişi olsa ada ölmese de kalksa, üstüne asayı atıp öldürmek lazım filan:) hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 konuşuldu la bu eski, feyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 http://img105.imageshack.us/img105/3722/blink4ok.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 http://img507.imageshack.us/img507/9725/adszpw8.jpg Durdur başlat olayidir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ahahah ama süper yapmıslar ya kanım dondu abi ilk izleyişimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kızların "ay bize bi hareket gösterseneaaaa.." kısmında kanım dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar