Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ertuğrul Sağlam Yolcu

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

iyice abarttınız sizde.

ertuğrul sağlam'a tanınan haklar ve gösterilen tolerans şu ana kadar beşiktaş kulübünde hiç bir teknik direktöre gösterilmemiştir. bırakın teknik direktörü başkanlara bile gösterilmemiştir.

2 yıldan fazla süredir ertuğrul'u destekledim, savundum, olacak dedim. dün gördüm ki bu adamla olacak iş değil. 2 yıldır oynadığımız futbol ne bir adım ileri gitti ne de bir adım geri. hep aynı yerde sayıyoruz. defansta problem var dedik, defans transfer ettik ( ki allah için iyi adamlar sivok ve zapo ) gel gör ki metalist kharkov diye bir takımdan 4 yedik. geçen sezon kötü defans bahanesi altında liverpool'dan 8 yedik ama taraftar yine de ertuğrul'u bağrına bastı. fakat gelin görün ki artık ne benim ne de hiç bir beşiktaşlının e.sağlam'a tahammülü kalmadı. şu kadroyla gerçekten daha iyi top oynatacak bir sürü insan var şu takıma ki lucescu onların arasında en iyi opsiyon kesinlikle. ntvspor'da okuduğum için mutlu oldum, eğer p.tesi açıklanır da lucescu göreve başlarsa beşiktaş uzun seneler rahat eder. bu sezonu fenerbahçe ve trabzonspor'un üzerinde bitireceğimize eminim. galatasaray ile şampiyonluk için yarışır, samiyende ve inönüdeki maçların skorlarına göre de şampiyonu belirleriz. beşiktaş'ın kadrosu yetersiz değil, aksine hamur çok güzel fakat üretilen kekler börekler pek güzel değil. bunun sebebi de aşçının ta kendisidir. yani ertuğrul sağlam'dır.

oyuncular tamam yüreksiz oynadılar eyvallah da hiç biri yeteneksiz değiller. gayet iyi futbolculara sahibiz, oynatmasını bileceksin arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha geçen hafta Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ın Ferguson'u oluyordu... Beşiktaş'ı hep Demirören bitirdi diyorlar ama Beşiktaş'ı asıl bitiren o çok övülen taraftarıdır; çok cin fikirli tezahüratlarını( seba gitsin ahmet dursun) bütün stad bir ağızdan çığırırken hiç geleceği düşünmediler. Seba gibi adamı yollayıp yerine gelene zırtapoz başkanlara vesile oldular; müstehaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgili iyiydi. Tüpçü gördüğüm en kötü kulup başkanı.

Tüpçünün babası buna "et kafa, şirketlerimden uzak dur da ne bk yersen ye demiş", 40 milyon dolar vermiş. O da beşiktaşın içine etmeye gelmiş.

Lucescu gelsin, seneye şampiyonuz inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
Bilgili iyiydi. Tüpçü gördüğüm en kötü kulup başkanı.

Tüpçünün babası buna "et kafa, şirketlerimden uzak dur da ne bk yersen ye demiş", 40 milyon dolar vermiş. O da beşiktaşın içine etmeye gelmiş.

Lucescu gelsin, seneye şampiyonuz inşallah.

bu yazdıklarına inanıyorsan sorun yok
Sosyal ağlarda paylaş

bence başkadandan teknik direktöre kadar herkesin gitmesi lazım ve süleyman seba gibi bir insanın yönetime gelmesi şart amma şuan yönetim bence bırakıp gitmez. teknik direktör giderserse lucescu en iyi alternatif( ne kadar futbol anlayışıdan nefret etsende) lucescu azz kalibiyetten çok fyada çıkaran teknik direktör gs ye bakın mali krizdeyken florkin perezlerle şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkıyodu küçük takımlarla yaptıklar malum . bu kadrayoyla en iyiyi yapar bence
Sosyal ağlarda paylaş

luce olsaydı kadro az cok şöyle olurdu

rüştü

toraman sivok zapo

cisse ugur

ali delgado i.üzülmez

bobo holosko

3-5-2 /// 5-3-2 şl deki deplasman maclarında da holosko yerine serdarı alır uguru delgado yanına kaydırırdı

cordoba

zago ronaldo ahmet

tayfur guinti

kaan dobra sergen i.üzülmez

pancu

imansız
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Galatasaray taraftarı olarak Ertuğrul Sağlam'ın başarılı olmasını istiyordum çünkü artık Türk teknik direktörlerinde bişeyler başarması gerekiyor yoksa milli takımda Fatih Terim'in fantazilerine ve egoist seçimlerine mahkum yaşamaya devam edicez.
Sayın Ertuğrul Sağlam Metalist mağlubiyetini herhangi bir şeyle açıklayamaz ve ben olsam istifa ederdim.
Ama ortada bir de gerçek var ki aslında çok acı;Bu takıma Del Bosque geldi,bu takıma Tigana geldi,bu takımdan Lucescu gitti arada gelip gidenleri saymıyorum bile.Şimdi bu kadar teknik direktör futbolu bilmiyor Yıldırım Demirören muhteşem transferler yapıyor da bu teknik direktörler mi batırıyor ortalığı.
Beşiktaş kadrosu iyi diyor herkes tamam bakınca iyi kimsenin itirazı yok ama futbolcular için kullanılan tanımlar hep kötü değil.Öyle bir alışmış ki taraftarı alınan defans oyuncularını en azından kötü değil diyerek durumdan hoşnut oluyor.Kimse birbirini kandırmasın gelen oyuncular öyle aman aman futbolcular değil;
Seric:Yunanlar bayram etti giderken yinede kötü görmedim bence faydalı olabilir.
Sivok:Çek milli takımının yedeği
Zapotocny:Yine yedek geldiği takım italya'nın orta sıralarından şimdi de uefada mücadele ediyor.
eskilerden Holosko'yu ayrı tutuyorum gerçekten iyi futbolcu,Bobo bir var bir yok Cisse'nin kalitesi tartışılır şimdi eldeki yabancılar bunlar bakıyorum bu gün milli takım kadrosuna da 3 adam çağrılmış Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan ve Batuhan Karadeniz.Gökhan Zan ki nefret edilen adam Batuhan'a zaten şans tanınmıyor.Neyse gereksiz uzadı yazı asıl anlatmak istediğim kadro kötü olmayan yada nispeten iyi oyunculardan kurulu.Bir Alex,Guiza bir kewell,baroş bu tarz oyuncular yok beşiktaş kadrosunda.
Ertuğrul Sağlam gider Ziya Doğan gelir o gider Capello gelir bunların pek bi önemi olduğunu sanmıyorum.Bugün Ertuğrul Sağlam kovulursa 3M euro tazminatı varmış gazeteden okudum sabah bu paralara yazık günah bence beşiktaştan öncelikle gitmesi gereken insanlar Yıldırım Demirören ve ekibi.Sinan Enginse takımdan olabildiğince uzaklaştırılmalı bana sorsan Serdar Bilgili'yi geri getirmeliler ha ayrı konu beşiktaş iç dinamiklerini pek bilmem daha iyi aday da vardır belki o onların bileceği iş.Ama bu teknik direktör kovduk yenisini getirdik al sana seriç vs ile olmaz ben Galatasaray'lıyım ama beşiktaş sempati duyduğum bi klüp ve Metalist maçındaki futbolu hazmetmek mümkün değil. :/
Çarşı protesto mu eder maçlara mı gitmez bilmem ama en azından tepki gösterilmeli artık adam Beşiktaşın paralarını sağa sola saçıyor ve herhangi bir başarı göstermiş de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...