arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 transistör sayısını arttırmanın amacı hızı arttırmak değilde ne o zaman sevgili silth ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 mevcut hammadden ve işleme teknikleriyle zor işleme tekniğini gelitirirsinizde yep yeni bir hammadde bulunması lazım bu tarz birşey için[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 abi ya zaman makinesini bulup gidip alıp getirelim şu bilgisayarı....[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 said: Bonus, 23 Nisan 2004 21:11 tarihinde demiş ki: Turbo tuşu vardı, onu da koysunlar 2014'te gene cidden o tuş işe yarıyor muydu?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben asıl yaşlanacağım zamanları düşünüyorum. torunum elinde cd büyüklüğünde 80gb lık bişeyle gelince ne yapacağım onu merak ediyorum.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 levie zaten 160gb'lik diskler şimdiden hazır ama dvd'lerin suyu çıkana kadar bekletiyorlar, torununu kıskınmana gerek yok.. :-p[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 http://www.digit-life.com/articles2/blu-ray normal dvd tek yüz tek katman 4,7 GB. blue ray dvd tek yüz tek katman 27GB. şimdilik 3800 dolar :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yaramaz :P su kaynatır bu makine... üretemezler.. dünya savaşı çıkar makineyi yapamazlar vs vs... yapılmasın! Gelişmesin ! Durdurun teknolojiyi, inecek var... *!P3 700 üne yaşlı gözlerle bakar hüzünlü hüzünlü...*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 2012 de zaten metor mu ne carpiodu dunyaya hayal bunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Deep-Night, 24 Nisan 2004 19:15 tarihinde demiş ki: said: Bonus, 23 Nisan 2004 21:11 tarihinde demiş ki: Turbo tuşu vardı, onu da koysunlar 2014'te gene cidden o tuş işe yarıyor muydu? Basınca pc yavaşlıyordu, bul karayı al parayı oynunda tırboya basıyordun oyun birden anlamsızlaşıyordu.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 gelisme hizi eskiden eksponansiyeldi, artik degil. quantum effectlerden dolayi belirli bir alana sikistirabileceginiz transistor sayisi sinirli. sadede gelirsem bence rakamlar abartili[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yapılır kesin yapılır..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 bana da sayilar az geldi.. daha hizli olucak makineler.. 2014 ehehe 10 yilda biyolojik pcler felan çikar. ya 1994'de p 133ler felan yok muydu? 1 gb hdd hatirliyorum o zamana..[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 94'te p133? :lol:[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 cyborg'lar geliyor, beyninizi yiyecekler.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Poff diyorum rüya gibi[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 2014 e 4 kala zor görünüyor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ekran kartı dısında zor değil. bu cok cekirdek olayı yavaslattı cpu gelişimini bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 30tb harddisk tutturulabilir gibi. Ama 100ghz ne ya, farklı şekilde hızlanırıyolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bence de ekran kartı dışında zor. en hızlı ilerliyen donanım ekran kartı yıllardır. pc ye para verenler : ofis için kullanan şirketler + oyuncular. pc yi halen yetersiz bulan tek kesim : oyuncular bu nedenle pc gelişimi oyunculara yönelik ilerliyor hep. 30tb hdd zaten en kolayı 4 seneye 5tb çıksa tak 6 tane tamamdır :d cpu ve memory frequency direk imkansız. 2024'e belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 cpu coktan ongorulen rakamlara ulasti bile aslen. ama artik hesabini ettigimiz sey saat hizi degilde islem gucu oldugu icin mhz cinsinden degerler bisey ifade etmiyor. bu ayni sey gibi, 40 sene onceki benzinli motorlarda 6000 devir dakika ceviriyordu motorunu, simdiki motorlar 700000000dd cevirmesi gerekirken 7500 dd ceviriyor. ama motor verimi, su anda ki motor gucleri ve ulasilan hizlar soz konusu oldugunda cok farkli yerlerdeler. ayni hede cpu icin de gecerli. o zamanin super computer cluster i olarak dusunulen bilgisayarlar simdi 1cm^2 lik bi die size da 15 yasindaki cocuklar bilgisayar oynasin diye 150 dolara alinabilecek haldeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 islemci performanslari eskisi kadar artmiyor artik. anca yeni teknoloji gelistirip fazladan cekirdek koyuyorlar, ucurum olmuyor artik islemciler arasinda. eskiden bi pentium 75 nerde p3ler nerdeydi. simdi islemci dual core mu 4core mu anlamayiz bile belki kullanirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gundem raw power dan ziyade artik efficiency , tuketim ve coklu isleme kaydi cunku. hizda istedigimiz noktaya ulasildigi icin uygulamalari ne hizla yuruttugumuz degil, ne kadar uygulamayi birbirinden bagimsiz ne kadar tatminkar yuruttugumuze falan bakiyoruz daha cok. yazilimlarda buna gore sekil degistiriyor yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 MrLevie said: 94 yılını düşünsek? p75 çıkmışmıydı o zaman??? 486'lar vardı ozaman hmm. yorum size kalmış.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough 486'ya 91 yılında geçmiştim ben. 94'te p100-133 felan vardı diye aklımda. oha yıl 2004'müş. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 valla 95'ten bu yana ilk defa üç yaşına erişmiş makinem yeni oyunları oynatmakta zorlanmıyor istisnai durumlar hariç. buna bir neden de multi-platform oyunların halen zayıf konsollardan portlanması. bir diğeri de dediğimiz gelişme hızı denebilir, bildiğim kadarıyla yeni materyal bulmakta zorlanıyorlar yeni işlemcilerde katmanları birbirine yaklaştırabilmek için. haliyle ısınma ve güç tüketimi katlanacağı için mhz'yi arttıramadıklarından çok çekirdek gibi pek başarılı olmayan (yıl 2010 hala çift çekirdeği efektif kullanamayan program ve oyun çıkıyor) bir ara çözüme gidiyorlar. zaten ekran kartları da bu gidişle normal cpu'ların bile yerine geçecek, gpgpu olayında tozu yutturdular ana işlemciye. h264 işlemesini bile dxva ile cpu'dan gpu'a aktarınca %50'deki işlemcim %0'a düşerken ekran kartım hissetmiyor bile yükü. fizik hesaplamalarından sonra yapay zeka hesaplamalarını filan da gpu'ya yüklerlerse tam gg cpu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar