Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bence de cahit arf dışındaki herhangi biri yerine feza gürsey koymaları lazımmış ama bu tartışmaların sonu gelmez. bence kabul edilemez biri koymadıkları sürece herkese kabul ettirebilmeleri gibi bi çabaları olamaz. bu açıdan çok eleştirilecek bir şey yaptıklarını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sevelim, sevilelim'i görünce nedense aklıma "sarılalım sıkı sıkııııı" geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hükümet hükümet olalı güzel birşey yaptı diyebilirim tabi alakası varsa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 50 ile 100 deki ataturkün burnu birbirinden farklı... garip olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Font Arial filan mı? daha karizmatik bişiler yok muydu ya? Şahsen Cahit Arf'i ve Aydın Sayılı'yı görünce sevindim. Hatta Fatma Aliye de güzel olmuş oraya. Tasarımlar eh işte bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 demir 1ytl çıktığında 2euro gibi algılıyordu diye duymuştum, sonra düzeltildi diye duymuştum. şimdi yeni çıkan 1tl'ler de değiştirilen 2euro makinelerinde geçer mi? 200tl basılması bir etki yaratmaz heralde ama 200tl'nin basılmasının gerekli görülmesi bir etkinin sonucudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bence REZALET olmuş osmanlı parası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 begenmeyenler ellerine gecen her yeni parayi bana verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 rezzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 21. yuzyilda 19. yuzyilin paralarini kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Valla bir tek atatürkün gülüşü güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 anlamadım ki bir paradan ne bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 mutluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Greeny said: anlamadım ki bir paradan ne bekliyorsunuz. ya insan azıcık özenir yaparken. koskoca bi cumhuriyetin uluslararası olarak tanınacak olan parasını tasarlıyorsun. Bastırıp dağıtmak için tonla para harcayacaksın. İnsan azıcık uğraşır detayıyla ya. 50 yazmışlar resim basmışlar bi tane de abes yıldız var saçma sapan bi tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın temel amacı fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmektir. http://www.tcmb.gov.tr/ sitede de Türkiye Cumhuriyet yazıyor, kulağa Türkiye Cumhuriyeti daha güzel geliyor ama bilmiom+++ pff yanlış topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paralara metalik ve siyahi tonlar, yunus emreye fotoşopla emo saçı, köşelere cHoq Gzeliz felan yazılırsa daha modern görünürmüş. Bu hali ile yobaz parası olmuş. Oha sevelim sevilelim yazmış bide adam. Pis yobaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 sahte para yaparken aynını yapmak büyük suçmuş. mesela atatürk ün saçının bi telini filan farklı yapıyolarmış sadece sahte paradan yargılanmak için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 geçte olsa; http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3754 bir de şuna işaret etmişler http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3151 ingiltere'de seçilen paralar.. bizimkiler de yarışma yaptı gerçi ama sonucu şuydu: said: 1 Ocak 2009 Tarihinde tedavüle verilecek yeni madeni paralarla ilgili tasarım yarışması sonuçlandırılmış olup, Seçici Kurul tarafından yapılan değerlendirmede; * Barış KARA'ya ait 25505 rumuzlu üç çalışma, * Aslı KAYA'ya ait 91573 rumuzlu bir çalışma, * Alptekin BAYRAM'a ait 97280 rumuzlu bir çalışma, uygulamaya ve ödüle layık görülmüştür. Tasarım yarışmasına katılan diğer eserler, talep edildiği takdirde 21 Nisan 2008 tarihinden sonra sahiplerine iade edilecektir. Duyurulur... fazla bi açıklama yapmamışlar yani.. her neyse, bunlar dışında [1,2] yaratıcı madeniler görmek istiyorsanız:http://www.royalmint.com/Shop/GiftFinder.aspx?giftPerson=By%20Person&giftOccasion=By%20Occasion&giftPrice=By%20Price%20Range&giftTheme=By%20Theme&giftAlloy=By%20Alloy bayağı bişiler yapmışlar. gerçi onlardaki kalitede gravürü bizim darphanenin 2adet çalışanı sağlamca kassa bile yapamazlar bence. dileyen önceki çalışmalarına da bakabilir. kağıt paraların eski zamandan görünen görüntüsüne yeniden değinmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 saidi nursi eksik bu paralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yunus emreye kaş bıyık çizmemek için hiçbir engel yok. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Konuyu hortlatayım. İş bankası atmlerinden yeni lira çektim bugün. Baskıdan yeni çıkmış sıcak hala :) 20 lira ve 10 lira çektim, harika abi yeni paralar, sadece öyle diyeyim. O kadar eleştirmiştik, kesinlikle hata etmişiz. Yeni 10 lirayı görünce, cüzdandaki diğer 5 liranın yanına koymaya harbi utandım. Yan yana koyunca biri yabancı ülke parası gibi duruyor hakkaten. Neymiş öyle hayvan gibi büyük paralar ya. Cüzdanı ufaltmak için tek adım nüfus cüzdanı kaldı, o da ufalırsa artık minicik cüzdanlar taşıyabileceğiz :) Tavsiye ederim, gidin alın elleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Geçen gece tellos'la Migrostan alışveriş yaptık orda verdiler bi lira. Bi garipti. Hatta talat kadına 2 50liği versem onu alsam olur mu dedi öyle verdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ben beğendim, gayet güzel. Küçük olması mükemmel olmuş. Neydi hele o 50 100lükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 güzel olmus.beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yeni 1 liralık madeni para reşat gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar