Voys Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ŞEREF GOLU ATILDI OKEY TURKLÜĞÜN ŞEREFİ KORUNUYOR SORUN YOK
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 GÖKHAN ZAN ALLAH BELANI VERSİNN
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hakan arıkan'a yazık 8 yiyoruz 4 yiyoruz adama patlıyo.
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sinan engin said: avrupalı acımıyor tabi
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 valla ya uzulurumde su hakana uzulurum :S gokhan zan kimle oynarsa adamin hayatini karartiyo ya felaket istikrarli bi adam
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 şlden sonra uefada da bi rekor kıralım dedik ama rakip beceriksiz çıktı =(
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Batuhan_BJK said: hakan arıkan'a yazık 8 yiyoruz 4 yiyoruz adama patlıyo. belki de sorun hakandadır..
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 hakan ne yapsın abi. kaleye buffonla cech girse aynı anda yine yenicekti bu takım bizi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bu mağlubiyet tek başına Ertuğrul Sağlam'ındır. İki maç olumlu yorum aldı kendini bi bok zannetti. 2-0dan sonra yine dönebilirdi maç ama ona da cesaret lazım. İzleyerek olmuyo maçı.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 "Yenmek" ayrı bişidir, bu takımın yaptığı yenmek deildi :)
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aktiftablet said: Bu mağlubiyet tek başına Ertuğrul Sağlam'ındır. İki maç olumlu yorum aldı kendini bi bok zannetti. 2-0dan sonra yine dönebilirdi maç ama ona da cesaret lazım. İzleyerek olmuyo maçı. Dönmesine bile gerek yoktu ki, 1 gol atsa bjk 2-1 yenilse yine atlıyodu turu.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Sotto said: Batuhan_BJK said: hakan arıkan'a yazık 8 yiyoruz 4 yiyoruz adama patlıyo. belki de sorun hakandadır.. defansı hallaç pamuğuna çevirdiler hakan'ın suçu ne. yürüyerek duvar pasları yapılıyo.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Heimdall said: hakan ne yapsın abi. kaleye buffonla cech girse aynı anda yine yenicekti bu takım bizi. yok ben maçı izlemedim öylesine yorum yapmıştım sonuna smileyi unutmuşum:)
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben başklan olsam, Daha İstanbul'a bile dönmeden kovarım bu Ertuğrul'u.
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 tamam defans da hatalı ama hakan da ortada iyi bir kaleci değil
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 aktiftablet said: Ben başklan olsam, Daha İstanbul'a bile dönmeden kovarım bu Ertuğrul'u.ben yıldırım demirören olsam kendimi hayattan kovarım
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Lol ben demiştim ilk maçın sonunda da, eğer böyle oynarsak bizi mahfederler diye, al işte geliyorum demişti zaten, kenardan ve şeref tribününden seyredenler utansın. Utanmaları varsa tabi.
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ertugrulu kovcagına harakiri yapsın başkanınız :)
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 erturul feto nun adamı kolay kolay kovamazlar
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Darksun said: Lol ben demiştim ilk maçın sonunda da, eğer böyle oynarsak bizi mahfederler diye, al işte geliyorum demişti zaten, kenardan ve şeref tribününden seyredenler utansın. Utanmaları varsa tabi. Demirören utanmasının olmadığını 5 senedir ispatladı sanıyordum ben. Hala mı kanıt arıyorsunuz?
Öne çıkan mesajlar