Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hürriyet ve argo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/10022994.asp?gid=229&sz=55201

fark ettiniz mi bilmiyorum ama son bir aydır hürriyet'in haber dilinde büyük değişimler söz konusu.sanki ulusal bir gazete değilde boxer gibi,fhm gibi bir yapıya dönüş söz konusu.mesela bu haberde 'çakma i-phone' deniliyor.çok küçük bir ayrıntı hani ama farklılık böyle bir şey işte okura göre çakmada olur,sahtede olur.
Mesaj tarihi:
bunlar gazetelerde olan haberlerde de var mı?

bana göre bunlar "internet gazeteciliği" adı altında yapılan maymunluklar. iki üç trollü koymuşlar oraya, ordan burdan cp yapıyorlar, iki üç kelime ekliyorlar.
Mesaj tarihi:
Spor gazetelerinde daha çok karşılaşıyorum ben özellikle fotomaçta fenerin şampiyonlar ligi galibiyetlerinden sonra " Ne oldu Sonunda çaktııık çakktııık" diye manşet altı yazısı vardı.

Hürriyette de gazete okurken arada karşılaşıyorum.
Mesaj tarihi:

sene bilmem kaç, sabah gazetesi mi ne, bi galatasaray maçında hakkımız yendi diye, yani hikayeyi tam hatırlamıyorum ama, o. çocukları diye başlık atmış idi.

aha buldum da

Mesaj tarihi:
Chastise said:
Gs-monaco maçından sonra fanatik mi ne öyle bi gazetenin başlığı vardı. "Monacoduk." diye

sıpeyşıl tenks tu laraken.

HAHAHAHAHAHAHAHA çok iyiymiş bu ya lol
Mesaj tarihi:
Chastise said:
Gs-monaco maçından sonra fanatik mi ne öyle bi gazetenin başlığı vardı. "Monacoduk." diye

of yılların ölümsüz geyiği bu ya.

milan galibiyetinden sonraki "YENDIK MILAN ?" da ayrı efsane.
Mesaj tarihi:
Lancelion said:
Chastise said:

of yılların ölümsüz geyiği bu ya.

milan galibiyetinden sonraki "YENDIK MILAN ?" da ayrı efsane.

AHSHDHASDJHALSKJHDA

sağlam güldüm buna.
Mesaj tarihi:
sene bilmem kaç, beşiktaşta del boske var, nasıl yazılıyodu bosque miydi neydi. her neyse, yönetim del boskeyle yeniden başlama kararı vermişti, başlık şuydu.

ctrl+alt+del bosque
Mesaj tarihi:
Chastise said:

star haber servisinin marifeti o

gs - leeds maçından sonra (2 -0) "two size" manşeti vardı

ekşide bol bol var
  • Yeni Oluştur...