Apache Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/10022994.asp?gid=229&sz=55201 fark ettiniz mi bilmiyorum ama son bir aydır hürriyet'in haber dilinde büyük değişimler söz konusu.sanki ulusal bir gazete değilde boxer gibi,fhm gibi bir yapıya dönüş söz konusu.mesela bu haberde 'çakma i-phone' deniliyor.çok küçük bir ayrıntı hani ama farklılık böyle bir şey işte okura göre çakmada olur,sahtede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bunlar gazetelerde olan haberlerde de var mı? bana göre bunlar "internet gazeteciliği" adı altında yapılan maymunluklar. iki üç trollü koymuşlar oraya, ordan burdan cp yapıyorlar, iki üç kelime ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Dün de çakma Ferrari vardı gazetede. Vatan'daydı ama yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Spor gazetelerinde daha çok karşılaşıyorum ben özellikle fotomaçta fenerin şampiyonlar ligi galibiyetlerinden sonra " Ne oldu Sonunda çaktııık çakktııık" diye manşet altı yazısı vardı. Hürriyette de gazete okurken arada karşılaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 "çakma" güzel bir kelimedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Gs-monaco maçından sonra fanatik mi ne öyle bi gazetenin başlığı vardı. "Monacoduk." diye sıpeyşıl tenks tu laraken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 sene bilmem kaç, sabah gazetesi mi ne, bi galatasaray maçında hakkımız yendi diye, yani hikayeyi tam hatırlamıyorum ama, o. çocukları diye başlık atmış idi. aha buldum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Gazetelerdeki haberlerin hastasıyım. Muhteşem derecede seviyesiz ve abartı başlıklar çıkarmada ustalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Chastise said: Gs-monaco maçından sonra fanatik mi ne öyle bi gazetenin başlığı vardı. "Monacoduk." diye sıpeyşıl tenks tu laraken. HAHAHAHAHAHAHAHA çok iyiymiş bu ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Chastise said: Gs-monaco maçından sonra fanatik mi ne öyle bi gazetenin başlığı vardı. "Monacoduk." diye sıpeyşıl tenks tu laraken. of yılların ölümsüz geyiği bu ya. milan galibiyetinden sonraki "YENDIK MILAN ?" da ayrı efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Futbol gazetesi abi ne bekliyorsun ki. Koca koca admalar oturup futbolun geleceğini konuşuyorlar. Yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Lancelion said: Chastise said: Gs-monaco maçından sonra fanatik mi ne öyle bi gazetenin başlığı vardı. "Monacoduk." diye sıpeyşıl tenks tu laraken. of yılların ölümsüz geyiği bu ya. milan galibiyetinden sonraki "YENDIK MILAN ?" da ayrı efsane. AHSHDHASDJHALSKJHDA sağlam güldüm buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 sene bilmem kaç, beşiktaşta del boske var, nasıl yazılıyodu bosque miydi neydi. her neyse, yönetim del boskeyle yeniden başlama kararı vermişti, başlık şuydu. ctrl+alt+del bosque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Chastise said: Gs-monaco maçından sonra fanatik mi ne öyle bi gazetenin başlığı vardı. "Monacoduk." diye sıpeyşıl tenks tu laraken. star haber servisinin marifeti o gs - leeds maçından sonra (2 -0) "two size" manşeti vardı ekşide bol bol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 KOYDUK MILAN? vardı hangi gazete hatırlayamacağım şimdi...Fanatikti sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 2.si fena yanlız bildiğin hareket çekiyo abartmışlar sanki biraz:).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Chastise said: Gs-monaco maçından sonra fanatik mi ne öyle bi gazetenin başlığı vardı. "Monacoduk." diye sıpeyşıl tenks tu laraken. hauhauah yaratıcı zeka derim ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Monacoduk'a bu kadar çok şaşıran olmasından paticiğin yaş ortalamasının gerilediği de anlaşılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hurriyet ve aggro okudum basligi bi an kafami wowdan kaldirmam lazim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Nah olayını biraz abartmışlar bunu yapan adam hiç mi utanmamış yahu kelime oyunu falan da değil, bildiğin nah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar