Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seven Pounds [2008]

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yapım: 2008, ABD
Tür: Dram
Yönetmen: Gabriele Muccino
Senaryo: Grant Nieporte

Başrolünü Will Smith’in oynayacağı 'Seven Pounds' filminin senaryosunu Grant Nieporte yazdı. Smith filmde intihar etmek üzereyken yanlışlıkla âşık olan bir karakteri canlandıracak.

Filmde Dawson ciddi bir kalp rahatsızlığından mustarip olacak. Harrelson’ı da intihara meyilli kiracısı yüzünden kendini karışık olayların içinde bulan bir motel sahibi olarak izleyeceğiz.

Film 19 Aralık'ta Amerika'da gösterime giriyor ancak Türkiye için tarih henüz belirlenmemiş.

imdb
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
Will Smith'in son zamanlardaki tüm işleri gerçekten harika,kendisi de bir harika zaten :) Fakat birşeyi anlamadım ya,intihar etmek üzereyken yanlışlıkla nasıl aşık olunur ?
bunu da anca will smith oynar diye vermişler bence adama rolü :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Gabriele Muccino , bana "Umudunu Kaybetme" gibi bir film verdikten sonra Seven Pounds u açıkcası çok daha iyi bir film olarak bekliyordum.Umudunu kaybetmeyi aşamasada en iyi 2.işi olmuş kanımca.
Harikaydı diyorum son 20dakikanın etkisinde çok kaldım. 90 dakika boyunca film sizi ne koparıyor filmden ne de sürüklüyor.İzliyorsunuz sadece. Ama son 20dakika da filmin ne kadar müthiş olduğunu anlıyorsunuz.Keşke bu son 20dakikanın güzelliği filme tamamiyle hakim olabilseydi o zaman muhteşem bir film olurdu.

Will Smith yine mükemmel bir performans çıkarmış.Filmin yapımcısı aynı zamanda. Mimiklerine hayranım ağlamasına daha bi hayranım.Duyguyu harika yansıtıyor. Yaşlı kadın yanindaki sahnede çok iyiydi.

Mutlaka izleyin filmi.

Bu arada o denizanası akvaryumu harikaydı yaptırıcam bende bi tane =)

Ayrıca yukarıdaki soruya spoiler;

İntihar etmek üzereyken aşık olmuyor öldürdüğü 7kişi için 7 hayat kurtarıyor.Vücudundaki yaralar bu yüzden. En son adayı Emily Paso onada aşık oluyor.Onuda kurtardıktan sonra intihar ediyor.Denizanasıyla intihar fikri de ilginçmiş.

Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Vingthor said:
rosario'ya aşığım ağır.

paticik genel olarak iyi hoş biyerde. kadından anlamıosunuz sorry. şunun neresi güzel abi böcek gibi

cok marjinalsin ve farklisin... baskalarin zevkini de anlamiyorum, kadindan anlamiyosunuz sorry ayaklarina da ayri hastayim...

su kadina bocek diyorsan sen kadindan anlamiyorsun.

omg did you hear that? Notify the BURN police...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
herkesin sevecegi bir film degil. filmin son 20 dakikasina kadar olan bolumu, son 20 dakikadan zevk almak icin izliyorsunuz. arada sikilmak mumkun, ozellikle de sinema ortaminda izlenmezse surukleyiciligini yitirebilir. her baglantiyi kurabilmek icin biraz dikkat etederek izlemek gerekiyor.

fakat cok guzel bir film, hic dusunmeden tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...