Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yapım: 2008, ABD Tür: Dram Yönetmen: Gabriele Muccino Senaryo: Grant Nieporte Başrolünü Will Smith’in oynayacağı 'Seven Pounds' filminin senaryosunu Grant Nieporte yazdı. Smith filmde intihar etmek üzereyken yanlışlıkla âşık olan bir karakteri canlandıracak. Filmde Dawson ciddi bir kalp rahatsızlığından mustarip olacak. Harrelson’ı da intihara meyilli kiracısı yüzünden kendini karışık olayların içinde bulan bir motel sahibi olarak izleyeceğiz. Film 19 Aralık'ta Amerika'da gösterime giriyor ancak Türkiye için tarih henüz belirlenmemiş. imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Will Smith'in son zamanlardaki tüm işleri gerçekten harika,kendisi de bir harika zaten :) Fakat birşeyi anlamadım ya,intihar etmek üzereyken yanlışlıkla nasıl aşık olunur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Will Smith'ten babam çıksa yerim şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 anam lan xaeninin yazdığını yazmaya girdim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 intar etmek uzereyken asık olursa intar ediyodur, + faktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 DarKRideR said: Will Smith'in son zamanlardaki tüm işleri gerçekten harika,kendisi de bir harika zaten :) Fakat birşeyi anlamadım ya,intihar etmek üzereyken yanlışlıkla nasıl aşık olunur ?bunu da anca will smith oynar diye vermişler bence adama rolü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Çok önyargılıydım Will Smith'e karşı adam laflarımın hepsini yutturdu teker teker.Umarım kalitei yapım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Gabriele Muccino , bana "Umudunu Kaybetme" gibi bir film verdikten sonra Seven Pounds u açıkcası çok daha iyi bir film olarak bekliyordum.Umudunu kaybetmeyi aşamasada en iyi 2.işi olmuş kanımca. Harikaydı diyorum son 20dakikanın etkisinde çok kaldım. 90 dakika boyunca film sizi ne koparıyor filmden ne de sürüklüyor.İzliyorsunuz sadece. Ama son 20dakika da filmin ne kadar müthiş olduğunu anlıyorsunuz.Keşke bu son 20dakikanın güzelliği filme tamamiyle hakim olabilseydi o zaman muhteşem bir film olurdu. Will Smith yine mükemmel bir performans çıkarmış.Filmin yapımcısı aynı zamanda. Mimiklerine hayranım ağlamasına daha bi hayranım.Duyguyu harika yansıtıyor. Yaşlı kadın yanindaki sahnede çok iyiydi. Mutlaka izleyin filmi. Bu arada o denizanası akvaryumu harikaydı yaptırıcam bende bi tane =) Ayrıca yukarıdaki soruya spoiler; İntihar etmek üzereyken aşık olmuyor öldürdüğü 7kişi için 7 hayat kurtarıyor.Vücudundaki yaralar bu yüzden. En son adayı Emily Paso onada aşık oluyor.Onuda kurtardıktan sonra intihar ediyor.Denizanasıyla intihar fikri de ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 rosario'ya aşığım ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Vingthor sana katılıyorum muhteşem bir hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Filmi dün akşam seyrettim. 10 üstünden 9 verdim. Çok başarılı, Will Smith'e de helal olsun, abuş pop filmlerden böyle kaliteli yapımlara geldi ya, tebrik etmek lazım. Hatun da çok iyiydi ama sıskaydı biraz :D yüzü güzel ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Hatunu sevmemek ama filmi beğenmek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Vingthor said: rosario'ya aşığım ağır. paticik genel olarak iyi hoş biyerde. kadından anlamıosunuz sorry. şunun neresi güzel abi böcek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 rosairo hoştur ama aşık olabileceğim kadar değil hop böcek möcek ırkçılık yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Greeny said: Vingthor said: rosario'ya aşığım ağır. paticik genel olarak iyi hoş biyerde. kadından anlamıosunuz sorry. şunun neresi güzel abi böcek gibi cok marjinalsin ve farklisin... baskalarin zevkini de anlamiyorum, kadindan anlamiyosunuz sorry ayaklarina da ayri hastayim... su kadina bocek diyorsan sen kadindan anlamiyorsun. omg did you hear that? Notify the BURN police... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 rosario gayet çirkindir yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Filim ÇOK başarılı. Sürükleyici, ilginç... Daha ne olsun bir filimde. Ayrıca bayan da çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Kız güzel, çekiciliği var, ayılıp bayılnıcak biri değil ama aşık olunur, güzel bir ilişki yaşanır, dans edilir, sabah uynadırmadan öpülüp işe gidilebilir. Ama evlensem 1 ay evden çıkmam gibi de değil kabul etmek gerekirki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 azmo bi kadına çirkin diyerek nasıl marjinal olurum yapma. ingilizce yorum yaptın sen de marjinalsin then Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 keldron said: Çok önyargılıydım Will Smith'e karşı adam laflarımın hepsini yutturdu teker teker.Umarım kalitei yapım olur. şu dediğini film yaptılar hatta ben eblek oynamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Senaryo guzelde film pek bi bayiyor adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 film bence harika oyunculuklar herşey kusursuz şiddetle tavsiye ağır duygusal ama depresif ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Çok başarılı film oyunculuklar senaryo son zamanlarda izleyip de etkilendiğim bir film doğrusu, bide şu WS'yi artık yanlız adam rolünden kurtarsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 herkesin sevecegi bir film degil. filmin son 20 dakikasina kadar olan bolumu, son 20 dakikadan zevk almak icin izliyorsunuz. arada sikilmak mumkun, ozellikle de sinema ortaminda izlenmezse surukleyiciligini yitirebilir. her baglantiyi kurabilmek icin biraz dikkat etederek izlemek gerekiyor. fakat cok guzel bir film, hic dusunmeden tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar