Anakha_Kalisto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2001 Ya yeter bu ayak seslerini cikartan kimdir uyucam uyuyamiyom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anakha_Kalisto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2001 Birilerine 5de bakarim dmistim buralara ama benim anca olum cikar. Sabah 7de felan bakacam. Byezz zzzzzzz *user has fallen asleep* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2001 gelen nebula idi ve geldi... bu arada Do kelimesi ev anlamIna gelir drow dilinde tek ba$Ina D nin tek bir dilde anlamI wardIr oda ingilizce slang benim nickim Lunar (AY'a ait olan) kelimesinin slang yazILI$IdIr... D the anlamIndadIr Revenant sa sevdiim bi oyundu... yeniden materyal forma girmi$ demek.. yeniden canlanmI$ felam.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2001 ne bu la? ---- ''Eller yukari'' ''Peki abi! aman diim! ''Silahlarinida birak'' :-? ''Birak dedim kotu olacak'' :-? ''Dedim sana hahahaha!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ne geldi ki?? hıh? :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hmm[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 luniz.. nerdesin.. :([signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hala bilmiyormusunuz neyin geldiğini, yazık :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ciddi ne geldi yahu???[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ne gelmiş lan noluyor.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Çok eskiden bişey gelcekmiş. Ama ne gelmiş nede gitmiş belli değil çok ilginç ???[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 marduk geliyo olum. bittiniz siz.[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 prawler geliyo 58 gün kaldııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 nebula gelmiş be. :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Abi kanmayın bunlara toplu delirtme seansı uyguluyorlar manyamadan direk cıkın threadden. Tüm paticiktekileri kendilerine benzetmeye uğraşıyorlar!!! ahuaehea... Yanlız noluyor hakkaten delirtceniz mi milleti ? [signature][hline]The Gelroth [Bu mesaj Maedhros tarafından 23 Nisan 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 geldiler geliyorlar gelecekler.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Soldan geliyorlar...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 uzaylılar...ulan!?!bu yeşil yeghhh........[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 geldıklerı gıbı gıderler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Niye gerek duydunuz bu konuyu uplamaya, merak ettim cok?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bu sese kulak verin *zort* diye birşey olmasın bu?[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 İşte bu! bende çöok merak ettim neyin geldiğini. o yüzden uplayasım geldi. ama görmemiştim Luniz in konuya açıklık getirdiğini o yüzden ne geldi diye sorma gereksinimi duydum.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 başlığı okudum... çok ayıpcıl şeyler düşünüyorum şu anda böle bol almancalı (yaaaa şöööön)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Babacum benimde aklıma ayın tür şeyler takıldı niyeyse :p[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 benımde şimdi babacum nicknine takıldı kafam. wayy be sağlam nick biraz daha kafayı yorarsak eğer....[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar