Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yok ya, kopartabiliriz maçı. Kazım ve Uğur Boral'ın performansları çok dengesiz, coşarlar, şl maçı ya, dopingli gibi oluyorlar moralman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 e tabi iyide dusunmek lazim ama 4-0 kiev alir diyorum ben bu futbolla bi cacik olmaz fenerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 fener yenilirse aragonese bırakıcakmış gibi bir söylenti var. bakalım. ama bu futbolla ve bu yönetimle fenerin işi çok zor yani. burak yılmaz kurtarıcı olarak oyuna giriyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 camianın mağlubiyete tahammülü kalmadı. yenilirsek aragones'e dönüş bileti verilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ya nereye dönüş bileti veriyolar abi saçmalamayın adam a dönüş bileti verdiğiniz anda 9 milyon euro yu gözden çıkarıcaksınız ? Sanki para basıyolarmış gibi , hiç bi yere gitmez adam , göndermezler yani ya aragones gitcek karşılıklı feshedilcek onun dışında fenerbahçe yönetimi öle gönderemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 aragones kiev macini da kaybedersek istifa edicem demis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Aragones dediğimiz adam avrupa kupasında ispanyayı şampiyon etmiş kişi :) hakkında kilimcinin köroğluymuş gibi konuşmayın.Ben galatasaraylıyım ve fenerbahçenin her sene yaptığı gibi durumunu toparlayacağını düşünüyorum.Bu maç da 2-2 berabere biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Agalar, cidden gitmez bi yere, hadi gitti diyelim, kim gelicek yerine ??? Heh, Aragonesle devamız her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Aragones supriz yapmaya hazirlaniyormusmus. said: İspanyol teknik adamın kaleci Volkan Demirel'in cezası nedeniyle kaleyi teslim ettiği genç kaleci Volkan Babacan'a Dinamo Kiev maçında da şans vermeyi düşündüğü öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ile alkış toplayan Volkan Demirel, cezası kaldırılmasına rağmen, ligin 5. haftasındaki Sivasspor deplasmanına götürülmemiş ve kale, 20 yaşındaki genç Volkan Babacan'a teslim edilmişti. Fenerbahçe'nin, Sivas'a 2-1 mağlup olmasına rağmen genç kalecinin performansı beğenilmişti. Bu arada Volkan Babacan'ın henüz Şampiyonlar Ligi tecrübesi bulunmuyor. Tecrübeli teknik adam sakatlığı düzelen Emre Belözoğlu'nada Kiev maçında ilk 11'de görev verecek. Emre'nin orta sahanının solunda forma giymesi bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Elimizde patlamasın, kazansın da, napıyorsa yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Yönetim ilk devreye kadar devam kararı almış. Bu tarz adamları kovmak kolay değil.Fb yönetimi ne kadar cin olsada Aragones kariyerli bi teknik direktör. Rıdvan a yaptığı gibi 5maç oynadı kaybettik hadi git diyemez. Bkz. Beşiktaş. Del Bosque yüzünden başı fena halde dertte.Fenerde para sorunu olmayabilir ama 9milyon euro yu sokağa atmaz o yönetim. Devre arasında transfer yapar ama aragones i yine göndermezler.Anca ligde 1-2 mağlubiyet daha alırlarsa belki.Çünkü 5. haftadan fark 7puan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 9milyon ne ki,sene başında gs'nin şl parsını da alıp süper ekonomi yaptılar ya zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Wishmaster said: Aragones dediğimiz adam avrupa kupasında ispanyayı şampiyon etmiş kişi :) hakkında kilimcinin köroğluymuş gibi konuşmayın.Ben galatasaraylıyım ve fenerbahçenin her sene yaptığı gibi durumunu toparlayacağını düşünüyorum.Bu maç da 2-2 berabere biter. başka birşeyi yok işte.başka başarı varmı.hanginiz tanıyordu geçen seneden once.torresle fabregasla iniestayla şamoiyon olabilmek mucize değil.hikmet karamanı koysan o da şampiyon olur o kadroyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 9 milyonu bırak kenara, olayın para ile alakası yok. Daha iyi bir öneri var mI ? Aragones'den daha iyi olacak ve takımın başına şu vakitte geçecek ? Boşta td bile bulamazsınız. Kafayı mı yediniz ? Öyle bir risk alınır mı ? Her şey para değil, sonuçları da var bu işin, daha da dibe batılabilir, aragonesle devam en mantıklı karardır, azıcık yöneticilik vasfı olan her adam verir bu kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bari son idmanda maldonado ve emre sakatlansada fener 9 kişi oynamasa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bari bu maçı kazansa fener yani galatasaraylı olarak bile bunu istiyosam allah hayırlısını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Red said: Wishmaster said: Aragones dediğimiz adam avrupa kupasında ispanyayı şampiyon etmiş kişi :) hakkında kilimcinin köroğluymuş gibi konuşmayın.Ben galatasaraylıyım ve fenerbahçenin her sene yaptığı gibi durumunu toparlayacağını düşünüyorum.Bu maç da 2-2 berabere biter. başka birşeyi yok işte.başka başarı varmı.hanginiz tanıyordu geçen seneden once.torresle fabregasla iniestayla şamoiyon olabilmek mucize değil.hikmet karamanı koysan o da şampiyon olur o kadroyla Sakız ettiniz İniesta'yla,Fabregas'la şampiyon oldu laflarını.Iniesta'lar yokken de Raul'lar,Vicente'ler,Joaquin'ler vardı ama İspanya şampiyon olamıyordu.2008'deki İspanya tamamen Aragones'in eseridir,Hikmet Karaman örneği komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 yunanistanda avrupa şampiyonu oldu.e nerde yunanstan.ispanya nın kadrosundaki futbolcular cok iyi performans yakaladılar.aragonnesin katkısı tabiki var.ama o kadroda tuttu ve aldı kupayı.belki hayatındaki ilk ve tek başarı olarak kalıcaktır.tesaduf bile olabilir aragonnes fenere,feneri ispanya gibi oynattırmak için gelmedimi.yoksa bi gazla guizayla beraber getirilmezdi.aragonnes fenerbahçenin en büyük hatasıdır.yanlıs tahminidir yanılmasıdır. ben skibbeyi bize 5 attıgı gun tanıdım.öyle parlak bi kariyeri yok.geldiği ilk gunden beri umut bağlamadım.başarılı olursa kalır olmazsa gider. fenerbahçenin dha iyi td ve forvet alacak durmu varken guiza ve aragonnes hatadır.ispanya liginde guiza gol kralı olmus falan filan diyiolar da o adamın takımla olan uyumuna baglı imkansız birşey değil.kucuk takmının buyuk yıldızı yani.onu alıp getirirsen ölür gdier. ispanyanın o kadrosu teknik direktörsüz ilk 3 e girebilcek potansiyelde.aragonnes biraz ittirerek şampiyon yaptı. ha yemin ederim ben bu transfer haberlerini duydugumda dediğim ilk şey fazla kalmaz bunlardı.gs li oldugum için sölemiyorum bunları.zico donemi feneri her zaman takdir ettim.hatta fenerin şampiyon olması büyük olasılıktı.çatır çatır top oynuolardı.zico kalsaydı ve 2-3 takviye ile cl gruptan cıkarlardı yine.böylece tesadüf olalısılı kalkardı.ama çok tercuman şut çekti ayagına gönderdiler.düzeni bozdular.takımda bi brezilyalı düzeni vardı.onu bozdular.fenerin ölüsü bile ilk 3 girer ligde ama cl de birşey olmaz.ve taraftar maçlarda kafayı yer hikmet karamanı cıkar hasan koy huseyin koy sadece bir örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mumu said: nocom said: Maçı şu alır, bu alır demek sallamaktan başka bişi değildir :) Kievin en az 2-3 maçını izleyen arkadaşları bu yorumdan uzak tutuyorum tabi ki. Ama Kiev, fenerin daha önce oynadığı antep ve sivas gibi bir takımsa fenerin işi gerçekten zor. Şunuda unutmamak lazım fener antep,sivas ve hacettepeye deplasmanda yenildi. Kendi evinde fire vermedi. Hiç belli olmaz nolacağı. Ah birde Kievi izleyebilseydim yorum yapabilirdim. kiev arsenal maçında oynadığı oyunun yarısını oynarsa fenerbahçe 5lik olur. o kadar diyeyim sana nocom mumu kievi izlediysen sorun yok, o zaman alır kiev maçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Wishmaster said: Aragones dediğimiz adam avrupa kupasında ispanyayı şampiyon etmiş kişi :) o mu etti yoksa ispanyanın genç ve dinamik kadrosunun kupa açlığımı şampiyon yaptı? aynı futbol mantelitesini fb ye uygulamay çalışıor. burak yılmaz kurtarıcı olarak oyuna giriyor. acizliğe bakar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Red said: yunanistanda avrupa şampiyonu oldu.e nerde yunanstan.ispanya nın kadrosundaki futbolcular cok iyi performans yakaladılar.aragonnesin katkısı tabiki var.ama o kadroda tuttu ve aldı kupayı.belki hayatındaki ilk ve tek başarı olarak kalıcaktır.tesaduf bile olabilir aragonnes fenere,feneri ispanya gibi oynattırmak için gelmedimi.yoksa bi gazla guizayla beraber getirilmezdi.aragonnes fenerbahçenin en büyük hatasıdır.yanlıs tahminidir yanılmasıdır. ben skibbeyi bize 5 attıgı gun tanıdım.öyle parlak bi kariyeri yok.geldiği ilk gunden beri umut bağlamadım.başarılı olursa kalır olmazsa gider. fenerbahçenin dha iyi td ve forvet alacak durmu varken guiza ve aragonnes hatadır.ispanya liginde guiza gol kralı olmus falan filan diyiolar da o adamın takımla olan uyumuna baglı imkansız birşey değil.kucuk takmının buyuk yıldızı yani.onu alıp getirirsen ölür gdier. ispanyanın o kadrosu teknik direktörsüz ilk 3 e girebilcek potansiyelde.aragonnes biraz ittirerek şampiyon yaptı. ha yemin ederim ben bu transfer haberlerini duydugumda dediğim ilk şey fazla kalmaz bunlardı.gs li oldugum için sölemiyorum bunları.zico donemi feneri her zaman takdir ettim.hatta fenerin şampiyon olması büyük olasılıktı.çatır çatır top oynuolardı.zico kalsaydı ve 2-3 takviye ile cl gruptan cıkarlardı yine.böylece tesadüf olalısılı kalkardı.ama çok tercuman şut çekti ayagına gönderdiler.düzeni bozdular.takımda bi brezilyalı düzeni vardı.onu bozdular.fenerin ölüsü bile ilk 3 girer ligde ama cl de birşey olmaz.ve taraftar maçlarda kafayı yer hikmet karamanı cıkar hasan koy huseyin koy sadece bir örnek Dostum sen olasılık yapıyorsun ben sana daha sağlam bir bilim dalı istatistikten söz ediyorum...İspanya doğduğundan beri canlı izlediğin Dünya Kupası olsun,Avrupa kupası olsun hangi turnuvada ilk 3'e girdi de Aragones olmasa Hasan olur Hüseyin olur diyorsun. Burda benim söz ettiğim Aragones'in iyi teknik adamlığından çok,2008 İspanya'sına katkısıdır. Şu an futbolda sol açık,sağ bek vs vs. Fenerbahçe'nin kullandığı 8 futbolcu pozisyonu varsa,Fenerbahçe bunların kafadan 4 veya 5'inde yetersiz geri kalanlarında ise idare ediyor.Bu td seçiminden çok kadro yapısıyla alakalı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Arkadaşlar rüya görmeyi keselim.Elinizde yıldız oyuncular olabilir.Yoldan ahmet mehmeti td yaparak bir şeyler olur demek tamamen zırva. "Hadi beyler sahaya çıkın oynayın.Torres sen koş abi takıl kafana göre.Iniesta sen biliyosun işini, bildiğin gibi oyna.Puyol sen toparla abi defansı.Hadi bakim." Aragones'in payı ispanyayı izlerken o kadar bariz bir şekilde gözüküyordu ki.Takıma uygun taktiği gayet güzel oturtmuştu adam.Herkes hareketliydi,tek top paslaşmak için birbirlerine yakın oynuyorlardı.Bunlar kolay şeyler değil gerçekten.Üzerinde çalışılması gereken şeyler.Senkronizeyi yakalamıştı ispanya.Ben şahsen Galatasaraylıyım.Aragones ve guiza geldiğinde guiza fos çıkar dedim ama aragones'ten çekinmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 asdasdaddas kalede Volkan Babacan var. Fener yenilir, çocuğa yazık olur, Aragones gider . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 2-1 veya 3-1 alacak fener maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 şu anki madrid maçını, fb-porto maçını izlerkenki girdiğim bissle izleyemiyorum, sorun sadece bende mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar