Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Geceyle başlayacak tur. Gece çete liderleri, avcılar ve rahip yapmak istedikleri hamleyi belirtsin, ayrıca özel olarak kalkıp dolaşacak adam varsa belirtsin townie olarak. Son bir şey daha. Mesaj atarken foruma hani üyelere hatırlatma açısından başa altı çizili olarak (hancı, tüccar vs) olarak kendinizi de belirtirseniz iyi olur. Ha, tabii paladinim vampirim diye eklemeyin :D 1- Apache - temizlikçi 2- Penthesilea - komutan 3- tunca - hancı 4- Azmodai - köyün yaşlı bilgesi (elder) 5- knoxville - ozan 6- Masquerade - denizci 7- Krusty - köyün sokakta yaşayan sarhoşu 8- muglear6 - ahırcı 9- NoTwist - gezgin 10-Spyro - asker 11-Cüce - gemi kaptanı 12-eregorn2 - deniz fenercisi 13-Fly - vali 14-fede - şehir koruması 15-Nosfe - tüccar 16-smash - çiftçi 17-Joscelin - miço 18-0ne - tüccar yamağı 19-ShadowFury - tüccar koruması1 20-Lexius - tüccar koruması2 21-throne_eins_master - garson 22-Smoke - çoban Gece 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Gece 0 Hayattaki oyuncu sayısı: 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Spyro benim emrimde mi bu arada dfafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Özel mesajlarla soran çok oldu ufak hatırlatma: Özel rolü olanlara (vampir, paladin, rahip, soytarı vs) rollerini ö.m. ile bildirdim zaten. mesaj atmadıklarım townie statüsündeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Penthesilea said: Spyro benim emrimde mi bu arada dfafd gece konuşmak güvenli değil komutanım.. [ya bendeki de nasıl talih.. askeri disiplinden kurtulalı 3-4 ay oldu.. unutmaya çalışıyorum o günleri.. gel gör ki yine acemi asker rolüne büründük.. neyse bu sefer komutanın her dediğini yapmak zorunda değilim eheh] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Gece ilk kurban verildi. Köyün çobanı Smoke ölü yerde bulundu. Kendisi ayrıca Demon grubu lideriydi. Gündüz 1 Hayattaki oyuncu sayısı: 21 Linç için gerekli oy: 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 burası türkiye, çobandan cumhurbaşkanı da olur. shadow grubu lideri de. ölmeseydi keşke onun oyuyla benim oyum bir mi dicektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Düzeltme yaptım shadow deil demon lideriydi kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 vay essek adamlar... kırk yılın başında aktif rolümüz oldu geberdik gittik iyi mi :D Deamons will live forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahırcı: gece atların hepsi korkudan altına s.çtı öf simdi onları temizlemem gerek ekstradan baska derdim yokmus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şehir koruması: arkadaşım hanın önünden kaldır şu pislikleri, vali gelecek bugün buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ahırcı: baslatma valine gel yardım et o zaman su pislikleri temizlememe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şehir koruması: arkadaşım benim bir düğmem 6 aydan başlıyor ona göre. dellendirme insanı. ALIN BU ARKADAŞI BURDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sarhoş: :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Komutan: Ciddi konusalim biraz, gece hic takip edip de ipucu alan oldu mu? Gerci kimse acik hedef olmak istemez oyunun basinda da, onlar bizi yonledirsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Asker: Sizin de söylediğiniz gibi komutanım, bir şey bulunmuş olsa bile kimse ortaya çıkmaz daha ilk turdan. Biraz saçma bir soru olmuş :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Elder:simdi oyunda halen daemon bulunmakta anladigim kadari ile, gruplardan 2'si birer kisiden olusmakta simdilik. Bu da ilginc bir durum kanimca, su anda basarili bir sekilde bulacagimiz bir yaratik grubu uyesi townie karsitlarini ciddi anlamda zedeleyecektir. Guzel bir baslangic oldu, kendi kendilerini baltamalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 çiftçi: Koyunlarımı kim otlatıcak şimdi. Bi townie birini izlediyse ve bize söylese kimin recruit edildiğini, o hedef olmasına rağmen çok daha işe yarar bişey yapmış olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 çiftçi: sorumu geri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Azmodai said: Elder:simdi oyunda halen daemon bulunmakta anladigim kadari ile, gruplardan 2'si birer kisiden olusmakta simdilik. Bu da ilginc bir durum kanimca, su anda basarili bir sekilde bulacagimiz bir yaratik grubu uyesi townie karsitlarini ciddi anlamda zedeleyecektir. Guzel bir baslangic oldu, kendi kendilerini baltamalari.Komutan: Matematikci adamin hali baska oluyor. Bu gun eger dogru bir karar verirsek bir grubu cokertebiliriz evet. Diger grup da gece recruit edecek el mahkum soyunu devam ettirmek icin, dogru kisileri izlersek (yigitlik yapip izleyecek townie lazim tabi :) ) daha ilk gunden 2 gruptan kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 smash said: çiftçi: Koyunlarımı kim otlatıcak şimdi. Bi townie birini izlediyse ve bize söylese kimin recruit edildiğini, o hedef olmasına rağmen çok daha işe yarar bişey yapmış olmaz mı?Komutan: Katiliyorum, sakali tras edip kolu keseriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Komutan: Doktorumuz da (eger hala bizim yanimizdaysa ki matematik bizden yana su an) kendini aciga cikaran townie'yi koruyacaktir zaten boyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 sarhoş: ben iki bira çakıp izlemeye giderim. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 çiftçi: ben anladım o townielerin kendini açığa vurmasındaki problemi şimdi townie 'mafyanın' adını verip mafyaya kötülük yapmış oluyo, fakat sonra townie olduğu anlaşıldığı zaman başka bi grup ya onu recruit edicek ya da öldürücek. öldürülmezse townieler anlicak onun artık kötü tarafta olduğunu asıcak ve artık o tarafta olduğu için kendi takımından bir adam eksilicek öldürmeye çalışırlarsa bi tek kendini açığa vurması daha mantıklı tabi. benim townielerin gece izlemesiyle ilgili bi sorum var. bi townie gece birini izliyo diyelim a'yı izledi. a o gece b'yi alıyo. o townie şimdi a'nın kim olduğunu mu öğreniyo, b'nin mi, yoksa ikisinin birden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ozan: sadece recruit edenin kimliğini öğrenebiliyor anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar