throine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Oyun XBOX ve PS3 için bugün çktı ( EU ). Eylül'ün 30'unda da PC için çıkacak ( USA ). PC versiyonu Ekim 3'te Avrupa'da çıkacak. Trailer http://www.youtube.com/watch?v=tcLhTnA9xCs Official System Requirements ( Recommended ) said: Operating System: Windows XP with Service Pack 3 or Windows Vista with Service Pack 1 CPU: 2.6 GHz dual-core Memory: 2 GB Hard Drive Space: 8 GB of free space Graphics Hardware: DirectX 9.0c compliant card with 128 MB RAM must support Pixel Shader 3.0ATI RADEON X1600/1650/1950/HD 2000/3000 series and NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series Sound Hardware: DirectX 9.0 or 10.0 compliant Network: Broadband internet connection with 384 Kbps upstream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Malum yerlere düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 İyi birşeye benziyordu deneyen var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Valla pek oynamadım ama oyunun başlangıcı fena değilde özellikle grafikler inanılmaz gerçekci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 of oyun hiç olmamış bence grafikler mi desem, oynanış mı desem direk konsol oyunu, oynarken çok hissettiriyo bunu gerek mouse hareketi olsun gerek kontroller olsun gerçi çok uzun uzun oynamadım ama, aradaki diyaloglar falan çok zorlama geldi, film havasında yapılmaya çalışılmış ama o da olmamış bence bi şans daha verip silicem oyunu muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Dediklerini bekliyordum zaten. Basarisiz bir yapim olacak gibi duruyor demistim. Her yonuyle yamuk gozukuyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 +18 :p http://img115.imageshack.us/my.php?image=ofjk3.jpg bu ssyi almadan edemedim beyni patlamış bi asker, fakat yerler pırıl pırıl bu arada grafikler iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 dua edelim de COD: World of War fiyasko olmasın bari. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 özet olarak cod serisi ile kıyaslayamıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 throine said: dua edelim de COD: World of War fiyasko olmasın bari. :S cod5'i infinite ward yapmıyor yine, cod3 gibi bi şey olur o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 infinty ward cod 6 yi yapiyor su anda, 2009 sonlarina dogru cikacak galiba. cod 5 i ise treyarch yapiyor, hafif modifyeli cod4 motoru kullanacaklar, motor bence guzeldi tertemiz ceset gibi kavramlar olmaz sanmiyorum. senaryo ve level design nasil olur onu bilemiyorum ama iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 cod 5 bence gayet iyi. 3 teki hatalar yapılmaz. videolar çok şey vaadediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Oyunu bitirdim gameplay cok kotu değil Warhead ve Clear Sky'da da yapıldığı gibi aynı formülü biraz geliştirmeye çalışmışlar her zamanki supress flank geyiğine devam ayrıca bir cover mekaniği eklemişler oyun Regular'da zorlamıyor(tabi oyunu gearboxun istediği şekilde oynarsanız) grafikler bence iyi(ki pek de önemli değil bence), ayrıca matt baker'in hikayesine devam ediyoruz üzerinde uğraştıkları bir hikaye var ama pek ilgi çekici değil.Oyunun oynanışı COD MOH ve benzerlerinden farklı onun için karşılaştırma yapmak pek de mümkün değil ama bence MOH:Airborne'dan daha eğlenceli bir oyun idi. Sonuç olarak ; birkaç haftaya FO3 ile başlayan oyun bombardımanı bekleniyor bu sürede oynanabilecek eğlenceli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 moriQ said: cod 5 bence gayet iyi. 3 teki hatalar yapılmaz. videolar çok şey vaadediyor. Cod 4 ile çıtayı yükselttiler baya bi bence. Umarım COD: World at War, cod 4'ten aşağı kalmaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ps3 te demosunu oynadım hoşuma gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 COD5'in multiplayer videolarini izledim, COD4 ile birebir ayni resmen. Ayni upgrade sistemi, level sistemi, kill streak bonuslari falan. Ben umutsuzdum COD5'ten ama simdi guzel gorundu gozume. Ama yinede modern warfare'i tercih ederim, WWII baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Şimdi bitirdim. Güzel oyun olmuş. Grafikler için çok şey söylenmişti yinede beğendim. Tek eksiği kimsede mimik olmamasıydı. Favori bölümüm yağmurlu olandı. Bende notu 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Arkadaşlar oyunu yeni aldım ancak en düşük detaylarda oynamama rağmen aşırı takılıyor oyun Sistemim: Intel Core 2 T7200 2.00GHz RAM:3.gb Ekran kartım: GeForce Go 7300 Toplam kullanılabilir grafik belleği: 1535 MB ayrılmış video belleği: 256mb sistem video belleği:0 MB (???) paylaşılan sistem belleği: 1279 MB laptoptan oynuyorum acaba neden bu kadar yavaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 GeForce Go 7300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ne demek bu şimdi :D ekran kartımmı kötü demeye çalışıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 7300'ün kendisi bile aşırı dandikken go versiyonu nasıl olur düşünemiyorum onun için bir şey söyleyemedim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 xboxta bitirdim bayıldım 10/9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Peppermint said: GeForce Go 7300 laptoptan oynuyorum acaba neden bu kadar yavaş? cevabı soruda gizli. 1) laptoptan oynuyorsun 2) geforce go 7300... şahsen bende laptop var, ekran kartı çok daha iyi (gerçi 8600gs'e ne kadar iyi denirse) buna rağmen oyuna cesaret edemiyorum. go 7300'le çok daha kötü bir performans alırsın elbette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 laptopta hd2600 ile sorunsuz oynadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar