Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brothers in Arms: Hell's Highway

throine

Öne çıkan mesajlar

Oyun XBOX ve PS3 için bugün çktı ( EU ). Eylül'ün 30'unda da PC için çıkacak ( USA ). PC versiyonu Ekim 3'te Avrupa'da çıkacak.

Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=tcLhTnA9xCs

Official System Requirements ( Recommended )
said:
Operating System: Windows XP with Service Pack 3 or Windows Vista with Service Pack 1
CPU: 2.6 GHz dual-core
Memory: 2 GB
Hard Drive Space: 8 GB of free space
Graphics Hardware: DirectX 9.0c compliant card with 128 MB RAM must support Pixel Shader 3.0ATI RADEON X1600/1650/1950/HD 2000/3000 series and NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series
Sound Hardware: DirectX 9.0 or 10.0 compliant
Network: Broadband internet connection with 384 Kbps upstream
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
of oyun hiç olmamış bence
grafikler mi desem, oynanış mı desem
direk konsol oyunu, oynarken çok hissettiriyo bunu gerek mouse hareketi olsun gerek kontroller olsun
gerçi çok uzun uzun oynamadım ama, aradaki diyaloglar falan çok zorlama geldi, film havasında yapılmaya çalışılmış ama o da olmamış bence
bi şans daha verip silicem oyunu muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

infinty ward cod 6 yi yapiyor su anda, 2009 sonlarina dogru cikacak galiba. cod 5 i ise treyarch yapiyor, hafif modifyeli cod4 motoru kullanacaklar, motor bence guzeldi tertemiz ceset gibi kavramlar olmaz sanmiyorum. senaryo ve level design nasil olur onu bilemiyorum ama iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu bitirdim gameplay cok kotu değil Warhead ve Clear Sky'da da yapıldığı gibi aynı formülü biraz geliştirmeye çalışmışlar her zamanki supress flank geyiğine devam ayrıca bir cover mekaniği eklemişler oyun Regular'da zorlamıyor(tabi oyunu gearboxun istediği şekilde oynarsanız) grafikler bence iyi(ki pek de önemli değil bence), ayrıca matt baker'in hikayesine devam ediyoruz üzerinde uğraştıkları bir hikaye var ama pek ilgi çekici değil.Oyunun oynanışı COD MOH ve benzerlerinden farklı onun için karşılaştırma yapmak pek de mümkün değil ama bence MOH:Airborne'dan daha eğlenceli bir oyun idi.
Sonuç olarak ; birkaç haftaya FO3 ile başlayan oyun bombardımanı bekleniyor bu sürede oynanabilecek eğlenceli bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Arkadaşlar oyunu yeni aldım ancak en düşük detaylarda oynamama rağmen aşırı takılıyor oyun Sistemim: Intel Core 2 T7200 2.00GHz
RAM:3.gb Ekran kartım: GeForce Go 7300 Toplam kullanılabilir grafik belleği: 1535 MB ayrılmış video belleği: 256mb sistem video belleği:0 MB (???) paylaşılan sistem belleği: 1279 MB laptoptan oynuyorum acaba neden bu kadar yavaş?
Sosyal ağlarda paylaş

Peppermint said:
GeForce Go 7300 laptoptan oynuyorum acaba neden bu kadar yavaş?

cevabı soruda gizli.
1) laptoptan oynuyorsun
2) geforce go 7300...

şahsen bende laptop var, ekran kartı çok daha iyi (gerçi 8600gs'e ne kadar iyi denirse) buna rağmen oyuna cesaret edemiyorum. go 7300'le çok daha kötü bir performans alırsın elbette :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...