Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : İst.Büyükşehir Bld - Beşiktaş 27.09.08 19:15

funq

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
he simdi olayı nerden aldın nereye getirdin farkında mısın? pozisyonlarda hakemin hatalı olmadıgını kabul ediyo musun sen once onu soyle. sonra soyledigin seyin tartısmasını ayrı yaparız.

Bu sorunun muhattabı bensem, ben hakem hatalı demedim kesinolarak, hatalı değil gibi dedim. Ama şimdi yorumlaraşöyle bi baktım tvde, iki pozisyonda tartışmaya açık, nobrenin kalecinn kontrol ettiği iddia edilen topa vurması çok hızlı gerçekleşen bi olay, aynı anda vuruyor gibi bişey. Görüntü dondurulup da bakıldığında kaleci kontrol etmiş gibi görünüyor ancak, akan görüntüde , çıplak gözle maçta kontrol etti yorumu yapılamaz bence, hakemin bu pozisyonda artniyetli olduğunu düşünüyorum.
Diğer pozisyonda faul verilse de verilmese de itiraz edilmez, yoruma açık.

Ayrıca üslubundan sinilrendiğini anlıyorum. Hiç gerek yok. Senin tuttuğun takım bile değiljken tartışma konusu nmiye bu kadr fanatiksin?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ööf valla sıkıldım.
evet gs hakemleri satın aldı bjk ile dalga geciyor. itirazınız varsa tahkime gidin. hadi eyvallah.

Ya bu toggie niye bu kadar ateşleniyor ben onu anlamıyorum. Hakem hakkımızı yedi diyoruz sanane arkadaşım? Toggie hakkımızı mı yedi dedik? Biraz sus be
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
he simdi olayı nerden aldın nereye getirdin farkında mısın? pozisyonlarda hakemin hatalı olmadıgını kabul ediyo musun sen once onu soyle. sonra soyledigin seyin tartısmasını ayrı yaparız.

Alla alla hakem bizimkinde 0 hatalı olsa sizinkinde 100 hatalı? nolacak şimdi? Yatın kalkın dua edin laf yetiştirmeyin. Öyle bir hale geldiki sizinki can bizimki patlıcan =P
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
unK said:
bLackcha0s said:
Sola dönüp sağ ayağıyla topa vurmak isteyip sol ayağını kullanmayan bi tek sen varsın sanırım. Çamur atıcam diye fizik kurallarına bile aykırı geliyorsunuz.

7den 70 e herkes 2 pozisyon içinde gol diyor. Dahası İBB fubolcuları bile gol demiş.
Hatta ve hatta Hakem Bülent Yıldırım bile soyunma odasında kusura bakmayın demiş.

Daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.
Bülent Yıldırım bunu hep yapıyor ilk değil ki.

ben hiçbir şey okumadım bu başlıkta da şu dediklerin için kaynak gösterir misin? İnanmak istiyorum.

- İBB'liler gol demiş
- Hakem özür dilemiş.

şu ikisi için lütfen.

Buyur.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=996938&Date=29.09.2008&b=Merkez%20Hakem%20Kurulu,%20Ertugrul%20Saglami%20yalanladi..
Sosyal ağlarda paylaş

problemi kendi takımının oyununda değilde hala hakemlerde arayan takım zaten şampiyonluğu biraz zor bulur. son senelerde her boku hakemlere attığınızdan lucescudan beri kayda değer bir başarı elde edemediniz malesef.geçmiş yıllarda kör adama, bosque ye fenerden gs den kovulan adamları transfer eden yönetimlerde hiç suç yok. yıllardır hep önünüzü hakemler ve federasyon kesiyor zaten.

burdaki yorumlardanda anlıyoruz ki değişen bişey yok beşiktaş cephesinde.hakemlere federasyona bok atıcağınıza daha iyi nasıl oynarız mevcut probleri nasıl halledeceğini düşüneceğine bjk yönetimi ve teknik kadrosu, hakeme bok atmakla günü kurtarmayı seçiyolar.bu zihniyetle devam etmesi dileğiyle bütün bjk camiasının. daha bi 4-5 sene daha şerefli 2. 3. olursunuz bu kafayla heh
Sosyal ağlarda paylaş

Daha baştan hakemlere art niyetli diye yaklaşılırsa sıfır hatalı maçta bile bariz taraflı bulabilirsin hakemi; bunun en başarılı temsilcisi de Hıncal Uluçtur.

Beşiktaş iyi oynasın merak etmeyin şampiyon olur; ha ilk 4 haftaki oyun( son beraberliği saymıyorum) şampiyon Beşiktaş olur dedirtmedi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:
bLackcha0s said:
unK said:
bLackcha0s said:
Sola dönüp sağ ayağıyla topa vurmak isteyip sol ayağını kullanmayan bi tek sen varsın sanırım. Çamur atıcam diye fizik kurallarına bile aykırı geliyorsunuz.

7den 70 e herkes 2 pozisyon içinde gol diyor. Dahası İBB fubolcuları bile gol demiş.
Hatta ve hatta Hakem Bülent Yıldırım bile soyunma odasında kusura bakmayın demiş.

Daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.
Bülent Yıldırım bunu hep yapıyor ilk değil ki.

ben hiçbir şey okumadım bu başlıkta da şu dediklerin için kaynak gösterir misin? İnanmak istiyorum.

- İBB'liler gol demiş
- Hakem özür dilemiş.

şu ikisi için lütfen.

Buyur.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=996938&Date=29.09.2008&b=Merkez%20Hakem%20Kurulu,%20Ertugrul%20Saglami%20yalanladi..

MHK kime iftira attığının farkında değil. Beşiktaşta kim söylerse söylesin inanmazdım bu lafa referans almazdım.Ama söyleyen Ertuğrul Sağlam. bi düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne olursa olsun ister gollerimiz yenmiş olsun, ister kararlar doğru olmuş olsun, Beşiktaşımızın çıkıp şu ibb yi rahat bir şekilde yenmesi lazımdı. Bunlar mazaretten öteye geçmez. Tabi ki hakkımızın yenmesini susarak karşılamak olmaz ama taraftar olarakta yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Yönetimin bu konuya düzgün bir şekilde, bağırıp çağırarak değil, normal yollarla eleştirisini dile getirmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...