Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor-Fenerbahçe - 26.09.2008 -

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

STAT: 4 Eylül
SAAT: 20:00
HAKEM: Bünyamin Gezer

Muhtemel 11'ler;

FENERBAHÇE
Volkan Babacan
Gökhan Gönül
Lugano
Yasin (Edu)
Roberto Carlos
Maldonado
Uğur Boral
Emre
Kazım (Alex)
Burak (Semih)
Güiza

SİVASSPOR
Petkoviç
Diallo
Murat Sözgelmez
Faruk (Hayrettin)
Sylla
Sezer
İbrahim
Musa
Sergio
Balili
Mehmet Yıldız
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Sivas sezonun en rahat maçını oynayacak. Yedek ağırlıklı bi kadroyla çıkacaktır.Başarılar.

Sivas niye öyle birşey yapsın ben onu anlamadım???
Ayrıca Sivasın kendi evinde büyük takımlara karşı gayet kötü bir performans gösterdiğini biliyoruz hiç belli olmaz..Alex'in olmaması,Balili'nin iyi durumda olması avantaj tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=996201&Date=26.09.2008&b=Fenerden%20sok%20%20karar&ver=07

şimdi bunun altında volkan babacana güven vermek olduğu düşünülebilir ya da dinama kiew maçına hazırlanıyordur volkan bilinmez ama eğer anlaşma yenilemediği için alnmadıysa çok sevindim en kısa sürede gider bu takımdan umarım.

alex oynuyor
http://www.fenerbahce.com/haberler/30549.php
Sosyal ağlarda paylaş

geçen senenin sivas-fb maçı geldi direk aklıma. favori gösteriliyodu sivas ama kendi evinde fener ezmişti 0-3 gibi bi skorla yanlış hatırlamıyosam.

geçen sene büyük takımlara karşı hiç bişey yapamayan sivası bu sene izlemedim ama umarım geçen seneki gibi olmaz zorlar fb yi. burada da puan kaybı yaşarsa fener tadına doyum olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

fener ne kadar kötü oynarsa oynasın fener fenerdir, bu nedenle maça zaten 1-0 önde başlıyacak. eğer bir takım fener karşısında düzgün kendi futbolunu oynarsa zaten fenerin şu hali *formsuz hali yani* epey zorlanır şu anda

3 olasılıklı maç ama fener bir adım önde gibi görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...