Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Oyunda rank denilen bizim XP Level, renown denilen, PvP Level. yani sırf PvE gidince Renown 0 durumda kalıyor. Ancak anlamadığım mesele şu. Merchant'lardan hiç item alamıyorum. Merchant'larda "show only usable item" tickini kaldırıp baktığımda, itemların hepsi rank+renown istiyor gördüm. Bir de renown reward merchant'lar var, ama normal merchantlarla aynı itemları sattıklarını gördüm, renown reward felan değil. Kafamı karıştırdı bu mesele. Renown kasmadan item alamıyor muyum yani? Renown kasmak için battlegroundlara gitmem gerekiyor. Ama bu battlegroundlarda 10-11 lvl'daki playerlarla ben 2-3 lvl olarak savaşmak zorunda kalıyorum, hiç bir etkim olmuyor orda. level atlamak için item almam lazım -> item almak için renown lazım -> renown için pvp kasmam lazım -> pvp'de işe yaramak için level atlamak lazım o halde böyle bir loop mu mevcut? renown gerekmeden item satan merchant yok mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ama scenario'lara girdin mi, senin level'ını buff'lıyo abi... mesela 0-10 scenario'suna girdin mi stat'larını level 8 statlarına cıkarıyor, skill'lerinin damage'larını da bildigim kadarıyla, normal bi level 8'den tek farkın eksik skill'ler oluyor... 11-20 scenario'sunda da aynı durum level 18 olarak gecerli... karambolde cok da ezik kalmıyosun yani, teke tek pvp olmuyor pek zaten, ufak bi alanda oluyor savaslar, hep karambol boyle... bi de, scenario'lardan deli gibi xp geliyor, yani normal level xp'si... ben hic scenario yapmadan tum quest'leri yaparak chapter 4'e geldim, anca level 7'im, onun icin cok zor oluyor oradaki quest'leri yapmak... simdi scenario yapıyorum hep art arda onun icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 renown kasmadan doğru düzgün item almanın benim gördüğüm kadarıyla (en azından düşük levelda) tek yolu public quest yapmaktan geçiyor. hem pq rewardlardan, hem de influence rewardlardan az çok item dizebilirsin kendine. yine de pvp based bir oyunda lvl kasarken bile olsa pvp yapmamak biraz saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oyunun 3 aspecti var, public questler, scenariolar, bide solo questing. 3ünü dengeli yapmazsan levelın düşük kalıyo ben onu gördüm. ben mesela pek scenario yapmadım rank 16ya kadar, şimdi Tier2deki tüm questler tüm pq'lar bitmiş durumda ama t3'e geçemiyorum levelım düşük oldugu için. t3 e geçmek için 20+ level lazım. yani herkese tavsiyem 3ünü dengeli tutun. bone'un sorusuyla ilgisiz bi açıklama oldu sanırım ama olsun, yazmak istedim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abi 3 tane tier 2 zone var biliyorsun di mi? Questleri bitmesi imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 dogru lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ayrıca en hızlı level kasma aoe pq grinding arkadaşlar test edildi onaylandı. Tank healer healer 3x magus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Quel-Thul said: dogru lan =) Barak Varr dan başlayabilirsin üstad keyifli orada kasması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 sagol bilader, dark elf vs high elf pairing'i orası dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bence en eğlencelisi greenskinlerin en kazançlı da dark elflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bone said: level atlamak için item almam lazım -> item almak için renown lazım -> renown için pvp kasmam lazım -> pvp'de işe yaramak için level atlamak lazım o halde böyle bir loop mu mevcut? renown gerekmeden item satan merchant yok mu peki? boostlanıyorsun denildiği gibi 8. levela, yetenekler hariç tabii ki. ayrıca 4-5. levela gelmen 2 saat falan sürer, ondan sonra istersen gün boyu scenario yapıp renown/base level aynı anda kasarsın. 4-5 olmana gerek bile yok aslında da takımına minimum seviyede zararda bulunman faydalı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 İtem almak için renown lazım değil sadece pvp itemı almak için lazım. Ayrıca renown itemlar çok dandik zaten item istiyosan inf kasıcaksın. Onu da geçtim itemın çok bi etkisi yok oyunda(en azından casterlara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Tanklara falan var, wounds toughness falan iyi şeyler. PQ yap, influence rewardlar baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ekmek said: İtem almak için renown lazım değil sadece pvp itemı almak için lazım. Ayrıca renown itemlar çok dandik zaten item istiyosan inf kasıcaksın. Onu da geçtim itemın çok bi etkisi yok oyunda(en azından casterlara) e peki merchantlar normal item niye satmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Hangi oyunda merchant lar satıyor ki normal item? ya da en azından işe yarar item. Denildiği gibi pq reward, inf. reward, quest reward, renowm reward, birde zor olan book of knowledge reward lar var oyunda. Hali hazırda bu kadar seçenek varken, başka bir sisteme gerek yok. ekleme: birde mob larda düşen itemlar var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 valla oynadığım mmorpg'lerde merchantlar hep normal item satıyor. epic beklemiyorum elbette ama oyunun başlarında sattıkları itemlar işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oyunun basinda en basit itemlari satiyolar zaten, kilic milic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 PQ lardanda guzel ıtemler gelıyor bıraz sansın varsa bence item ıstıyorsan ılk 10 rank'te PQ ya agırlık ver bıraz ama dıger Questlerı ve Senaryolarıda unutma derım... Bunu soyluyorum ama pelerınım yok=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 book of knowledge reward lar nasil ve ne zaman aliniyor? dusuk levellarda gecerlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ayrıca (düşük lvl için konuşuyorum) lvl atlamak atla deve değil. item kasmaya falan gerek yok yani.. ben 2-3 günde bir, 4-5 saat giriyorum. şu ana kadar hiç zorlanmadım.. solo quest, public quest ve scenario üçgeninde dolaşıyorum öyle.. gayet eğlenceli olarak lvl alıyorum. özel olarak da şu itemı alıyım demedim hiç. pq ve influence reward yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 aquila said: oyunun basinda en basit itemlari satiyolar zaten, kilic milic. işte benim derdim kılıç mılıç satın alamamak. satın almak için renown istemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Abi burda bu topici açana kadar 2 bg yapıp level 4 olurdun zaten 4 mü 5 mi ne istiyor baştaki itemlar. Niye diretiyosun ki hiç bi işe yaramayan itemları almak için bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Bone said: aquila said: oyunun basinda en basit itemlari satiyolar zaten, kilic milic. işte benim derdim kılıç mılıç satın alamamak. satın almak için renown istemesi... Satın almana gerek yok zaten herkes bunu söylemiş 2 sayfadır... Questler-PQlar-Moblar-Hatta Senaryoda Player lar bolca loot düşürüyor...Özellikle Questlerden gereken herşey geliyor zaten. YOK ben illa para ile de almak istiyorum, R1 başlayıp ormanda mob girindliycem quest filan yapmıycam diyorsanda o zaman da auction house dan gidip bulabilirsin bişeyler. Vendorlar grevde satmıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bone duyan da kazanması zor birşey sanacak heh. 1 saatte ilk 3-5 rank'i filan alıyorsun, sonra da pve'ye devam edersin her niyeyse ille pve kasacam diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar