Lethious Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bence israf yani bu. orda bi hafta kalacak kadar çok parası olanlar pekala çok daha yararlı işler için kullanabilirler paralarını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 benim tanıdıklarım var burda çalışan, 3 4 bin dolar indirim yaptırabilirim yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Biraz aşırı olmuş ama demek ki alıcısı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 DoruK said: bu kadar parayla neden bilime ve sanayiye para ayırmıyorlar garip. orası dubai. dubaide de bilime hayvan gibi bütçe ayrılıyor afedersin. Su kaynağı yaratmak için deniz suyunu içilebilir suya çevirme projesine dev paralar yatırmışlardı mesela. İlk olarak, bu oteli yapan muhtemelen özel sektör. yani prens, çok akıllı bi yatırımla vergileri kaldırarak ülkesini önce serbest ekonomi bölgesi yapıyor. sonra da yatırımcıdan çok düşük paralar alarak orda turizm hamlesi başlatıyor. sonra bütçesini hep altyapı yatırımlarına yönlendiriyor. vardığı sonuç ise turizm yatırımcısının aklına belki de vegastan bile önce dubai geliyor günümüzde. dolayısıyla da en dev projeler hep dubaide yapılıyor artık. sanıldığı gibi sınırsız parayı ne yapacağını şaşırmıyor yani prens. bütçeyi akıllıca yönlendirip uygun da ortam varken (honkongun çine geri verilmesi nedeiyle doğan boşluk) akıllıca değerlendiriyor kaynağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 THIS IS MADNESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Dubai gelecekte petrolün biteceğini önceden hazmedip buna göre turizmi ana gelir kapısı yapacak yatırımları şimdiden akıl eden ender Arap ülkesi hatta tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 kanimca Dubai parasini en akilli ve guzel sekilde harcayan arap ulkesi Absonun dedigi gibi, ha baska seylerede yatirim yapilabilir ama ayni getiri olur mu veya o yatirimi kullanicak kapasite var mi gibi sorular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 matama said: ya 24 bin dolar her oda icin degildir ozel odasinin fiyatidir yaziyodu zaten orda bi yerde, o suyun altinda akvaryumlarin arasinda olanlar o kadarmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 aquila said: kanimca Dubai parasini en akilli ve guzel sekilde harcayan arap ulkesi Absonun dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 tahminen 2016 da dubainin petrolu bitecek; (Bunlarin bide palmiye adasi var sifirdan denize doldurarak yaptilar discovery channel da izlerken ogrenmistim) o yuzden simdiden turistik yatirimlar yapip petrolleri bitince dote gelmemek icin yatirim yapiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 araplar ayrıca bi süper bilgisayar yapacaklar. yapacakları canavar şuanki listeye 6. sıradan rahatlıkla girş yapıyor. istendiğinde de gerekli eklemeler yapılarak işlemci gücünü 6 katına çıkarabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 gidip sabun , havlu falan araklamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış derler ya bu topic aynen o hesap:P P.S: Maktum ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ulfang said: gidip sabun , havlu falan araklamak lazım ahahahaa bir de duş denmiş yukarlarda ki tükendim. yalnız şu küresel ısınmadan sebep 10 yıl sonra ellerine alırlarsa o adayı işte o zaman gör şenliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 adamlar geceligi 24000$ lık acayip bisey yapıyorlar sigortasınıda yaptırmıslardır herhalde dogal afete,terör saldırısına vb. karşı. oranın sigortası ne kadardır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 öyle bi olayı kaldırabilecek bir sigorta şirketi bilmiyorum ben şirket batar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 o camlar 1 patlarsa gorurum 100 yildizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Verdiginiz tüm negatif yorumlar gereksiz :) Bu dünyada cok büyük paralar kazanan insanlar var. Bizim gibi marketten alisveris yapmayip cüzdan tasimayanlar. Hesap extresine bakma ihtiyaci olmayanlar. Bu insanlar nereye gidicekler? senin benimle ayni otele mi? Kazandigi parayla ille sevap islemek zorundami yada baskalarini mutlu etmek zorundami? Tabiiki degil. Malesef isteyen istedigi gibi para harciyor. Bize de cene yormak kaliyo. Benim de param olsa bende giderdim. Ne cami kirilir ne batar o otel. Yasanicak en güzel tecrübelerden biridir. Kimse bosuna itiraz etmesin, bu otele gitmeyi reddedenler eger cok zengin olurlarsa birgün paralarini nasil harcarlar mrk ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Deniz fenerine bağış yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Haklisin Onu düsünmemisim. Ama bahse girerim daha hayirli ve gerekli bir yatirim yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 üniversite açarım hatta üzerine hesap ekleyim, bir laboratuar çalışması içeren genetik projesinin gerektirdiği masraf duruma göre 100000 dolar edebilir (projenin seviyesine göre daha az ve daha çok da edebilir ama makul bir rakam bu). Yani bu otelde 5 gün kalacağın parayla yeni projeye de destek verebilirsin üniversite açtıktan sonra. Zaten üniversiteye ne kadar yatırım yapsan yeridir bi kere açtın mı, açtım bitti diye bir durum söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Deniz feneri konusuna takiliyodum ama Ardeth sanirim ciddiye almis ciddi bi örnek vermis. Bende biliyorum yatirim yapilacak alanlari. Benim gerekli gördügüm sey senin icin gereksiz olabilir. Insanlar bazi lükslerindne taviz vermeyebilir. Kimse fazla parasi var diye üniversite yaptirmak zorunda degil =) Adi üstünde lüks. Benim lüksüm dubaide 100 yildizli bi tatil, senin lüksün 4 yildizli bi otelde mütevazi bi haftasonu. Demek istedigim tartisilabilecek bi konu degil. Zevk renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 petrolleri bitince gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Şifre yazmışlar bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ben de seneye tatilde nereye gidim diyodum gaddemn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar