Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kılıçdaroğlu vs. fırat - round 1 - fight!

sir

Öne çıkan mesajlar

topik hala açılmamış madem ben açayım dedim =)

"büyük düello"nun başlamasına 1 saat kaldı, hemen hemen bütün kanallar bu olayı vericek. muhtemelen ciddi bir seviyesizlik örneği ve karşılık "şov" izlicez..bu adamlar neden mahkemede hesaplaş(a)mıyo da böyle bir "reyting" eylemine geçiyolar?

bunun için en mantıklı açıklama, ikisinin de kendi iddialarına da hukuka da fazla güvenmemeleri, o yüzden kozlarını "halkın önünde" paylaşır gibi yapmaları..yani iddialar tabii ki ciddi ama şu var, iki tarafın da ortaya koyacağı belgelerin sahiciliğinden nasıl emin olucaz? tv'den bakınca "aa gerçekmiş" mi dememiz bekleniyo?

sonuçta hiçkimsenin fikrini değiştirmeyecek olan boş beleş bişey olucak bu. tabi izlemesi zevkli olucak, ama keşke başka bi ülkede olsaydı, biz de "neyse ki bizde bu kadar sığ siyasetçiler yok" deseydik :/
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında düzenli olarak olması gereken ama ülkemiz siyasi kültüründe pek olmayan bir durum. Neden derseniz demokrasiler tartışma kültürüdür, siyasi partiler bu şekilde tartışmalarda derdini anlatır. Bizimkiler tartışma ile tepişmeyi ayırabilir mi bilemiyorum ama en azından başlangıç olarak bu şekilde bir münazarayı ben olumlu buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışma bu değildir bence fedaykin. Rezilliğin daniskasıdır.Türkiye de siyasetin ne kadar ucuz olduğunun göstergesidir.

Bi tanesi çıkmış halkın vekiline Uyuşturucu kaçakcısı diyor diğeri Ulan müfteri diyor.
Bu adamların ne kadar saygın ve seviyeli tartışabileceğini düşünüyorsunuz?
Türk toplumu olarak asla tartışmayı öğrenemedik.Öğrenemeyiz de yine ağızda salyalar aka aka sürekli birbirini keserek gürültü patırdı ile izleyenlere dahi sinir harbi yaşatacak bir tartışma olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin said:
Aslında düzenli olarak olması gereken ama ülkemiz siyasi kültüründe pek olmayan bir durum. Neden derseniz demokrasiler tartışma kültürüdür, siyasi partiler bu şekilde tartışmalarda derdini anlatır. Bizimkiler tartışma ile tepişmeyi ayırabilir mi bilemiyorum ama en azından başlangıç olarak bu şekilde bir münazarayı ben olumlu buluyorum.

Bakınız ne demişim, tepişmek yerine tartışacaklarını umut ediyorum. Ancak hiç olmaması bundan daha iyi bir durum değil, en azından halk önünde karşılıklı görüşlerin açıklanacağı bir ortam olacak. Höykürmeyecekleri ise ancak umut meselesi
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
muhtemelen ciddi bir seviyesizlik örneği ve karşılık "şov" izlicez..bu adamlar neden mahkemede hesaplaş(a)mıyo da böyle bir "reyting" eylemine geçiyolar?

akp'nin adamı olmasına rağmen neden "ciddi bir seviyesizlik" dedin onu merak ettim. dengir mir mehmet fırat bir tek güvenmiyor musun ona?

neden mahkemede hesaplaşmıyor demişsin, onun nedeni şu. her yerde "chp hiç bişi yapmıyo" denilip duruyo, kılıçdaroğlu da "şov olsun en azından görmeyen gözlere de birşeyler anlatmış oluruz" diye düşünerek başlattı bunu.

ha senin için önemli şeyler değil bunlar elbette, sonuçta akp istediği yerde şov yapıyor ve kendi propogandasını uygulayabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...