Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'nin dövdüğü öğrenciler

Bone

Öne çıkan mesajlar

İTÜ açılışına gelmesi de apayrı bi olay. yani öğrencilere sorsan isteyen yok.niye geliyor ben anlamış değilim. yeni rektörü seçtirdiler diye geldi sanırım bilemiyorum tam ama e madem geliyorsun okulun açılışına, protestolara hazırlıklı ol kardeşim. kimse seni oraya zorla kolundan çekiştirip getirtmiyor.

ee doğal olarakta senin gelmene belki sevinen öğrenciler olduğu gibi, bazı öğrenci gruplarıda kendi üniversitesinde seni protesto ediyor ve en doğal hakları sanırım bu devamlı her 3 lafından biri olan demokraside. ama ne oluyor öğrenciler kendi üniversitesinde dayak yiyip gözaltına alınıyor, tayyipi eleştirdiler protesto ettiler diye.

eh bu faşizm değilse nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
ya hergün önünden geçiyorum ben o binanın. giren çıkan belli değil. ne tipler var o binada. akp dövdü demek tamamen yalnış demedim zaten. akpnin desteklediği ideoloji dövdü dersin, başka bişey dersin, anlarım. AKP çıktı dövdü demek yalnış ama

öğrenciler kendi kendilerini dövdü diyelim bi de tam olsun :)

xunn said:
Ayrıca bir parti çıkıp adam dövmez, garip bir topic olmuş. Gerçekten böyle birşey olsa türkiye sallanır zaten.

|
V

sg-1 said:
"Parti mi dövmüş ehüehe parti adam döver mi lan?!"

ne denilmek istenildiğini anladınız eminim de işte kıvırtıp bir de diğer insanları suçlamak tuhaf olmuş.

"akp adam dövdü" denilince "sadece akp'li bakanlar toplanıp adam dövdü" anlamına gelmez. "akp adam dövdü" denilince "tüm akp'li milletvekilleri toplanıp adam dövdü" anlamına da gelmez.
evet elbette parti canlı bir varlık olmadığı için "bir parti adam dövmez, çok mantıksız".
ancak anlatmak istediğim şey bunlardan farklıydı.

anlayıp da anlamamazlıktan gelmecilik oynamayın. tuhaf saçma sapan tartışmalara neden oluyor...

akp dediğin sadece bakanlardan oluşmuyor. akp şu anda iktidarda olan partidir, o da hükümettir. polisleri yöneten ben değilim herhalde, elbette hükümet.
o parti binasını da ben yönetmiyorum, akp yönetiyor. bu durumda sorumluluğu herhalde akp'nin boynuna, benim değil...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
şimdi forumdan birileri gitse öğrenci tartaklasa, bone "paticik'in dövdüğü öğrenciler" diye başlık açacak herhalde. (:P)
forum bi komünitedir ama. akp bi komünite değil. tüzel bir olayı var.

üç beş fenerbahçe taraftarı gs li oyuncuyu dövse, 'fenerbahçe gsli oyuncuyu dövdü' denmez. ama "fb kulübü binasından çıkan fb kulübü çalışanı" gsli oyuncuyu döverse o zaman 'fenerbahçe gsli oyuncuyu dövdü' denir.

akp li seçmen değil ki döven.

seçmenin dövüşüne sürekli mahallelerdeki içki satan, içki içen büfelerde rastlıyoruz. onda akp dövdü demiyoruz. memleketin gerçek yüzü diyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
forum bi komünitedir ama. akp bi komünite değil. tüzel bir olayı var.

üç beş fenerbahçe taraftarı gs li oyuncuyu dövse, 'fenerbahçe gsli oyuncuyu dövdü' denmez. ama "fb kulübü binasından çıkan fb kulübü çalışanı" gsli oyuncuyu döverse o zaman 'fenerbahçe gsli oyuncuyu dövdü' denir.

akp li seçmen değil ki döven.

makul. hak veriyorum.

said:
seçmenin dövüşüne sürekli mahallelerdeki içki satan, içki içen büfelerde rastlıyoruz. onda akp dövdü demiyoruz. memleketin gerçek yüzü diyoruz.

ben de öyle sanıyordum da o tv'lerde gösterilen olayın altından akla hayale gelmeyecek başka birşey çıktı sonraki günlerde. anti-akp medya muhtemelen işlememiştir konuyu, bir bakının derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi, İTÜ'de özgürlük konuşması yaparken, dışarda dövülen ve göz altına alınan öğrencileri kim dövdü bir de bunu açıklarsanız mutlu olucam. AKP adam dövmez adı üstüne AK Parti. CHP'ye de bundan sonra CH Parti diyelim. DSP'de DS Parti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...