Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 mark jacobs ile röportaj her farmer banlandığında server'a mesaj geçme fikri şahaneymiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Son paragrafta roflcopter iniş izni istedi. Box fiyatından haberi yok herhalde. "Gece otoparkta pardösülü iki kişi önümü kesip böyle bir teklifte bulundu" muhabbeti yapmış, Türk mü acaba? Sahi oyunda ne için para lazım? Şimdiye kadar sadece 20gluk lvl 20 mountu duydum. Bir WoW vakası yaşatmazlarsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 reklam spamı yapanları banlamışlar okuduğum kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arcane adamın ne dediğini anlamamışsın herhalde, "adamları banladıktan sonra box almaktan kazanacağımız para onların satışlarından alacağımız komisyon yanında hiç kalır" diyor ki gayet mantıklı. tek bir box'tan rahatça binlerce dolarlık satış yapabiliyorlardır. elesso, kimi tespit ediyorlarsa direkt kurban ediyorlar işte ki spam yapmaktan kolay tespit olamaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 said: I’ve been offered “a piece of the action” both personally and corporately in the past if I will either turn a blind eye or help them in their actions. This would have netted me and/or Mythic a very, very tidy sum, far more than we would see from box sales. My answer was and always will remain the same: Go to hell. Aslında demiş ki komisyon alıcak olsak çok para kazanırdık da delikanlı adamlarız, o yüzden çay koyun gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Blood God Khorne ezik ya. Gerçi Sigma mıdır Sigmund Freud mudur nedir öyle daha ezik bir tanrı vardı. Mis gibi Tzeentch varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sigvatar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bizim Sigm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 lol Sam, senin anladığının tam tersini söylemiş adam. Box satışına göre daha fazla para gelir demiş ama mesele bu değil. Gayet iyi anladım ben onu. EA'e, gold sellerlara geçirerek prim yapmaya çalışmak veya sahte tavırlar bu hareketlerin sınırı olmalıydı. Komplo gibi hikayeler reklam ile ilgi hayat kadınlığı arasındaki çizgiyi geçiyor. Oyun (tu) Mythic PR (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Sam said: arcane adamın ne dediğini anlamamışsın herhalde, "adamları banladıktan sonra box almaktan kazanacağımız para onların satışlarından alacağımız komisyon yanında hiç kalır" diyor ki gayet mantıklı. tek bir box'tan rahatça binlerce dolarlık satış yapabiliyorlardır. arcane said: lol Sam, senin anladığının tam tersini söylemiş adam. Box satışına göre daha fazla para gelir demiş aynı şeyi farklı kelimelerle söylediğimizin farkında mısın? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Yanlış ifade etmişim, alıntılayınca aynıymış gibi gözüküyor ancak adamın duyurusuyla birlikte ele alırsan "adamları banladıktan sonra box almaktan kazanacağımız para" banlananların tekrar box almasından kazanılan para gibi algılanıyor ve adam deneme hesapları yüzünden öyle olmayacağını söylemiş, eğer kastettiğin şey bu değilse, satış rakamından bahsediyorsan eyvallah, o zaman yanlış anlamışım. Benim ilk mesajımda kastettiğim box muhabbeti adamın preorder ve releasede box satışından gelen parayla altın satışı komisyonunu kıyaslaması. Sormak lazım oyun kaç tane sattı diye. Kurula toplantıda box pek satmadık, gold satışıyla zengin olacağız zaten dese mali takvimi kafasına atarlar, critler. "bak biz gold satanlarla ortak olsak köşeyi dönmüştük, boxtan kazandığımızdan daha iyi para kazanırdık ama yapmıyoruz" demek saçma çünkü öyle birşey yapsan oyuncu başta senin oyununu almazdı, oynamazdı ve gold satışından komisyon alamıyor olurdun. edit: typo olimpiyat rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 adam BÜTÜN kutu satışını kıyaslamıyor, banlanan farmerların yeniden almak zorunda kalacağı kutulardan elde edilecek geliri kıyaslıyor. ve diyor ki bu gelir komisyondan az olur, haklı diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Hayır çünkü "geçmişte" demiş ve oyun çıkalı bir hafta olmadı. Buna ilave olarak banlananların tekrar box alması ile gold trade'i kıyasa değer bulmak saçma, senin dediğin gibi bir hesap ile 316315631 tane box parası yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gramer tartışıyorsunuz şu anda hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Sus lan Kaan, izlemesi çok zevkli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 axedice said: said: I’ve been offered “a piece of the action” both personally and corporately in the past if I will either turn a blind eye or help them in their actions. This would have netted me and/or Mythic a very, very tidy sum, far more than we would see from box sales. My answer was and always will remain the same: Go to hell. Aslında demiş ki komisyon alıcak olsak çok para kazanırdık da delikanlı adamlarız, o yüzden çay koyun gidin. doğrusu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hayır blizzort gibi ayda 150 milyon $ ciro yaptığı halde spammerları beşikte sallayan şirketler varken bu adamların en azından birşeyler yapmaya çabalamasına laf etmek cidden komik. napacak yani böyle gösteriş yaptı da oyuncu mu çekti havadan? millet "aa spammer yokmuş hadi war'a geçelim" mi diyecek? laf olsun diye eleştiri resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Helal olsun valla, kahramanlar gibi direniyorlar. Filipin mafyası önce rüşvet teklif edip o olmayınca ailelerini rehin almış ona rağmen bana mısın dememişler. Yapılanı değil söyleneni eleştiriyorum Sam. İşte bak döndü dolaştı oraya geldi. Ben yazıp silmiştim konuya Blizzard girmesin diye, şimdi sen söylemişsin. Ucunu Blizzard'a dokunduracak şekilde yazmışlar, Mythic elinin tersiyle itmiş ama başkaları paraları cebe atmış... Ha dokunsun, banane hatta oh olsun, düşsünler bir tekme de ben atayım. Ben sadece Warhammer ve Mythic olarak değerlendiriyorum. Her fırsatta şov yapmaları hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ne şovu yahu, bir blog'da çıkan söyleşi ve adam dikkat ettiysen kişisel nefretini dile getirmiş. pozisyonunun elverdiği ölçüde de böyle direnmiş, bunu başka şirketlerin de yaptığını bilsek şov diyebilirdik ama canlı örnekle içiçe 3 yıl yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 adam kızmış baya evet! ÇİNLİLERE ÖLÜÜMMMMMMM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar