Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 3d cok kotu degil ya mythology gayet guzeldi benim gozumde serinin son iyi oyunu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bilmem niye çok sıkıcıydı o aoe 3 daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 mythology daha geçen hafta oynadım, hala gayet güzel. müzikleri, tanrıların çizimleri efsane. sanırım en son uzun süreli oynayabildiğim rts idi wc3 ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 COH dan sonra age serisi ve diğer benzer rtsler bana çok gereksiz geliyor. AOE olurda bomba bir yeniliğe imza atmaz ise tamam diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 di said: Mythology guzeldi bence. Hatta cikarip CD'leri kurayim bi. Kurdum oynadim da cok unutmusum be kardesim. Azima sictilar bildigin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 AOE 3 rezil bir oyundu 2 nin strateji çeşittililiği yanında çok basitti buarada bencede generals>aoe3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 mitoloji>aoe3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 eldar said: haha nedir o taktik, merak ettim. Efrasiyab said: Taktik neydi? ya hunları alıp direkt tarkanlara(full kale) abanmak. sırayla alıyosun hardestları aldıkça daha fazla altın falan derken sürekli devam ettiriyorsun. deathmatch için tabi bu. hunların evi olmamasının ve tarkanların binalara karşı çok kuvvetli olmasının bir avantajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 empire kalmadiki lan, modern zamanda neyin oyununu yapicaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 en güzeli age of empires 1'di tabi ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 herseyin ilki guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 evet lan. bi tek empire total war eskilerinden güzel olmuş o her şehre kasaba ekleme olayı falan tadından yenmez olmuş. inşallah onun da ortaçağ antikçağ modunu yaparlar sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ya oyunun geçtiği tarih hiç türk toplumuna uygun bir tarih değil. osmanlının gerileme devri avrupanın güçlenmesi denince nedense o dönemler yokmuş gibi geliyor özellikle türk oyuncusuna. ben az adam gördüm strateji oyunlarında eğer bir ırk olarak türk varsa en kötü ırkta olsa ondan başka bir ırk seçilebilsin. medivıltotılvoru sadece osmanlıyla oynayan adamlar var. şimdi bu adam neden oynasın ki aoe3'ü. kendi tarihinin gerilemesini çöküşünü neden oynamak istesin ki gibi bir sonuca varıyorum. çünkü SIĞLIK böyle bişi diyorum. ha bide aoe3'e bok atanlar (beğenmeyip güzel olmamış ya ben sevmiyorum demek yerine çok çükük bir oyun abi yieaa yapanlar yani) forumlarda cafelerde falan denk gelmiştim birçok kez 'abi aoe3 ne ya karşılıklı durup ateş mi etçççess' kafalarında olduklarından sonrada generals falan oynadıklarından (çünkü diğerlerinde düşmanda ete mi denk geliniyor artık nedir) boşu boşuna oyunu harcadılar. ki aoe3 serinin en güzel oyunudur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Vingthor said: aoe3 serinin en güzel oyunudur bence. O kadar güzel yoruma bu son yorum yakısmadı.2 nin hiç bi alanda yanına bile yaklasamaz 3 kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 aoe 2 serisinin en iyisi, empire tw de serisinin en kötüsü. ve evet karşılıklı durup ateş etme savaş tarihinin en bayık dönemidir, empire tw ve aoe 3'ün başarısızlığında büyük pay sahibi işledikleri çağ. 1530-1939 arası kayıp dönem oyunlar için maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 1600-1945. en çok ilgilendiğim sevdiğim yüzyıllar, dönemler. bana göre daha güzel olamazdı aoe3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 işte savaş stilini veya oyunun geçtiği tarihleri sevmemeniz oyunu kötü yapmıyor. sizi zevksizde yapmıyor. ne empire tw ne aoe3'ü başarısızda yapmıyor. derdimizi adabımızla anlatalım -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Sam said: ve evet karşılıklı durup ateş etme savaş tarihinin en bayık dönemidir, empire tw ve aoe 3'ün başarısızlığında büyük pay sahibi işledikleri çağ. 1530-1939 arası kayıp dönem oyunlar için maalesef. Şuna katılıyorum. Bu dönemin filmleri bile sadece şu karşılıklı dizilip ateş etme sahneleri yüzünden inanılmaz bayık geliyorlar. Osmanlıyla zerre ilgilenmiyorum fakat bu bile baygınlığı geçirmiyor eheh. edit: Haa etw'yi sevmedim. Aynı dönemde başka oyunu çıkartırlarsa oynamam, kalanların ne yapacağıda beni ilgilendirmez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ya zaten dediğim dönemden action ya da rpg gibi combat odaklı oyun bulamazsınız belki vahşi batı shooter'ları harici, ancak tek tük stratejiler çıkar böyle ki onların da hiçbirinin combat'ına övgü yapıldığını görmüş değilim. diplomatik, ekonomik ya da keşif yönleri ağır basar illa ki hep. düşünün böyle misket dolduruyorsunuz ya da sürmeli tüfekler filan. korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sana korkunç. sana saçma geliyor ama işte. fanıyım o dönemin. victorya döneminin özellikle. napolyon boru mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 iki tane modder aoe2nin 3d versiyonunu yapmışlar deseler gidip indiririm ama aoe3ü bi kere kurmadım şu bilgisayara. anca cafede oynadım biraz. liseden kaçardık abi biz 2'yi oynamak için, 4e 4 falan atardık hep. benim 200 fil ile haritayı tavaf etme efsanem vardır ki off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Sam said: aoe 2 serisinin en iyisi, empire tw de serisinin en kötüsü. ve evet karşılıklı durup ateş etme savaş tarihinin en bayık dönemidir, empire tw ve aoe 3'ün başarısızlığında büyük pay sahibi işledikleri çağ. 1530-1939 arası kayıp dönem oyunlar için maalesef. fakat şehir yönetme detayına ekledikleri oyunu baya katlanılabilir kılmış. eğer rome total warı alıp üstüne tüfek koysalardı sadece oynamazdım şimdi bu detaylar sebebiyle kendini oynattırıyor. ama tabi bir ortaçağ modu falan çıksa daha güzel olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Vingthor said: napolyon boru mu ya? buyrun benim?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ardeth said: fakat şehir yönetme detayına ekledikleri oyunu baya katlanılabilir kılmış. eğer rome total warı alıp üstüne tüfek koysalardı sadece oynamazdım şimdi bu detaylar sebebiyle kendini oynattırıyor. ama tabi bir ortaçağ modu falan çıksa daha güzel olur sdf evet işin ironik kısmı makro-stratejik kısmı en başarılı, sonraki oyunu ww1: total war ile siper savaşı ve maxim gun kıyımı yapmazlarsa güzel olacak. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Vingthor said: ya oyunun geçtiği tarih hiç türk toplumuna uygun bir tarih değil. osmanlının gerileme devri avrupanın güçlenmesi denince nedense o dönemler yokmuş gibi geliyor özellikle türk oyuncusuna. ben az adam gördüm strateji oyunlarında eğer bir ırk olarak türk varsa en kötü ırkta olsa ondan başka bir ırk seçilebilsin. medivıltotılvoru sadece osmanlıyla oynayan adamlar var. şimdi bu adam neden oynasın ki aoe3'ü. kendi tarihinin gerilemesini çöküşünü neden oynamak istesin ki gibi bir sonuca varıyorum. çünkü SIĞLIK böyle bişi diyorum. ha bide aoe3'e bok atanlar (beğenmeyip güzel olmamış ya ben sevmiyorum demek yerine çok çükük bir oyun abi yieaa yapanlar yani) forumlarda cafelerde falan denk gelmiştim birçok kez 'abi aoe3 ne ya karşılıklı durup ateş mi etçççess' kafalarında olduklarından sonrada generals falan oynadıklarından (çünkü diğerlerinde düşmanda ete mi denk geliniyor artık nedir) boşu boşuna oyunu harcadılar. ki aoe3 serinin en güzel oyunudur bence. ama şöyle bişi var aoe3 de ottoman overpowered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar