razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 http://img129.imageshack.us/img129/3268/aoe4and5fv6.jpg Microsoft'un Ensemble Studios'u kapatacağını açıklamasından sonra, AOE severler bir hayli üzülmüştü. Yeni gelişmelere göreyse, stüdyo kapatılsa dahi "Age of Empires'in" devam etmesi olasılığı mevcut; çünkü oyunun isim haklarını halen Microsoft'un elinde bulunuyor. Microsoft global pazarlama müdürü Kevin Unangst, bu ünlü serinin geleceği hakkında oldukça heyecanlı olduklarını belirtti. Hatırlarsanız, serinin 3 boyuta adım atan 3 numaralı oyununun kutusunda 4. ve 5. numaralı oyunları temsil eden fotoğraflar da yer alıyordu. eğer olursa aoe V halolu strateji olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 temsili resim bu. "aoe 1-2-3 böyle yaptık, kim bilir 4 ve 5 böyle olur" diye düşünüyorlar. ama 4 world war 2, 5 modern combat, 6 cyberpunk, 7 space combat felan da olabilir yani. görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Big Huge yapsın. Zaten Rise of Nations tam Age of çakmasıydı. 5ini bir oyuna sığdırmayı da iyi beceriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 veya daha iyi bi fikir. bıraksınlar bu franchise ı. biz de age 2 oynamaya devam edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 world war 1 olsun bir kerede oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 eycof 4 oynayasim geldi simdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Age of Empires 4 çıkarda; Red Alert 3, 2 ye ne kadar benziyorsa Age of Empires 4 te 3'e oı kadar benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 benzemesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 aoe3'ün genel olarak nesi beğenilmedi çok merak ediyorum gördüğüm duyduğum şey 'ne ölee karşılıklı durum ateşme edeceğiz ehehe' falan gibiydide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 herşeyden önce ekranın yarısını kaplayan ve kapanmayan bir menüsü vardı 3'ün. Böyle bi asalaklık yok ya. Yarım ekran oynuyorsun oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 default ayarlarıyla oynamaya çalışıyorsan öyle. gayet optionstan ayarlanıyor yoksa ilk kurduğun gibi oynamaya kalkarsan aoe2 motoru daha iyi hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Empire Earth'e biraz daha özenseler bir şaheser yaratabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 AOE2 pc de yüklü her gün deliler gibi kasıyorum.. :) AEO3'yu bir internet cafe'de oynamaya çalışmıştım hiç sevmemiştim.. AOE2 Rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 adama sorarlar, "madem kapatacaksın, neden satın aldın şirketi?" diye. falakaya yatırmak lazım bilumum ms, ea gibi şirketleri. c&c generals gibi saçmalıklar çıkaracaklarsa hiç dokunmasınlar, kalsın age of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 çünkü yapabiliyorlar ha bu arada Generals > Age of 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 katılıyorum, ama warchiefs+asian dynasties+age of 3>generals+zero hour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aoe3 seven insan görünce gözlerim doluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 valla kızılderilileri karizmatik yapmamış olsalar, dog soldier hak ettikleri oyunun en iyi atlısı unanına sahip olmasalar, hiç sevemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Vingthor said: aoe3 seven insan görünce gözlerim doluyor aoe3 + warchiefs + asian dynasties'le oyun bence mükemmele yakın zevk veriyor yani aoe2'nin devamı olması onu beğenip bunu beğenmememiz lazım demek değil bence yani aoe2 açıkça söyliyim ben artık sıkılıyorum grafiklerden uzun süre oynanmıyor anca arada nostaljisine ama explerle birlikte 3 şahane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gostkirowler efendi yuzunden boyle oldu bu age of serisi azizim canim age of un icine etti INNOVASIIIN diye simdide wow u baltaliyor iste hatat ciddi ciddi bunu clonelayip birtanede bioware e verdiklerinden supheleniyorum age of empires 3 un sorunu FAST PACED, EASY TO PLAY gibi bir sloganla oyunu AOE yapan seylerin cogunun icine etmesiydi ismi aoe idide oynanis ve verdigi oyun hissi olarak aoe ile hicbir alakasi yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ezelden sevmedim şu oyunu yaa... ODUNCUĞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 patiden kimle atmıştık ya aoe2? 7 hardesta karşı kullandığım taktiğin insan üzerinde işe yaramadığını hüsranla öğrenmiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 haha nedir o taktik, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Taktik neydi? Ve birde nedense bende sevemedim AoE3ü. Ek paketleri oynamadım ama. Stronghold Crusaders'ten sonra Stronghold 2yi de hiç sevememiştim zaten.^3D yüzünden galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mythology guzeldi bence. Hatta cikarip CD'leri kurayim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar