Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 iyice komedi oldu la bu dizi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 uhehee komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 söylediğim onca övgü ve sevgi cümlelerinin hepsini geri alıyorum. abv tru blood.. o nasıl bir sezon finaliydi öyle eric Bill ilk sezonda güneş ışığına maruz kalıyor kül oluyor. Godric güneş ışığına maruz kalıyor toz olup, uçuyor. Eric güneş ışığına maruz kalıp cayır cayır yanıyor eğer öldürmezlerse büyük mantık hatası olur. Öldürmek istedikleri kontrat olayını ve o mal sahneyi de göz önüne aldığımızda apaçık belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Senarist interview gördüm demin. Eric yaşayacak. Skarsgaard aynen devam ediyor demiş. Birde Tara'nın annesinde Hep V yok. Ordan başka türlü drama çevircez demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 anne emici tara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tara anasını vampir yapacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 progamer said: Senarist interview gördüm demin. Eric yaşayacak. Skarsgaard aynen devam ediyor demiş. Birde Tara'nın annesinde Hep V yok. Ordan başka türlü drama çevircez demiş. gene mi tara dramı ya hay ulan kurtulamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://i.imgur.com/qAP1Rqu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 BİTSİN ARTIK BU DİZİ NASIL KÖTÜ BİR SEZON SONUYDU ARTIK İZLEMEK İSTEMİYORUM MAKE IT STOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 progamer said: http://i.imgur.com/qAP1Rqu.jpg ahahah yalnız uzun saçlıyken daha iyiydi sanki ya bu saç stilini hiç yakıştıramıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 progamer said: adamlara 10 bölüm yetmemiş gibiydi. Eric'in ölümü çok malcaydı ya. Hani madem öldürceksiniz daha düzgün öldürün. Böyle adam karların arasında, iki adım sağı gölge ama yanarak öldü asdf NOOOOOOO diye bağırcaına isteyerek ölseydi fln. Sam niye durduk yere Mayor oldu? Eric'de Alcide'in beynini yıkadıydı o kadar Sookie'den iğreniceksin artık diye hani? ultimate cocktease iyiydi ama Jason'la House'un karısı asdf daha da true blood'a gelmem. Eric <3 Ölmemiştir kara gömüldü ya da o anda pam geldi bişey oldu orda , ÖLEMEZ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Eric ölmemiştir. Ölmemeli. En sonda o gelen grup ne tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 abaza vampirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 HBO açıklama yapmış. 7. sezon final sezonu olacakmış. 2014 yazında 10 bölüm daha çıkarıp bitirecekler yani diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://primetime.unrealitytv.co.uk/wp-content/uploads/2012/05/first-look-lucy-griffiths-as-vampire-true-blood-season-5-photos10.jpg kimse yazmamış lan kendinize mi sakladınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 http://www.troll.me/images/jackie-chan-whut/wtf-what-did-i-just-watch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 copry said: progamer said: adamlara 10 bölüm yetmemiş gibiydi. Eric'in ölümü çok malcaydı ya. Hani madem öldürceksiniz daha düzgün öldürün. Böyle adam karların arasında, iki adım sağı gölge ama yanarak öldü asdf NOOOOOOO diye bağırcaına isteyerek ölseydi fln. Sam niye durduk yere Mayor oldu? Eric'de Alcide'in beynini yıkadıydı o kadar Sookie'den iğreniceksin artık diye hani? ultimate cocktease iyiydi ama Jason'la House'un karısı asdf daha da true blood'a gelmem. Eric <3 Ölmemiştir kara gömüldü ya da o anda pam geldi bişey oldu orda , ÖLEMEZ!!!! alcide yazabildiğine göre eric gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3uZYvaQzDkA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 http://cdn-static.denofgeek.com/sites/denofgeek/files/styles/insert_main_wide_image/public/2/47//true_blood_s7_poster.jpg?itok=GLR-kx-U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bu ne zaman başlıycak? Neden hiç hype yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ergen dizisi olduğu için yok hype? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Ama hepimiz ergen diil miyiz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ergen olsa yine iyi ama en son gay dizisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 hepiniz gaysiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 vampir hikayesi dediler peri masalı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar