okibye Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 ABİ ALLAHINI SEVEN 1000 YAŞINDA BİR VAMPİR TARA'NIN KAFASINA TEKME ATMAK SURETİYLE ÖLDÜRSÜN LÜTFEN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Suki gene eve geldi, yalnız ve bir başına. Tehlikeli hayatlar ve o gene seksi kıyafeti ile yatakta uyuyor... amaç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 biri gelsin de mememi kemirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ahahah tara hala yaşıyor mu ya. hem o hem sukinin ayrık dişler izlememek için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 tara olmedi mi lan, ben gecen sezonu izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Yok ya... ölür mü o.. Gudubet karı gene oynuyo sukiyle beraber diziyi zindan etmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 off çok iyi girdiler ya diziye. mükemmel olacak bu sezon. they all gonna burn... sfsdfs supernatural'daki castiel'in god oluşunun gidişatı gibi sıvamazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 pam hatunun dibi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 niye bu kadar dandik bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 eric bebeyims <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ep 3 Tara bi kere de bi mallık yapmasan olmaz dimi birde Bilith'in sokarım güneşinize diye dayılanıp direk alev alması çoh iyiydi asdf http://img.gawkerassets.com/img/18skf4991srxkjpg/ku-xlarge.jpg bi edit daha: Ben Warlow çıkmasın lütfen. Bu kadar gözümüze soktular, farklı biri olsun Warlow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 jason ne barfiks çekti be, veresim geldi he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/18tabbs8ixzwxgif/ku-medium.gif show runner değişince dizi kendine gelmiş birde. bu sezon iyi gidiyor ya. gerçi Sam ile Alcide'in olayları çok gereksiz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Peri kızlarına neden kimse değinmemiş yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Yedi onlari kiskanc cadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sonu çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Miss ti miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 gerçekten çok kötü dizi. iğrene iğrene izliyorum merak ettiğimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 o kadar da kötü degil ya. ilk sezonlarına göre yine iyi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 off başında bill koydu lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 nefret ederek izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 lanet okuyarak izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 nefret ede ede bi sezon daha seyretceksiniz o zaman asdf. HBO 7. sezon anlaşmasını da yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi nasıl bi aptallık bu ya dizide toplasan 2 3 tane delikanlı karakter var onları da mal aptal etmişler. mal kadrosu boşalınca ellerindekilerini mi evrimliyor bunlar alcide bildiğin redneck werewolf oldu ne işak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Son bölümü ben beğendim yalnız Sam çok pasif kalmış biraz şekil değiştirsin artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar