Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Yoo daha ziyade paso random bir karakterlerin bir anda sebepsiz yere veya geçmişiyle alakalı bir şey yüzünden manyaklaşmasıyla yeni konular yaratılan bir seri =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Bi şey daha sorucam, 1. sezon 6. bölümdeyim, Bu tvaylayt tripleri devam edicek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 bence direk bırak izleme ya sdfs gerçi ilk sezon fena değil ama bi yerden sonra gay blooda dönüyordu.orda bıraktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 trip sex hersey var gaylerden rahatsizlik duyabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Off yaa . bulamadım şöyle fantastik-mega bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 budan daha ucuk fantastik marjinal bulamazsin :) suan yok BSG disinda oda bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Christopher Meloni is godlike! şimdi oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Dudağı degil artık eli falan da titriyor. Offfff. Heralde seçmelere gittiğinde ufak çapta bir spazm geçiriyor. Tamamdir rol senin diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 russell edgington nasıl serbest kalmıştı hatırlatabilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 e yuh. adam büyücü vampir olmuştu ya. içeriden eritti betonu. sonra çıktı işte. nerenizle izliyorsunuz siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yeni başlayacaklara tavsiyem, eğer izleyecek başka dizi kalmadıysa başlayın. he yok başka bekleyen dizi varsa hiç bulaşmayın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yeni başlayacaklara tavsiyem, eğer izleyecek başka memeli dizi kalmadıysa başlayın. he yok başka memeli bekleyen dizi varsa hiç bulaşmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 eeee niye yok ya hu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 büyücü vampir ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 o neredeydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 lan ben bi bok anlamadım her şey çok aceleye geliyor resmen. bu sanguinista mıdır nedir onlar vampir inciline inanıyor. okke anladık da neden otorite devamlı vampir inciilnden quote falan yapıp dua okuyup lillith'e selam çakıp duruyor. kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Abi yaratılışlarına , Lilith'e falan inanıyorlar ama , kendi bible larının literally alınmasını istemiyorlar heralde ? Ben de bilemedim ki , kitaba o kadar atar yapıp , sonra iki de bir ritüel yapıyorlar hakikaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 deist büyücü vampir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sanguinistalar katolik ise bizimkiler protestan. incillerindeki esaslara inanıyorlar ama o esaslara uyarlarsa günümüz şartlarında hayatta kalabileceklerine inanmıyorlar. insanların kalabalık olmasından korkuyorlar. o bakımdan esasları alalım ama ritüellere takılmayalım durumları var protestanlar gibi. diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 true blood'ın gereksiz bir dizi olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ana yemek degil ama citir cerez. Biranin yaninda iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 -Deno- said: true blood'ın gereksiz bir dizi olduğunu düşünüyorumya sev ya suki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 2. sezon gibi sezon ortasında bir olay bitecek, diğeri de son sonu bitecek gibi. Final öncesi bölüm tadı vardı bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hmm werewolves? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar