Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 hade len ben vampir olduğumu bilicem, başka da bişey bilmiycem, beni durduracak harhangi bir şey yokken. böyle gerizekalı triplerde "HAYYOOORRR ISIRAMAZSONNN" diycek karının biri... HASSSSİKTİR LAN der oracıkta harcarım. hani eric'in sookie'yi yiyip bitirmemesinin tek sebebi bi sürü komplike mevzulardan dolayıydı. yok bill yok queen. ye gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 oh by the way http://www.vamps-kill.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 http://www.babyvamp-jessica.com/ yine her hafta yeni bir şeyler koyuyorlar burayada. sorry Eric'in sondaki bakışı iyiydi asdfasdf Birde Christine kitaplarda baya olan bi karkaterdi öyle çat diye yedirdiler Eric'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 madem uyuyamıyorum bari torrenti bekleyeyim dedim de yok hala, çıkmıyor mu bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çıktı 720p si indirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yazık oldu Pam'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 olm bölümler gittikçe gereksizleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 neyi amaçlıyorlar bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Cystein said: olm bölümler gittikçe gereksizleşiyor Hani fanboyluk değil de, tüm sezonu tek bir hikaye olarak ele alırsak daha giriş bölümündeyiz. Bunun gelişmesi var, sonucu var. Bence fena gitmiyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 gayet tatli tatli gidiyo bolumler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ezelden sonraki kurbanım tru blud düzenli olarak kötülemeye gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 aquila said: gayet tatli tatli gidiyo bolumler. +1 3. sezondan sonra gayet iyi bölümler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 sustalı bıçak ses efektiyle çıkan fangler dışında iyi halen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 lafayette le kadın el ele tutuşmadan öyle necromancy falan yapamıyolardı ne oldu da son bölümde kadın kendi kendine gaza geldi pam i yamulttu anlamadım. bu kadın en geç sezon sonu ölür gibi geliyor bana. bi de acayip kıl oldum kadına. mimikleri falan. boğazlayıveririm ben o kadını. lafayatte de üç beş bir şey kapsa bari. bill in yeni hali olmamış ayrıca. jessica yı daha çok izlemek istiyoruz. peri olayını da o kadar gizemden sonra bağlayamamışlar. hasat yapıyomusmus. kendi içinizde saf saf çoğalın arkadaş sayınızı arttırmak istiyosanız alla alla. ne bekliyosam zaten şu diziden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 hasat ne ya :D alt yazı galiba. lan 40 yıl düşünsem hasat diye çevirmezdim heralde ordaki harvestı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 baska ne diye ceviricen lan harvesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 nası kullanmışlar cümlede? insanları hasatlıyoruz mu demişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 babamin hasati var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 teyzem bana hasatlarını gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hasat zamanı geldi bitch rapime paha biç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kime elimi atsam kurutuyo pis cadı ya. eric dedik, fino köpeğine çevirdi. neyse pam var dedik, yanağını çürüttü. ölsün pis karı ya. maymun suratlı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ahahaha harikaydı bu bölüm baya bi kahkaha attım. özellikle jason hoyt jason hoyt jason HOYT(enter hoyt) ahahahaha harikaydı :D ayrıca eric bence eric'in hafızası yerine geldi tara atar yaptığında. sookie'yle beraber olabilmek için halen hafızası yerinde değilmiş ayağına yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 mom mom mommy mommy mom mama mommy mother? AHAHAHAHHh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 orasi hic komik degil be, acikli aksine hiyarinbiri. iyi oldu ama o herifi öldürmesi. icimin yaglari eridi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 komik geldi bana aynı family guy gibin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar