zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Hoyt'un yumruğu efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 hoytun yumrugu 20dk lık gay aşklarının üstünü örtemedi.2 sezon bu kadar değildi ya arada birşey oluyordu şimdi çok dayadılar gayliği neden acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 vampirler gibi bizi gaylige cevirmeye calisiyor bir adam sanirim. adam dedigim kadin adam, oda degil tam . peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bak senin kafan karışmaya başlamış bile. dikkat et her an amaçlarına ulaşabilirler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Abi russel karızma biseyler yapmazsa bu sezon da çok saman gibi tatsız olcak. Ben bekliorm artık 2 bölüm kaldı ragee girip milleti biçmesin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://www.babelgum.com/6000457 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 eh fena deildi "iyi bitti" yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Let's fuck... Godric o kadar yaşlıyım ki hemen yanarım demişti. Russel da Ericten yaşlı olduğuna göre önce o yanar, Eric de kaçar yine içeri. Lafayette'in tırsma sahnesinde de bende tırstım bi an beklemiyodum hiç eheh. http://www.youtube.com/watch?v=tcrqLyW4Dak 2 hafta bekletip sonra sezon finalini yayınlayacaklar. promo Hoyt'un mal anası sniperla Jessica'yı öldürmeye kalkıcak galba ama kesin Hoyt'u vurur asfdsd Eric is no more olayıda yalan olsun lütfen. Hani Eric ve Jessica olmazsa bıraksınlar zaten diziyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Hoytun annesinin eline sniper verecek dizinin allah belasını versin. bu kadar diyorum. eğer birinin rüyası falan değilse senaristin eli kalem, klavye veya bir şekilde senaryoyu yazmasına olanak sağlayacak bir şey tutamaz olsun. O kadar beddua ettim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 cCc Eric cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yine olmadı ya, 9. bölümden sonra 2 tane dandik bölüm hiç hoş değil. final güzel olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 2 sezondan sonra bir dizi nasıl piç edilir canlı örneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 promoda godricmi gordum ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 lol Godric reslense,eric'le kral da ölmese ağır combat çevirseler ne gzl olur =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Kanuni said: promoda godricmi gordum ne ? 0:37 de var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 silah dükkanında silah seçiyor lan işte ne abarttınız. jessica'yı öldürmek için silah alacak. dürbünlü tüfek alsa ne olur niye abartı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 arkadaşlar adamlar redneck rica ederim 90lı tekerlekli sandayedeki babaneler 50 cal. silahlarla atış yapıyolar. nigga please... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 son 2 bölümmü yani şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 godric muhtemelen orda eric ölmeden önce ki rüyası gibi bişi olarak geliyor.. hoş muhtemelen ericte ölmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bu kelepçe her işe yarıyor ya yok böle bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 google a tara yazdım bu çıktı bi de bizimkine bak deişşeler nolurdu sanki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 böyle bi tara olsa ben tapardım yalnız bu diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 her dizide oluyo bi istenmeyen karakter nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ericler ölmesin. bilhassa tommyler ölsün. kıl nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 cemss said: her dizide oluyo bi istenmeyen karakter nedense. valla bunda birden fazla var. ama yine de severek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar