Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 jessica ya spin off istiyoruz. ama hoyt olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hoyt süper çaktı yumrugu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ben hoyt olsam summer'ı kaçırmazdım. kızın hunharca amerikan aksanını sömürmesi beni benden alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 biri şu taranın titreyen gerzek dudaklarına beyzbol sopasıyla tüm gücüyle vursum pls!!! yetti be salak salak her bölüm aynı özürlü bakış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Nefret ediyorum hepsinden!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Bu kadar güzel bir bölümün ardından momentumu sürdürmelerini beklerdik ama olmadı. Kötüydü bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Taranın alt dudağına botox plz titremesin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 taradan göre göre bende alıştım bende titretiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tara konuşmasın bence.bide onun oldugu sahnelerde yüzü sansürlü gösterilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 forumda bi drama çıksa hemen üşüşürsünüz. tara gibi drama kraliçesine karşı bu çekememezlik neden? ha diziye hiç bir katkısı olmayan bir karekter o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dizinin yapımcılarından bi açıklama gelmiş tara ve sookie'yi halkın eline verip linç ettirceklermiş böylelikle 10 binleri aşan true blood izleyicelerinin içini rahat tutucaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 cunku tara çirkin :) güzel olsaydı o dudakları istediği zaman titretebilir gözleri sağa sola kayabilirdi ama çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi çirkin olması sorun değil jessica çok güzel ama sürekli BONONO YAAAAAA BONOOO TOCOVOOOZ ETTOLOOOOR YAAA diye dolaşmıyo gayet hoş şekilde ifade ediyo kendini tavırları tutarlı vs vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 vampir abi karı, olsun o kaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 cesika iyidir candır ya yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 cemss said: http://3.bp.blogspot.com/_Pz_spI7cARY/Sqz8uxqRLpI/AAAAAAAAAS0/QKpRrc8g1O0/s800/deborah+ann+woll+11.jpg <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 beyler koymayın şöyle resimler ayıboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Jessica bi ısırmadı beni off ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 beyler ilk ben dedim benim o benim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 adamınbiri said: BONONO YAAAAAA BONOOO TOCOVOOOZ ETTOLOOOOR YAAA http://cdn.videogum.com/files/2010/07/tara_kill.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 franklinle sevisme sahnesindeki goz titretme hareketi ile sexden soguttu beni su arap baci. bence resmen bu kizi beyazlar zencilerden nefret etsnler ve irkcilik hortlasin diye yaratmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 İlk bölümde daha az yetenekli ama daha güzel bir bacı oynuyordu. Keşke o kalsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 eric jessica film çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sevişme sahensinden çok tecavüz sahensiydi o, sayılmaz bu sebeple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Son bölüm Hoyt'un epik yumrugu hariç sıkıcıydı. Tommy'de ne puştmuş, direk it olup girdi adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar