Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 lorena demeyin bana, hala içim kan ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aquila said: öle demeyin kütür kütür suki, dişlerini yaptırsın. +1 Alcadras said: lorena demeyin bana, hala içim kan ağlıyor. +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 jessica güzellik olarak güzel.ama orantısız bir fiziği var inek gibi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 saç ve göz rengi benim için yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_Pz_spI7cARY/Sqz8uxqRLpI/AAAAAAAAAS0/QKpRrc8g1O0/s800/deborah+ann+woll+11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 sevişme sahnelerini sookie yerine jess yapsa dadundan yenmez film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Red said: jessica güzellik olarak güzel.ama orantısız bir fiziği var inek gibi resmen Xaenin said: Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Imdb said: From True Blood to true love - Anna Paquin and Stephen Moyer have tied the knot. The actors wed Saturday evening at sunset, a source confirms to People. Paquin, 28, and Moyer, 40, exchanged vows at a private residence in Malibu. The good news comes after a year-long engagement for the stars of the hit HBO series. Moyer proposed with a vintage-style ring on the beach last August. Dizide olmasa bile gerçekte evlenmiş Bill ile Sookie :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi jesika'nın o gözler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 son bölümden sonra çekilmedi. hani izliyosun izlerken de sıkılmıyosun karakterler çok iyi diye. ama bölüm bittikten sonra da ee bu muydu diye kalıyosun. jason said: mamah tek burda güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yalnız 10 dakikalık "ibneler dünya turunda" bölümü olmasa da olurmuş... resmen bıktırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yeni bölümde yinemi geylik var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gayness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya her bölüm birşeyler gelişiyor.hep bi gelişme var.o da bölümüm son 2 dakkası oluyor genelde onun harici dayıyorlar sapına kadar ibneliği.yarım saat erkeklerin birbirlerine triplerini nazlarını cilvelerini izliyoruz dizi güzel iyi hoş karakterler falan ama şu erkek sevicilerden bıkkınlık geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Al benden de o kadar yaaa, ulan tam yolda giderken izliyorum serviste millet bana bakıyor ters ters... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 russel o kadar ağladı etti duygusal olarak aktı hala gaylik rererörö diyorsunuz abi, adamın acısını paylaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sen paylaş, ben ne paylaşçam allahın gheyini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Russell alayına delikanlı kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 i told you so ahuaahuhau father newlin miydi neydi o tv deki herif iyiydi baya :D sıkıcıydı bölüm ama. http://www.youtube.com/watch?v=SSejzneNh9I bir dahaki bölüm daha aksiyonlu geçicek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 lololol fairy'mis. anca dis perisi olur sukiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu sezon çok gaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 1.sookiye benden gelsin:aptal yemin ederim mal bu peri. 2.artık sanki son 5 dakikayı izleyip tüm bölümü anlıyabileceğimiz senaryoya döndü olay. hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Sookie ve Tara ölsün yeni bi kız gelsin diziye onlarla devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sookie kalsın. tara ölsün. birde Sam'in embesil kardeşi ölsün. Hoyt çaktı yumruğu suratına oh nasıl mutlu oldum anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar