aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bu havuzun suyu nerden damlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 inek içmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 AHAHAHAHAHAHa tiffany AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF tek bi sahne bölümün tüm güzelliğini kapatabildi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tiffany (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 jason teraziyi kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ahahhahahah tiffany hahahahahahahwhHHAHAAHAA bide lafayette süper hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Sonu harikaydı resmen. Bu arada Taranın titreyen alt dudağı baydı artık ya her dizi 3 kere ayrı sahnede tiretmesler olmuyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 tara sahnelerini atlıyorum ben artık. tiffany çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 (tu)(tu) Yok böyle bir bölüm. Tifannyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Eric'e Yazık Oldu.. Eric adamım.. Yazık harbi yazık herif 3 sezondur kıçını yırtıyor o karizma için 1 dk lık sahnede battı adam.. Harbi bu senaryo yazarıyla sokakta karşılaşırsam kötü olacak.. Lafayette Son 10 sayfayı incelikten sonra çıkarımımın herkesin fikirleriyle örtüştüğünü gördüm... Yeter ya yeter ne bu eziyet.. Gaysen gayliğini bil kız gibi davranma sonuçta şeyin var :D.. Eskiden gaydin maydin ama yerine gelince nonoşluğu bırakıp sert çoçuk olabiliyordun.. Şimdi iğrenç olmaya başladın.. Miğdem bulanıyor seni izlerken; allahtan klavyemde sağ yön tuşu var da S3E04 'ten beri sen ekrana gelince ona abanıyorum.. İnşallah şu senaryoyla uğraşan adamın kafasına bir şey düşür de yanlışını farkeder sonuçta isim TRUE BLOOD .. TRUE GAY değil! Sookie ve Bill Başından beri diyorum ; geç ilişki piskolojiyi bozar diye.. Al işte alttaki resim de kanıtı.. Kız bakireydi bill bi b.. bunu kız o. oldu .. İflah olmuyor. Kızın kanının yarsını içti 2 sn de affetti niçin ? :D (Şu surata bak allahım ıy.. insan bi eli yüzü düzgün birini koyar şu diziye.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Kuşkusuz gelmiş geçmiş en güzel bölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Abi inanılmaz bölüme inanılmaz son, aahahahahah öldüm ya. Tiffany. (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 3x07 'nin ilk sahnesi itibariyle izlemeyi bırakıyorum. allahsızlar. spo ne istediniz lan lorena'dan. dizideki en sevdiğim karakter, en güzel kadındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 katılıyorum en güzel karıydı ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 http://i35.tinypic.com/scf8fd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 eric'de hayal kırıklığına uğradım. bir crixus vari zımbırtı beklerdim bir baldırda yokolmuş... üzgün kaslı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bantlamıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 umarım bantlamıştır yoksa bu ilişki burda biter. eric zaten yeterince karizma kaybetti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 bill çok hödük bi insanssıan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 o pozu nasıl vermişler helal anna kızımız kazaya kurban gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Cystein said: eric'de hayal kırıklığına uğradım. bir crixus vari zımbırtı beklerdim bir baldırda yokolmuş... üzgün kaslı adam belki yerçekimne karşı gelmiştir ne biliyorsun. x ekseninde takılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 anna paquin zaten irlde bill heyvani ile nisanli degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 evt. bill'in mezhebi genişmiş. pis godoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 erik yine gey gey bakmış ya allah kahretmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 1000 yaşında viking'sin hala saga sola iş atan bakışlar. True Blood yaşı sadece Godric ve Russell'da hissettirebildi şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar