Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARGH !! Far Cry'da ilerleyemiyorum !!!

sabonis

Öne çıkan mesajlar

ya deli olucam, 5 zorluk seviyesi var ya, ben 3'te oynuyodum oyunu şu ana kadar ve keşke bir üst seviyede hatta en üst seviyede oynasaydım falan diyodum kendi kendime

ama şimdi jipe bindiğim, valeri jipi kullanırken benim makinalıyı kullandığım bölümü 15 kere falan denedim geçemedim. çıldırıcam. ben mi malozum yoksa bu bölüm çok mu zor arkadaşlar ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

zor biraz sana ip ucu orda ateş edicem diye kasma karşıdan gelen jiplerin arasından geç git dümdüz karşıdaki ormana doğru sonra denizdeki botun sana ateş edememesini sağlamış olursun ardından jipin silahını çevir etraftakileri temizle, kolay gelsin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Tearaway - Mercenary

Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

O bölümde yukarda da bir arkadaşın belirttiği gibi makinalı tüfeğin başında olan adamlara ilk nişan al öldür. Gerisi kolay. Arkadan, önden geliolar. Mümkünse neyin nerden geldiğini 3-4 kere oynayıp kafaya yaz. Sonrası gelir zaten. Ama oraya zor diyosan ilerlerde kasacak biraz :)[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

slog var yaaaaa tamamen unutmuşum secondary fire !!!
oh be iyi ki hatırlattın. ilk denememde sonuna kadar geldim de yanlışlıkla 2 metre önüme roket sıktım bizim cip havaya uçtu =)

şimdi 2. denemede geçerim rahat

saol[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler o kadar HL ya da Doomla boy ölçüşecek kadar iyi değil.Ama temiz grafikleri var oyunun.Ayrıca manzaralar cidden çok iyi bu buggy olayı da fena olmamış ama araba kullanırken ateş etme davasına gıcık oldum.

ya şu shipwreck e nerden giricem bulamadım ya yarıdm edin[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Sosyal ağlarda paylaş

Her türlü takıldığınız bölümü sormanız için Icq: 99801203[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...