sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya deli olucam, 5 zorluk seviyesi var ya, ben 3'te oynuyodum oyunu şu ana kadar ve keşke bir üst seviyede hatta en üst seviyede oynasaydım falan diyodum kendi kendime ama şimdi jipe bindiğim, valeri jipi kullanırken benim makinalıyı kullandığım bölümü 15 kere falan denedim geçemedim. çıldırıcam. ben mi malozum yoksa bu bölüm çok mu zor arkadaşlar ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 zor biraz sana ip ucu orda ateş edicem diye kasma karşıdan gelen jiplerin arasından geç git dümdüz karşıdaki ormana doğru sonra denizdeki botun sana ateş edememesini sağlamış olursun ardından jipin silahını çevir etraftakileri temizle, kolay gelsin.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 pardon da "git" nedir yahu =) valeri sürüyor jipi ben sadece silahı kullanıyorum, galiba sen yanlış bölümü anladın[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Valla o bölümde biraz hızlı olman lazım.Geşen jiplerdeki makinalıdaki adamları hemen öldürmeye çalış yoksa baya can alıyor adamlar.Bir de dikkat et hep arkadan gelmiyorlar arada önden gelenler de oluyor.[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 lol yannış bölüm o zmn pardon :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 O bölümde yukarda da bir arkadaşın belirttiği gibi makinalı tüfeğin başında olan adamlara ilk nişan al öldür. Gerisi kolay. Arkadan, önden geliolar. Mümkünse neyin nerden geldiğini 3-4 kere oynayıp kafaya yaz. Sonrası gelir zaten. Ama oraya zor diyosan ilerlerde kasacak biraz :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 normal silahlarda headshottan başka birşey yapmadığım için çok rahatım. bi tek bu bölüm zorladı. bunu geçince heralde rahat bitiririm oyunu[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 arkadaşlar oyun Geforce4mx de çalışırmı yoksa illa da shader hede hödö istiyomu?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: LevieMaxilack, 23 Nisan 2004 13:14 tarihinde demiş ki: arkadaşlar oyun Geforce4mx de çalışırmı yoksa illa da shader hede hödö istiyomu? Benim GForce 4 MX440 şeker gibi çalıştı valla.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 walla aç secondary fire i o tepedeki makinalının salla roketleri jiplere.. daha ne geçicen :P bödöf die uçuolar havaya[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 slog var yaaaaa tamamen unutmuşum secondary fire !!! oh be iyi ki hatırlattın. ilk denememde sonuna kadar geldim de yanlışlıkla 2 metre önüme roket sıktım bizim cip havaya uçtu =) şimdi 2. denemede geçerim rahat saol[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 5 cdmiydi bu arkadaş?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: LevieMaxilack, 23 Nisan 2004 14:50 tarihinde demiş ki: 5 cdmiydi bu arkadaş? ?? Oyun 3cd onu soruyosan.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 oyunu sil sabo ben beğenmedim oyunu aheh..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 grafikler o kadar HL ya da Doomla boy ölçüşecek kadar iyi değil.Ama temiz grafikleri var oyunun.Ayrıca manzaralar cidden çok iyi bu buggy olayı da fena olmamış ama araba kullanırken ateş etme davasına gıcık oldum. ya şu shipwreck e nerden giricem bulamadım ya yarıdm edin[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 . [Bu mesaj Mighty_THoR tarafından 24 Nisan 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ehe neyse geçtim bölümü ulan nerden bileyim denizden girileceğini ya[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Her türlü takıldığınız bölümü sormanız için Icq: 99801203[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar