Daemir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 8 parmak kullanıyorum ekrana bakarak yazıyorum(hatta ekrana ve klavyeye bakmadan da yazabilirim), ama 10 parmak yazmaya ne gerek var ki?Bundan daha hızlı yazamam zaten :P MUD saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bende 6 parmak yazıyorum ama f klavyede q falan yazabiliyorum bayada hızlıyım e yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Sanırım 7 parmak oluyor bende ama sag eldeki 2 parmak degiskenlik gösteriyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 octopus said: on parmak yazmak hepsini ayrı ayrı kullanmak mı demek yoksa hızlı yazmak mı demek. hani vay be abicim 10 parmak yazıosun maşşallah der biri ama aslında sen sol elden 3 parmak harflere, baş parmak space'e, sağ elden 3 parmak harflere küçük parmak enter'a atamışsındır. o zaman da on parmak mı oluo yani :) her parmağı etkin şekilde kullanarak yazmak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 senelerdir yazar dururum hala yeterince hızlı yazamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 az önce dikkat ettim sol el baş parmak hep boşta yatıyor, 9'unu aktif kullanıyorum. ama tabi 10 parmak yazmak sadece 10 parmak kullanmak demek değil, onunu da aktif ve orantılı biçimde kullanmak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 online oyun oyna salla programları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ya sanırım klavyeye bakmadan yazmak, 10 parmak yazmaktan daha değerli bişey. bakmadan yazmak da ultimadan öğrenilir yannız ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kesinlikle ultima başka hiç bişey öğretmez adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ultima olsa da oynasak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oynama sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hayatımda ultima oynamadım ama gözüm kapalı yazarım :D 10 parmak değil tabi şimdi baktım ben 5 parmak kullanıyorum sadece "ü" kullancağım zaman 6 oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 şaka maka 10 parmak kullanıyormuşum yok lan kullanamıyorumşumum birsürü typo oluyor serçe parkamkları kullanınca ejkeiekeik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sağ el işaret parmağı, sol el işaret parmağı, space için sol el baş parmağı... senelerdir bi gram öprenememişim demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 eheh bende klavyeye bakmadan yazabiliyorumda 10 parmak ayrı bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 o siteelrden birini denedinmde şimndi stres oldum ya . hiç gerek yok kasmıyım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ultimada 10parmak yazmanin yani sira kosarken 3kisiden /xx gelin lan mezara gibi seyler yazabilmeyi ogretio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Ultima da koşarken hiç yazı yazamazdım anca dsasfda yazardım kaçarken.o yüzden hep yardım için macro yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ahahha ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 abi insanlar dik(pagedown) koşmayı bilmiyodu ben en çok onu seviyodum daha kolay kaçılıyordu hem de mesaj yazılıyordu. oha yalnız hakkaten beyin kaç parçaya bölünüp çalışıyor büyü at kaç heal bas aynı zamanda yardım çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ben 10 parmak degılım ama emınımkı bi 10 parmaktan daha hızlı yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sen önce düzgün yaz sonra hızlı yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 8 parmak kullanıyorum ben.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 benimde son zamanlarda geliştirdiğim bi huyum oldu bankacı gibi numpad enterı kullanıyorm. ha ama onun dışında sol serçe parmağım capslock - shift - ctrl , sol baş parmak nadiren space e gitmesi haricinde diğer hepsini kullanıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar