Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

on parmak yazmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8 parmak kullanıyorum ekrana bakarak yazıyorum(hatta ekrana ve klavyeye bakmadan da yazabilirim), ama 10 parmak yazmaya ne gerek var ki?Bundan daha hızlı yazamam zaten :P MUD saolsun.
Mesaj tarihi:
octopus said:
on parmak yazmak hepsini ayrı ayrı kullanmak mı demek yoksa hızlı yazmak mı demek. hani vay be abicim 10 parmak yazıosun maşşallah der biri ama aslında sen sol elden 3 parmak harflere, baş parmak space'e, sağ elden 3 parmak harflere küçük parmak enter'a atamışsındır. o zaman da on parmak mı oluo yani :)

her parmağı etkin şekilde kullanarak yazmak oluyor.
Mesaj tarihi:
az önce dikkat ettim sol el baş parmak hep boşta yatıyor, 9'unu aktif kullanıyorum.

ama tabi 10 parmak yazmak sadece 10 parmak kullanmak demek değil, onunu da aktif ve orantılı biçimde kullanmak demek.
Mesaj tarihi:
abi insanlar dik(pagedown) koşmayı bilmiyodu ben en çok onu seviyodum daha kolay kaçılıyordu hem de mesaj yazılıyordu. oha yalnız hakkaten beyin kaç parçaya bölünüp çalışıyor

büyü at kaç heal bas aynı zamanda yardım çağır
Mesaj tarihi:
benimde son zamanlarda geliştirdiğim bi huyum oldu bankacı gibi numpad enterı kullanıyorm. ha ama onun dışında sol serçe parmağım capslock - shift - ctrl , sol baş parmak nadiren space e gitmesi haricinde diğer hepsini kullanıyormuşum.
  • Yeni Oluştur...