barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben 4 20 lik dişimi de yardırarak aldırdım. pek bi şişiyo suratın. hatta benimkiler baya sorunluydu ogre gibi yeni bi kafa cıkmıstı yanağımdan dogru. doktorun zaten sana neler yapman gerektiğini söyler. ağrı kesicini aksatmadan al derim. yoksa çok ağrı yapıyor. buz uygulamanı da aksatma. düzenli olarak yap. bir de kişisel tavsiye disciler bazen uyustu diye girişebiliyolar. her bunye uyusturucuya aynı etkiyi gostermiyo. ben bi disimi yararken baya hissettim nesteri. " aaauuggh" diye bir ses cıkartınca, "anaa" uyusmadı mı o hala dedi. dikkat et yani:D onun dısında ameliyat zorluysa ( bazı disler zorluyor) cenen yoruluyo. ve agrıyo bu yuzden. o kadar yardır kurtul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ates olmamisti bende ama yanak sismisti, hem de yilbasi gunuydu, agzim sis elimde buzla oturmustum, yemek yemek zor olyuo tabi o gun, iyi bakarsan gecer 1 haftaya, ama benim sadece tek disti, ikisi birden izdirap olabilir. birde disciye alisik bir bunyem var o yuzden ben pek sorun yasamadim. sadece disi kirma aninda icim gitmisti, ama acidan filan degil, sesten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kaan cok degisken bisi, agzina da sicilabilir hic sorunsuz da cikilabilir ama tatsiz bi operasyon yani. umarim doktor iyidir sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bütün 20liklerimde aynı sorun vardı. seneler önce doktor almak lazım bunları dedi. ilk ikisini (sol alt üst) bi batında aldılar. 1 doktor, 2 hemşire ağzımın içinde 1 saat uğraşıp çekiçle parçalayarak filan söktüler. pek tatlı bi operasyon olduğu söylenemez tabi, ama acısız, uyuşturuyorlar çünkü. sonra bir-iki gün şişiyor, o mavi sıvı dolu dondurucuya giren kompres yastıklarından veriyorlar. ağrıdıkça (ki çok ağrımıyor) bi ağrı kesici alıp o soğuk kompresi yapıyorsun, birkaç günde yeni gibi oluyor. tabi şimdi diyceksin ki madem o kadar problemsiz, kalan ikiyi niye aldırmadın hala, eşekliğime ver :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya benimkileri de alıcaklar çok korkuyorum ben de bi arkadaşımın yanakları balon gibi şişmişti aldırdıktan sonra, öyle olursa foto isteriz hakkaten, şirin ve komik oluyo çünkü sorunsuz geçer umarım, iyi şanslar diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abi geçmiş olsun diyeyim. bu 20lik dişinden çok çektim bende ama allahtan ben aldırmadan kurtuldum. Tamamiyle kendilerinden çıktılar ve kullanıyorum kendilerini sorunsuzca acısız ağrısız artık. düz ve sağlıklı bi şekilde çıkıverdiler. ama duyduklarıma göre biraz eziyetliymiş aldırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bi an çok korktum başlığı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Rewendor said: bi an çok korktum başlığı görünce aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yardırdım aldırdım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bende olmadı 20'lik diş olayı ya. vücut yaşım 2 falan, ondan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yardırarak aldırdım, memnunum. sdf operasyondan 3 gün önce antibiyotiğe başladım, operasyon gerçekleşti, 1 hafta kadar antibiyotiğe devam ettim. 4 dikiş atıldı, 5 gün kanadı, ilk 4 gün dayanılmaz ağrı çektim(günde 3 kere alınan 2 tane ağrı kesici anca kesiyordu ağrısını) bi de baktım 6. gün olmuş... tadaam ne ağrı var ne kanama var, iyileşmiş.. gittim dikişleri aldırdım 8. günde, alırken dikişleri biraz sızlama ve kanama oldu, o da geçti 1 saat içinde. 20 yaş dişi ne gereksiz bişidir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Xaenin den ses yok, aldılar mı acaba 20 likleri ? merak ettim sonucu, yazarsan sevinirim. 2 sene önce doktorum 20 lik dişlerin çok iyi, tamamen çıkmış dedi normal diş gibi. bende ne ağrı ne sızı nede farklı bişi yok. normal diş gibi arkada duruyorlar. yazılanları okudumda çok feci. kıl dönmesinden ameliyat olmuştum 1 ay oturamamıştım, dua et oturabiliyorsun rahat bir yere , ben 20 liğe razıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben yarın sabah ameliyatla aldırcam 20lik dişlerden sağ alttakini ağrı yapıyo dayanamıyorum aldır kurtul benim 20lik ler düzgün çıkıyomuş ama çenemde yer yokmuş ön dişleri sıkıştırabilirmiş..o yüzden aldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 nocom said: Xaenin den ses yok, aldılar mı acaba 20 likleri ? merak ettim sonucu, yazarsan sevinirim. 2 sene önce doktorum 20 lik dişlerin çok iyi, tamamen çıkmış dedi normal diş gibi. bende ne ağrı ne sızı nede farklı bişi yok. normal diş gibi arkada duruyorlar. yazılanları okudumda çok feci. kıl dönmesinden ameliyat olmuştum 1 ay oturamamıştım, dua et oturabiliyorsun rahat bir yere , ben 20 liğe razıyım :) Yok abi daha salı günü, haber veririm. Eisenheim sen de rapor ver yarın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Abi ben de çarşamba aldırıcam. Feedback wanted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben yanında olucam. elini tutucam, hiç korkma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Abi işe gitmiyon mu sen o saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 cok kötüymüs :( geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kalbim seninle olacak o zaman. akşama alırım acısını dişinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 canınız ne kadar tatlı ya benim disler alındı bi gunde iki tane bide boyle alakasız bi yerdeydi aksama unuttum bile yok ucgun yataktan kalkamadım falan efsane inanmayın yani.hayatta en kolay olaylardan biri dis cektirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Emaleth said: bütün 20liklerimde aynı sorun vardı. seneler önce doktor almak lazım bunları dedi. ilk ikisini (sol alt üst) bi batında aldılar. 1 doktor, 2 hemşire ağzımın içinde 1 saat uğraşıp çekiçle parçalayarak filan söktüler. pek tatlı bi operasyon olduğu söylenemez tabi, ama acısız, uyuşturuyorlar çünkü. sonra bir-iki gün şişiyor, o mavi sıvı dolu dondurucuya giren kompres yastıklarından veriyorlar. ağrıdıkça (ki çok ağrımıyor) bi ağrı kesici alıp o soğuk kompresi yapıyorsun, birkaç günde yeni gibi oluyor. tabi şimdi diyceksin ki madem o kadar problemsiz, kalan ikiyi niye aldırmadın hala, eşekliğime ver :/erken cikmislar ema, 6 yil varmis daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Bu arada mesele agri degil abi 20 yas dislerinde, yani en hafif nedeni agri diyelim. Tum dis diziliminizi bozabiliyolar o yuzden agri olmasa bile doktor rontgende farkedip aldirabiliyor. Ha ben ne kadar balliyim ki, 20 yas dislerim sorunsuz cikiyormus biraz disleri ittirerek, eger dislerim bitisik olsaydi cekilmesi gerekicekti ama ayrik oldugu icin ortodonti tedavisi yapicak bi yandan da ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Random Fact : 20'lik dişlere İngilizce'de Wisdom Teeth denildiğini biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yardırarak aldırdım ben de. Ama çok fantastik bi operasyondu. Bi yerde çekiç+tornavida benzeri bi aletle dişimi kırmaya çalıştı adam, tek parça halinde damaktan çıkartamıyorlarmış. O arada çene kemiğimi de ganklediler, yüzüme kan sıçradı, doktor aspirasyon aspirasyon hemşiree diye götünü yırtıyodu falan. Sonuçta kafam karpuz kadar oldu, hatta ertesi gün inat edip oy kullanmaya gittiğim de beni gören sandık bekçisi alperen gençler bile bi korkmuştu. Sori baps seni zorlu bi operasyon bekliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar