Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aslında o konuda sana katılmıyorum.. bu seneki fiyatlara bakınca bizimkiler gayet normal,kaldı ki 5-6 sene evvel serkan aykutun 9m dolar,bulent akının 7m dolara alındığı bir lig bu..(kim bilir fener kimler kaça aldı bilmiyorum) bu seneki fiyatlara bakarsak luca modric 25m euro,yok efenim berbatov 19m pound vs daha bi sürüsü var bunun gibi bu sene...çok abartı premier lig bu işi onlar o para ediyosa arda 50m euro eder kimse kusura bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o diilde de sanctis in performansı beni mutlu etti ya.yani aykut gibi yan toplarda korkudan kaleden cıkamayan bi adamdan sora rahatladım.genelde yan toplardan gol yiyoruz ama de sanctisin yapabilceği bir şey yok gollerde defans hatası hep.adam yan toplarda bi şekilde el kol sokuyor uzaklastırıo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ayrıca topu oyuna çok hızlı sokuyo. Aynı Taffarel gibinnnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 toggie said: sezon bası iyilestirme yaptılar sozlesmede. bilmiyorum tam ne kadar aldıgını, ama alması gerektigi kadar alıyor. 800.000 Euro artı maç başına azcık bi bonus ücret alıyo şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben en son servet ve arda 1m + primler diye imzaladı diye hatırlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 arda 1m dolar servet 1 m euro + prim olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ardanın işte maç başınalarla falan beraber 1 e çıkıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yahu 2 sayfa önce adam gerizekalı olsa böyle taktik yapmaz demiş Skibbe için ; ben de kendi başıma bulamadığımdan doğrusunu arkadaşa sordum. Bir dolu laf edilmiş hemen yok kahve muhabbeti vs.; gerizekalı bile daha düzgün bir taktik yapar ne muhabbeti, madem bu kadar basit buyrun söylesin. Ha madem bu antrenörlük işi o kadar basit değil nasıl oluyor da 3 ayda sihirli değnek bekleniyor onu anlayamadım, yahu adam geldi geleli tam kadro antrenman yapamadık mütemadiyen takımın üçte biri sakattı, bir milli takım arası oluyor 14 futbolcu gidiyor. Sakatlardan kadro kuramadığımız bir maça çıkıyoruz, ne kadar dandik olursa olsun kazanıyoruz yine de eleştiri gırla. Sanki geçen sene süperdik; Helsingborg'a falan yenilmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 taktik hatasından çok beni skibbenin ne oynatacağına karar verememiş gşibi gözüküyor.buda doğal olarak tedirgin ediyor taraftarı.3-5-2 gibi çıkmış ama kanatlardaki oyuncular serkan kurtuluşta volkanda bek özellikli olduğundan bi ara oyun 5-3-2 ye döndü. daha sonra aydını sokup meirayı öne çekip 4 lü defansa döndü.buna rağmen zayıf rakibin 10 kişi kalmasına rağmen geçen sene görmeye alıştığımız rakip sahaya baskı kurulamadı. sistemini kafasında oturtamamış gibi geldi skibbenin bana. malesef hala bir arayış içinde skibbe ve aklındaki sistemden vazgeçti muhtemelen yeni şeyler deniyor. açıkçası buda bir gs taraftarı olarak beni endişelendiriyor. kimse kolay olduğunu iddaa etmiyor skibbenin işinin ama eh o koltukta oturuyosan, kadronda kağıt üzerinde son yılların en iyisiyse; taraftarın daha iyi futbol beklemesi gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 13 sakat, 2 cezalı futbolcun var. 16 futbolcuyla maça gidiyorsun. Sahadaki adamlarından bazıları; De Sanctis, Meira, Kewell, Baros, Nonda, Lincoln. Kadronun derinliğinin ne derece iyi olduğunun göstergesi bu. Ancak 15 futbolcunun olmadığı bir ortamda kadro derinliğin ne kadar iyi olursa olsun bazı sıkıntıları yaşıyorsun, aynı bugün Galatasaray’ın sistem değiştirmek zorunluluğunda kaldığı gibi… Bugün oynanan 3-5-2 tamamen zorunluluktandı. 3 lü defansta bazı sorunları beraberinde getirdi tabii. Serkan gibi 2 aydır antrenman yapmayan ve 18 yaşında olan bir oyuncunun, Volkan gibi defansif yönlerinde bazı zaafları bulunan bir oyuncunun oynaması kenar savunmasında sorun yaşanacağının garantisiydi. Üstelik Serkan ve Volkan oyunun daha çok hücum yönünü zorlamaya çalışınca, arkalarında boşluklar bıraktılar. 3-5-2 gibi bir sistemde kanatta sıkıntılar yaşamak doğal tabii. Yoksa 4 lü bir defansta Serkan ve Volkan’ın savunmada bu kadar vurdumduymaz olmaları mümkün değil… Nonda’nın geldiğinden beri sanırım en kötü maçıydı. Kaçırdığı gollere zaten alıştık ama her zaman çok iyi yaptığı şeyleri de yapamadı. Yanındaki Baros da gol kaçırma konusunda ondan pek farklı değildi ama attığı kafa golü ayakta alkışlanacak cinstendi. 2.golde de kaçırmak için pek bir çabaladı ama Bellinzonalı defans oyuncusu buna izin vermedi! Galatasaray’ın duran toplardan yaşadığı sıkıntıyı sağır sultan bile biliyor. Böyle bir ortamda duran toptan gol bulmak da ilginç tabii. Gerçekten enfes bir orta kesti atılan golde Lincoln. Sadece bununla da yetinmedi, en az 3-4 tane daha gollük pas verdi ama Nonda ve Baros ikramları geri çevirdi. Attığı golü de oynadığı oyunun ödülü olarak açıklayabiliriz sanırım. Maçı kazandıran golü atması da onun adına oldukça rahatlatıcı… Medya biraz olsun Lincoln’e yüklenmeyi bırakıp, saldıracak başka kurbanlar arayabilir kendisine.. Bu maç Galatasaray adına önemli bir şeyi daha belgeledi. Lincoln, Kewell, Baros gibi beklentilerin üst seviyede olduğu oyuncular gerçek performanslarını ortaya koyunca Galatasaray çok özellikli bir takım haline geliyor. Attıkları goller için söylemiyorum bunu. Zaten bu 3 lü girdikleri gol pozisyonlarını gole çevirse 6-7 olmuştu. Nonda’yı hiç hesaba katmıyorum… Bellinzona maçı Galatasaray için ölçü değil. Bellinzona, savunması çok çok kötü olan bir takım, çok rahat gözüküyor bu. Galatasaray’ın hücum silahları için özel anlam almaya da pek gerek duymamışlar. Bu halde 4 yemekle kaldıklarına dua etsinler. Ancak şu da bir gerçek ki hiç de fena olmayan bir hücum hatları var. Özellikle Kalu ve Gürkan -Gürkan’a 3.golün asisti için teşekkürler ayrıca- nitelikli oyuncular. Bellinzona’nın 3 gol bulmasında Galatasaray’ın etkisi de vardı tabii. Özellikle oynanan 3 lü savunmanın. Bir de Emre Aşık kötü olunca Meira ve Servet’in canı çıktı tüm defansı toplamak için, tabiri caizse. Bol eksiğin bulunduğu maçta turu garantilemenin yanında kazanmak da önemliydi ülke puanı açısından. Son saniyede de olsa yüzümüz güldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Rewendor said: Ardanın işte maç başınalarla falan beraber 1 e çıkıyodur yok ardayı arttırdılar ya bu sene..1 kafadan alıyo bi de maç başı mı ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Cantona güzel özetlemiş...Ayrıca şunu da söyleyeyim bu takımın defansı süperdi geçen sene gol yemiyordu diyenlere,avrupa da helsingbordan 3 siondan 3 leverkusenden 5 yedigimizi hatırlatırım yapılan 7-8 maçta...bu sorun 2 senedir var evet gs tsl de gol yemiyor ama bu türk takımlarının organize atak yapamamaları vs den kaynaklanıyor,en basit avrupa takımı bile gs ye 3 gol atabiliyor ki geçen sene de bu böyleydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 servet şuan kahraman gibi gözüksede aslında defansımızın en büyük zaafıdır.tamam geberene kadar mucadele ediyor ama çok bencil vede çok ağır.emre güngör sakatlıktan cıktıktan sora meira ile yan yana oynamalı.emre güngör de bülent korkmaz ruhu gördüm ben.aynı şekilde ugur da öyle.bu ikisi defansa geçtimi gol mol yemeyiz biz. geçen sezon fenerbahçe maçında alexin ayagından golü aldıgı bi pozisyon vardı emre gungorun.orda dedim işte bu cocuk galatasarayda bırakır futbolu.her futbolcu kendi için oynar aslında ama ben servete ısınamıyorum.sanki takımı her an satabilcek bi havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 servet geçen sene iyiydi..ama çok fazla süpersin kralsın dendi adama..şu an poposu yukarıda malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 benim dediğim en basiti servetin falan gol pozisyonunda ne işi var ? kendi işlerini tam yaptılar da mı 3-2de hala kale önünde geziyorlar onu anlamıyorum , adamlar 3kere gelmiş 3ünde de gol atmış demekki bi mallık var defansta..öne geçtin madem son dakikalarda kontr atak falan yeme az daha kontrollü oyna di mi ? ben laf ediyorsunuz bilmiyor bir şey diye ama bilmeye gerek yok dediklerimi görmek için.. bukadar dandik 10 kişi kalmış takımı zar zor yeniyorsak bir yerde bir yanlış var di mi ? koyu galatasaraylıyım ama bu takımın bu oyunundan memnun değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 defans taki hata servet in gol pozisyonuna girmesinden değil , ona bakarsan emre de stoper ama kafa topuna kalkıyor. defans da temelinden kademe hataları var. futbolcular pozisyonlarını mı kavramadı ben hala anlamadım. bülent in zamanında bu problem yoktu. göbeğe defans kaptanı gerekiyor adam gibi , tecrübeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Türkiye'de zaten kademe anlayışı nedir bilen 2 defans vardı sadece, biri Bülent biri Alpay. Onlardan sonra da bunu bilen adam yetişmedi Türk. Bunu öğretip yerleştirecek bir adam lazım her şeyden önce. Yoksa defansımız yapması gerekeni iyi yapıyo evet, de sorun da o, fazla iyi yapıyo. Yani yanındaki adam çalım yiyince ya da oyundan düşünce onun açığını kimse kapatmıyor, herkes aman kendi görevimi yapayım telaşına giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bana song varken servetin eksiklerini kapatıyordu,onu yönlendiriyordu gibi geliyor...Şimdi sanki song gitti servet de kafasına göre takılmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 meira gerçekten çok iyi adam.ama meiranın yanına servet değil de emre gungor gibi adam lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 song çok iyiydi , servet le beraber iyi işler yapıyorlardı. song un gitmesi galatasaray ın defansı için çok ama çok kötü oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yok ben meira kesinlike kotu demiyorum,aksine bence super transfer topla çıkışları fln ama orada servetle daha tam uyuşamadılar gibi en azından song 2-3 yıldır tsl olduğu için az çok servetin nasıl bir tip oyuncu oldupunu biliyordu ve onu maç içinde yönlendiriyordu çok defa..meira-servetin daha uyuma ve daha fazla kominikasyona ihtiyaçları var..e bi de tabi sistem tam oturmadığı için on libero 1 mi 2 mi olacak sorusu var.. takımda o kadar adam varki 2 onlibero oynarsanız bu sefer arda kewell lincoln dan birini atmanız veya tek forvet oynamanız gerek,gs gibi bir takımın tek forvet yapamadığı zaten belli, bu sefer de tek onlibero oynarsan defansta sorun çıkıyor aslında bu takımda lincoln olmasa mesela takım daha rahat kurulurdu l,ncoln kafaları karıştırıyor çünkü her maç "ha bu sefer oynicak" gibi durum söz konusu...bu sefer lincoln da biraz oynayınca tek onliberoya donuyosun,bu sefer de bu kadar hucum oyuncusu ve ilerde pres yapmayan adamlarla defans zor duruma düşüyor...yani skibbe nin işi çok da koaly değil..3-5-2 mantıksız değil aslında ama böyle oynayacaksan ayhan-m. topal-linderoth tan 2 si mulaka olmalı..ve kanatlar çok önemli tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 meira daha yeni tanıyor yanındakileri. song'dan daha faydalı olacak bence gün geçtikçe. servet'in son hamleleri cok yerinde, ikili mucadelede de kolay kolay top gecirmiyor ama top kullanma istegi yuzunden cok hataya sebebiyet veriyor. ayagında hic tutmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Bu ne ya? niye uplandı şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar