Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008 Güz Ders Programlarınız

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

utopia said:
mulgear6 said:
ütop pzt yi bosalttın diyelim salı sabahın köründe dersin var ne anlican ondan? bırak bu işleri

ben sabah derslerini severim. günümün kalanı benim olsun daha ne işte. cezamı mı isteyeyim.

Aynen. Eskiden hiç sevmezdim, uyurum öğlene kadar sonra derse giderim derdim de, erken kalkmaya alışınca çok keyifli olmaya başladı.

Sina sen bişey yap kendine. Vur falan.
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
daha genciz dasaaa, için geçmiş senin...

sen uyanmasan ben uyanmasam nasıl çıkar bu karanlıklar aydınlığa.

yaw gece insanıyız belkin.. devlet bu duruma el atsın! dersler 16:00 gibi başlasın. daha da geç olabilir..

bi de buradan bush'a sesleniyorum.. ardeth türklerindir! atom bombası falan yapıcaksa bize yapacak!

ha bi de ıraktan çık! bush defol..
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
benim okulum hala açılmadı lan. dışlanmış hissettim kendimi. 15 ekim diyolar daha bina yapılmadı kasımı bulcak gibi.

birden yıllar öncesine gitti kafam. 26ee140'ın anlamını lise'de düşünen senle arkadaşındı dimi :P
üniversite topik'i olduğundan heralde, aklıma geldi birden.. büyüyormuşuz
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:
Black-ice said:
benim okulum hala açılmadı lan. dışlanmış hissettim kendimi. 15 ekim diyolar daha bina yapılmadı kasımı bulcak gibi.

birden yıllar öncesine gitti kafam. 26ee140'ın anlamını lise'de düşünen senle arkadaşındı dimi :P
üniversite topik'i olduğundan heralde, aklıma geldi birden.. büyüyormuşuz

ahueahaaeeuhaeeea
yarıldım lan gece gece. nerden aklına geldi. evet hatırlıyorum derste oturup nickini ingilizce okuyunca garip anlamlar çıktıgını falan düşünmüştük :D sonra noldu bilion mu ben 3 kere daha öss'ye girdim. :D kolay olmadı kurtulmak.

ama evet büyüyormuşuz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...