asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ehe bu sefer ben açayım dedim. Kimler neler alıyor? Böyle ilginç hoş dersler alanlar var mı merak ettim de. buyrun... hatta ben başlayayım. yeni bitti valla heyecanlıyım. CS201 - Introduction to Computing NS201 - Discovering Life NS207 - Organic Chemistry ENS202 - Thermodynamics HUM212 - Major Works of Modern Art VIS310 - The New Media Dönemde tüm patilere başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mukavemet I Diferansiyel Denklemler Malzeme I Dinamik Elektrik Makinaları Termodinamik II Isı Transferi Makina Dinamiği Makina Elemanları I Talaşlı Şekil Verme İmal Usulleri I Mesleki İngilizce İlk 5'ialttan olmak üzere totalde 12 ders/37 saat cumayı boş gün yapıp cumartesi sabahına(2. öğretimim bi de) ders koyan zihniyete küfürlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 CSCI 1490: Introduction to Combinatorial Optimization COGS1680: Human and Machine Learning CSCI 2980: Research (Game Theoretical Artificial Intelligence) 2 ders 1 arastirma, hayatimda ilk defa her derse zevkle giriyorum cunku sadece ilgilendigim alanin derslerini aliyorum negzel lan :) dersler de sali 9-12, persembe 9-12 olmak uzere haftada 6 saat eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 21 5 MAC305 System Analysis and Design 3 MAC305 başarısız-FD 22 7 MIS401 E-Commerce and E-Business 3 İlk Defa 23 7 MIS403 Project Management 3 İlk Defa 24 7 MIS405 Legal and Ethical Issues in Computing 3 İlk Defa 25 7 BUS301 Marketing 3 İlk Defa 26 7 MIS413 Internet and Web Program. II 3 İlk Defa 27 7 BUS415 Total Quality Management 3 İlk Defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 benim de bitti sonunda ders secimi... HIST191 - Principles of Atatürk I CS201 - Introduction to Computing MATH203 - Int. to Probability&Statistics ECON204 - Microeconomics CS303 - Logic&Digital System Design hist alttan :... bi kurtulamadım eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bu konu her açılışında merak etmişimdir kimsede mi türkçe ders yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Econ'u ya da Managament'ı bırakıcam sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Management daha çok zorlar, bütün derslere gitmen gerekiyor çünkü 201'de, paso in-class assignment var, recitationlarda da her seferinde assignment oluyo, bi de her hafta köpek gibi ödev oluyo. Zorlanmak istemiyosan onu bırak, gamesde derslere gitmeden de geçersin. Ama mgmt201 çok keyifli derstir, onu da bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sabit ders programına aykırı olarak kalmış olduğum Etimoloji ile kredisiz aldığım sosyoloji var; add-drop döneminde Etimoloji'yi bırakacağım, şimdilik mecburen duruyor. Yoğun bir program ama biraz olsun erken kalkabilirsem oldukça dengeli güzel gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 nutrion food and beverage service intro. bakery (tu) 4 tane daha ders alıyorum da onlar matematik falan sıradan dersler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ingilizce sınavını geçmişsem eğer çarşamba günlerim boş olcak ^^ cuma günü de rusça seçmeyi düşünüyodum seçmeli ders olarak ama kontenjan dolu, açılcak mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de saatlerimi koyayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Xaenin said: Management daha çok zorlar, bütün derslere gitmen gerekiyor çünkü 201'de, paso in-class assignment var, recitationlarda da her seferinde assignment oluyo, bi de her hafta köpek gibi ödev oluyo. Zorlanmak istemiyosan onu bırak, gamesde derslere gitmeden de geçersin. Ama mgmt201 çok keyifli derstir, onu da bil. yanlışsın kaan gamesi özgür kıbrıstan almadıysan hiç bi anlamı yok dersin her hafta ödevi var derse gitsen gitmesen ödevle uğraşman gerek derslere gitmeden illa ki geçersin ama derslere gitsen A ile geçersin mgmt projesi hariç zorlamaz derse gitmeden dersi geçmek ve bunu istemek nedir ya çok saçma okuma o zmn geçtin kabul et kendini:D her hafta ödev olmuo ztn toplam 3 ödev oluo derslerde de haber oku sora adam soruyu verince yap yolla kasmaz sonuç olarak ikisi de kolay ders hangisini seviosan onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mühendislik Matematiği Transport Phenomena in Metallurgy Metalurjik Proseslerde Ölçme, Analiz ve Regülasyon Teknikleri Kinetik Modellerin Metalurjik Süreçlere Uygulanması belki add/drop'da değişikliğe giderim de şimdilik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 BIO 401.01 MOLECULAR BIOLOGY I 4 WWFF 1223 BIO 409.01 MOLECULAR BIOLOGY LAB. I 3 T 8 BIO 443.01 PHYSIOLOGY II 3 TTTh 676 HTR 311.05 HISTORY OF THE TURKISH REPUBLIC I 2 TT 56 PHYS411.01 QUANTUM MECHANICS I 3 MMWW 5656 PHYS496.01 SEL.TOP.IN PHYS:COMPUTATIONAL PHYSICS 3 TBA Bunun yanında ya MATH 331.01 REAL ANALYSIS1 ya da MATH48H.01 CLASSICAL GROUPS ve STS 401.01 HISTORY OF SCIENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Scheriff said: Xaenin said: Management daha çok zorlar, bütün derslere gitmen gerekiyor çünkü 201'de, paso in-class assignment var, recitationlarda da her seferinde assignment oluyo, bi de her hafta köpek gibi ödev oluyo. Zorlanmak istemiyosan onu bırak, gamesde derslere gitmeden de geçersin. Ama mgmt201 çok keyifli derstir, onu da bil. yanlışsın kaan gamesi özgür kıbrıstan almadıysan hiç bi anlamı yok dersin her hafta ödevi var derse gitsen gitmesen ödevle uğraşman gerek derslere gitmeden illa ki geçersin ama derslere gitsen A ile geçersin mgmt projesi hariç zorlamaz derse gitmeden dersi geçmek ve bunu istemek nedir ya çok saçma okuma o zmn geçtin kabul et kendini:D her hafta ödev olmuo ztn toplam 3 ödev oluo derslerde de haber oku sora adam soruyu verince yap yolla kasmaz sonuç olarak ikisi de kolay ders hangisini seviosan onu al Özgür Kıbrıs'tan aldım zaten econu. Valla genelde bana econu bırak dediler ödevi çok olduğu için. Bu programda da en çok kasacak ders math 301(Int. to Mathematical Analysis) zaten. Bi de managemant'a çok ilgim yok gibi econ daha iyi gibi sanki. İkisi de baharda açılıyo... Hala karar veremedim hangisini bıraksam röhmr.... Bi de managemant pazartesi sabah kötü olacak çünkü ondan sonra aralıksız 5 saat ders var felan bilemedim ne yapsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 8:30 - 12:30 13:00 - 17:30 staj... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 herkes saatli maatli koymus boyle =), ben de oyle koyayım bari eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 birinci sınıf kimya muh. ilk donem ders programı..rahat gibi gozukse de inanmamak lazım hepsi birbirinden kazık diyolar =)) bakıcaz artık =)) bunun daa ps i lab ı war eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 program http://img227.imageshack.us/my.php?image=dersprogrt4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Burax nerede okuyorsun? Bi de bölümün ne? Hangi alana yoğunlaşmayı düşünüyorsun? 1. sınıf mısın? 2 mi dicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yeditepe, genetik, 2.sınıfın 2.dönemini okuom irregular "düzensiz" öğrenciyim :F hangi konuda uzmanlaşmak istediğime karar veremedim hala ama tehlikeli işler istiom büyük ihtimal virüsler-hastalıklar fln olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bizim okulun genetiği olmadığı kesin, ne akla hizmetse bizde genetiğe diferansiyel vermiyorlar. gerçi bunu dediğimi bölüm arkadaşlarım görse beni keser herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar