Aiko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 maç oynamazsanız nasıl tropy kazanıcaksınız 35 yasından sonra oyun zaten bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya maçı yapmayacaksan neden oyunu oynuyorsun? o kadar bekleyeceğine indir trainerını skillerini 90 yap olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Hayır abi ben sadece adam aşağı bakarken skipliyorum. Çıkıp her şutu taca vuracağıma otururum. Maç exp almak için adam gibi bikaç sezon geçmeli ki milli ol, takımın clde olsun vs. Çelsi'yi benim golümle yendiğimizde 2-3 falan gelmişti maç exp. Onun dışında düzgün geldiği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Arkadaslar bende cekiyorum simdi oyunu eMule'den. Belki yeri degil ya da yazmam dogru degil bilemiyorum tam olarak ama fikirlerinizi ozelden de paylasabilirsiniz konunun dagilmamasi acisindan. 4GB ustu dosyalarda kitleniyor benim eMule, dosya sistemim NTFS olmasina ragmen, sanirim eMule'un surumunden dolayi ama degistiremem 2 senedir ayni surumu kullaniyorum. Danisacagim sudur, 2.07GBlik bir tane buldum onu cekiyorum. Yukaridakiler 7GBlardayken bunun fake olma ihtimali varmidir bu kadar kucuk boyutla? Fikirlerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 dil dosyalarını atmışlardır. ama yinede fake olma ihtimali var , torrent kullan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Torrent'e bugune dek alisamadim bir turlu nedense. Ben search ettigimde direk bulsun istiyorum hep programlari. Ama deneyecegim saniyorum. Birde eMule'u birakmak istemiyorum. Surekli uploadda bos zamaninda, kredi cok birikti. Cogu seyi download etmeye hemen basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sen yıne eumleyı bırakma.. torrente ihtiyaç duydugunda onu kullanırsın örnek : pes 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ilk maçımda aldığım zevk , pes 2008in ilk maçında aldığım zevkten daha fazla.. şimdilik yorumum bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Beyler orjinal aldım'da .Bu kadroları official güncelleştiricek birşey varmı? patch 1.1 i cektim birşey değişmedi. Tek arzum server'da güncel kadrolarla oynayabilmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 takım isimlerini , formaları düzeltmek için patchler falan varmış , ama yurdum insanının reklamlarla dolu forum sayfalarında ne aradığımı ne de nasıl yapılıcağını bulabildim. hayırsever bir pati , dosyalara link verip , nasıl yapılıcağını kısaca anlatabilir mi acaba? london FC ile gol atmak , çok çok sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Yama dosyası Rar'dan çıkan "img" klasorünü oyun klasörüne atıyoruz. Sonra Belgelerim'den KONAMI klasörünü silip, rar'dan çıkanı koyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bugün 4 kişi oynadık ps3'te, alet bazen gerçekten saçmalıyor. 1, 2 ve 3 numaralı adamlar (1 ayrı, 2 ve 3 aynı takımdan) ortadaki topa koşsun mesela, sonra karambol olup top biraz ilerlesin. Adamlar oldukları yerde kalıyorlar, yarım saniyeden fazla, o sırada diğer takımın oyuncuları kapıyor. Nasıl bir fizik bu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ya lanet olsun şu pes' e kankalara gidiorum herifler bi yemek yemeye kalkıolar yerlerinden. özet çıkarmamız lazım hala çıkarmadılar.arada diorum kalkın bari bnde oynayayım yook 4 kişi kurdular ekibi dışta kalanın vay haline hele bi de kız olunca daha da vay haline! üst kattakiler mütemadiyen günün her saatinde goooll! diye bağırıp tepinip küfredip duruolar.. gecen gece saat 3 gibi yataktan sıçradım noluyoruz diye :S ses çıkarmıyorum geçen sene az sesimi çekmediler diye ama çok oldular artık :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 All team names and badges diyor dosya adinda, oyuncu isimlerini falan duzeltmiyor bunlar ya. Nerde eski mega patch'ler? Bir yuklerdin hersey orjinal, hersey guncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ya bu salak oyuna internetten oynuyamiyorum varmi becerebilen ? Port istiyor açıyorum ona rağmen girmiyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Pes 2009'daki şarkıları bulabileceğimiz bir site var mıdır acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 senditten sipariş verip oyunu eline ulaşmayan bi tek ben miyim ? 10 gün oldu siparişinizi gönderdik diye mail geleli, tık yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 endless_night said: forma,logo,isimler,transferler hepsi var içinde. http://rapidshare.com/files/157361392/PES_2009_Option_File_by_DoMManU__v.1.5.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben oyunu yeni yeni çözüyorum galiba. yada bildiğim herşey yanlış çıkıyo. yaptığım maçlardan birinde 48 kere topla buluşup 280mt falan top sürdüğüm yazıyo. 23 pas atmışım 18i isabetli. 3 şutum var 1i kaleyi bulmuş falan. ortalama olarak 6.5 geldi. rmf idim. sonraki maçta 2. yarı girdim oyuna, 8 kere topla buluşup 4 pas attım.3ü isabetli. 2 şutum var 2si de isabetli. toplamda da 40mt falan top sürmüşüm. 8 rating geldi. buradan çıkarmam gereken şey, rwf veya rmf iken pek top sürmemek gerektiği mi olmalı şimdi? yada attığım pasların asist(gerçi salak forvetler atamıyo gol ama 1v1 kalıyolar kaleciyle) olması da mı önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 endless_night said: endless_night said: forma,logo,isimler,transferler hepsi var içinde. http://rapidshare.com/files/157361392/PES_2009_Option_File_by_DoMManU__v.1.5.rar.html link 10 kere çekilmiş daha çekilemez gibisinden bir uyarı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yok mudur yahu müzikleri bulabileceğimiz bir yer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 GEd said: endless_night said: endless_night said: forma,logo,isimler,transferler hepsi var içinde. http://rapidshare.com/files/157361392/PES_2009_Option_File_by_DoMManU__v.1.5.rar.html link 10 kere çekilmiş daha çekilemez gibisinden bir uyarı geliyor. tekrar upload ettim http://www.dosya.tc/PES_2009_Option_File_by_DoMManU__v.1.5.rar.html -deno- said: Yok mudur yahu müzikleri bulabileceğimiz bir yer ? http://www.mafe13.com/forum/index.php?showtopic=753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 erucalavera said: senditten sipariş verip oyunu eline ulaşmayan bi tek ben miyim ? 10 gün oldu siparişinizi gönderdik diye mail geleli, tık yok hala. 2 arkadasim daha ayri ayri siparis verdi senditten. Biri persembe istedi, pazartesi geldi, digeri 2 hafta oldu bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 gideceğiniz son takım monaco olsun, ne salak bi teknik direktor varmış orda ya. ben wf-smf olarak oynuyorum, oynayabildiğim yerler oralar. monaco denen takım dmf-amf vaadiyle beni takım alıyo ve ilk 5 maçta CF, SS oynatıyo. deli olcam rating 6.5ten yukarı çıkmıyo ne gol atabiliyorum ne top alabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar