razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 19 Eylül’de Avrupa’daki tüm ırkçılar Köln Camisi yapımını engellemek için Köln’de buluşacak. Kilise temsilcileri, sol partiler ve STK’lar da ırkçıları engellemek için ayağa kalkacak. Karşı gösterinin en militan gruplarından biri gay ve lezbiyenler. http://www.ntvmsnbc.com/news/459428.asp edit: resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Haklılar. Müslümanım, dinsiz imansız diye girişmesin de. Ordaki türklerin yaptıkları, insanları yargılamaları, homofobikliğin bokunu çıkarmaları vs. Gayet normal bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Karşı çıkanların yalnızca ırkçılar olacağını sanmıyorum. Karşı çıkmakta haklı olabileceklerini düşünüyorum, eğer buradaki gibi adım başı cami yapmak gibi bir misyonları varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yalnız gay ve lezbiyen örgütleri camiye destek veriyorlar, tıpkı kilise gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kilceydini mi kesmis turk gultu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aquatik said: Karşı çıkanların yalnızca ırkçılar olacağını sanmıyorum. Karşı çıkmakta haklı olabileceklerini düşünüyorum, eğer buradaki gibi adım başı cami yapmak gibi bir misyonları varsa. Nereye adam başı camii, sence mümkün mü Avrupa'da böyle bir şey? Tek bir camiinin yapımı bile olay oluyor gördüğün gibi orada. Burada, atıyorum hristiyan nufusu bir ibadet yeri gerektirecek kadar çok olan bir ilçede kilise olmaması, yıllarca adamların kilisesiz yaşaması ve en sonunda bir dernek oraya kilise yaptırmayı planlayınca bizim gidip onları protesto etmemiz gibi bir şey senin söylediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 konyada bile aktif kilise var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet haklılar aslında. aşırı ırkçılık tabii ki mantıksız ama, almanyada almandan çok türk var ve ülkelerinin içine ettiler. avrupadaki "türk" imajını da çoğunlukla almanyalı türkler çizdiğinden rezil bir şekilde tanınıyoruz. eğer bir "ırkçılığa karşı eylem" olacaksa, bu da "almanyadaki aşırı ve dengesiz bir milliyetçiliğe sahip olan kalitesiz türklere hayır" olmalıdır. kölnün göbeğine devasa cami neden dikersin be adam?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 nereye haklılar be? gelip buraya kilise açıyorlar, onu geçtim eski kiliseleri bile koruyoruz. kaldı ki karşı çıkan devlet filan değil, ırkçılar. avrupa ırkçısına "hakları var" diye destek vermek de iyiymiş. bakalım daha neler göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 diksinler lan. adam olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ahuaha o ellerinde tuttukları ne güzel olmuş ama öyle camiye hayır trafik işareti gibiedit/dasaaa:image dosyalarının linklerini koyarken =hedehödö.jpg olanı değil doğrudan /hedehödö.jpg olanı koyun. yapamıyorsanız linki yapıştırın, açın. çıkan resme open image deyin ve sonra copy image address diyin.. hatta:şu da vardı. bi başka başlık daha vardı ama onu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 roket adam said: aquatik said: Karşı çıkanların yalnızca ırkçılar olacağını sanmıyorum. Karşı çıkmakta haklı olabileceklerini düşünüyorum, eğer buradaki gibi adım başı cami yapmak gibi bir misyonları varsa. Nereye adam başı camii, sence mümkün mü Avrupa'da böyle bir şey? Tek bir camiinin yapımı bile olay oluyor gördüğün gibi orada. Burada, atıyorum hristiyan nufusu bir ibadet yeri gerektirecek kadar çok olan bir ilçede kilise olmaması, yıllarca adamların kilisesiz yaşaması ve en sonunda bir dernek oraya kilise yaptırmayı planlayınca bizim gidip onları protesto etmemiz gibi bir şey senin söylediğin. almanyada kaldigim yerin nufusu 250 bin , sehirde 2 cami var , biri Kaplancıların biri diyanetin :) Cami yapılmasına karşı değilimde ,adım başı cami olayı var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 baslik cok guzel, turkler gene avrupayi ayaklandirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 insanlar korkuyo islamdan hakli olarak. hem oradaki gurbetcileri yasadiklari ghetto koloni hayati yuzunden, hem de islam'in dunya capinda COK KOTU temsil edilmesi yuzunden, ben olsam ben de istemezdim. gay ve lezbiyenler karsi cikiyorlarmis sanirim, ne zamandan beri irkci bu arkadaslar, humanistlerdir gayet benim bildigim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi sacmalama, camiden ataga mi gecicek muslumanlar toplanip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ntvmsnbc said: Anti-İslamcı ve yabancı düşmanı politika izleyen milliyetçiler, “caminin Almanya’yı İslamlaştıracağını”, ayrıca 55 metre yüksekliğinde olacak minarelerinin, şehrin siluetini bozacağını iddia ediyor. Köln Büyükşehir Belediye Başkanı Fritz Schramma da, caminin en büyük destekçilerinden. Başlarında hitler olsaydı devlet de izin vermezdi camii yapımına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Penthesilea said: gay ve lezbiyenler karsi cikiyorlarmis sanirim, ne zamandan beri irkci bu arkadaslar, humanistlerdir gayet benim bildigim? Ntvmsnbc said: Gösteriye katılacak gruplardan Berlin-Brandenburg Lezbiyen ve Gay Derneği, Köln Camisi yapımını desteklemenin yanı sıra “Lezbiyen ve Gayler Camiye!” sloganıyla ilginç bir organizasyon daha düzenledi. Dernek tüm üyelerini, 3 Ekim 2008’de caminin “açık kapı günü”nde Berlin Şehitlik Camii’ne çağırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 söyle bir alman forumlara göz attıp, almanların gerizekalısinında bizimkinden bir farkı yok. http://bb.focus.de/focus/t=Grossmoscheebau+Kommentar+im+Koelner+Stadtanzeiger-91337&postdays=0&postorder=asc&start=45 okumak isteyen olursa :) Aptal heryerde aptal ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aptalin cinsi olmaz, doganin cozulemeyen gizemlerinden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aquila said: abi sacmalama, camiden ataga mi gecicek muslumanlar toplanip.lan heralde gecmicekler, ben insanlarin icinde olabilecegi psikolojiyi soyluyorum. turkiye'de bile korkuyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bizde çok var ve akp nin yüzünden bu kadar karşı çıkılıyo bence Türkiyede. Ama avrupadada bi cami yapılması lazım yani bence karşı çıkmaları ırkçılıkla alakalı bi durum ama ne yazıkkı herkez bizim gibi etnik kökeni kaldıramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ya ben burda bazi kisilerle sohbet ederken "lost'u izliyorum deli gibi" diyorum, "sen lost'u nerden biliyorsun, Turkiye'de var mi diziler" diyorlar falan. Bu adam Cami'den korkar yani. Gerci bende korkuyorum, cunku genelde camilerde "Tayyibi uzmeyin allahida uzersiniz" kitapciklari dagitiliyor falan. Yada "ya kanla geliriz yada guzel guzel" gibi konusmalar atiliyor. Kormayacaksinda ne olacak. Aradan bazilari cikacak "1 yerde olan seyleri genele yaymayin, hatta yurt disinda olmaz oyle olaylar" diyecek; bende "2-3 ay evvel ingiltere'de bir cami'de orgutlenen bir grubun liderini tutukladilar" diyecegim. Birisi kameraya almis adami, basbaya kafa keseriz falan diye konusuyor. Gelde korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Aptal heryerde var. Ne demek cami kapatmak şu an da türkiyede birsürü kilise var biz birşey diyormuyuz.Atatürk ün fitne ve fesat yuvası dediği kurtuluş savaşı ve ondan öncesinden beri resmen ajan yetiştirmiş olan Fener-Rum patrikhanesi bile atatürk ün ölümünden sonra fırsat bilip yeniden açıldı.Kilise zaten birsürü yerde var birde bu adamlar misyonerlik yapıyor gizliden gizliye ona rağmen birsürü kilise var ülkemizde onlar kapatılmıyor. Konuyuda aman bizim insanlardada iş yok bok ettiler almanyayı mantığına çekmeyin.Orada birsürü müslüman varsa onların hakkıdır camiye gitmek. Ben normalde camiye gitmem ama her insan böyle değil saygı göstermeleri lazım o zaman buradada biz eylem yapalım kiliselere yürüyelim veya onlar zaten bu işi hallediyor misal kendileri tarafından doldurulmuş bir veled papaz ı kesiyor ondan sonra hemen buyuruyorlar "barbar türkler papaz öldürdü!vahşet vahşet!". E burda bi salağa öldürtüyorsun kendin.Orada olan ne peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 müslümanlar orda cami kurmakta haksız değiller, samimi tepki veren insanlar da korkmakta haksız değiller de gay-lezbiyenlere nooluyo? türkiye'de olsa sopa yerler üstüne bir de dernekleri falan kapatılır. mevlana'nın bıraktığının yerinde yeller esiyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Gay ve lezbiyenlerin büyük ihtimalle Almanyanın en homofobik kesiminin hakları için mücadele vermesi oldukça ironik. Acaba almanyadaki ve türkiyedeki homofobik insanlar bu olaydan bir şey öğrenebilecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar