bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bu magnum bunu hep yapmak zorundamı? Yeter ulan magnummu alıcaz 900 lü hattımı arıyacaz? Bu kadar güzel hatunlar koymasınlar.Hadi koydular öyle dans ettirmesinler. Hadi dansda etsin öyle ısırmasın artık yeter!!! Ama müzik çok hoş ve reklamda çok hoş.Hatunlar daha bir hoş. Algidanın reklamıda çok güzel olmuş.Adamın ses tonuda müthiş ya.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 merak ettim şimdi, nerede çıkıyor bu? :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yeni mi bu reklam yaww hiç denk gelmedim...?...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bis de az önce seerettik ve de erkek milletinin ne kadar manasız davrandıı kararına vardık :D ben olasm diil normal bi adam brad pitt gelse magnumu vermem :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 heh o adam sana tonla magnum alabilicekse nie olmasin die bi mantk getiriyim :P hem brad piti hem tonla magnumu goturmush olurdun demekki napcaniz magunumlarinizi paylascaniz :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 o zaman magnum dolabı başında durup gelen adamlardan cv falan almak lazım, ı-ıh olmadı... kafama yatmadı. ben kendi paramla kendi magnumumu alırım, azıcık aşım kaygısız başım hesaabı. hem ne olur ne olmass. bugün magnum yalatan yarın ... töbe töbeee :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kendi diyo kendi töbeliyor.. garip :D hangi kanalda izlediniz reklami.. ben de rastlarim belkin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ne yani insan tövbe ettiinde başkalarının günahları için mi tövbe eder? al bi tane daha tööbe tööbeee:D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hehe ilginc fikir ne diim takdir ettim yaratiicilik sufer :P sende kendi magunumunu yalatman (öhö öhö) direk isiriri biter :P hehe hem bu brad pitt valla ben kiz olsam al magnumum senin olsun derdim P: hmmm bizim lai taimiz angelina joliemish gibi hatun gelcek versene magnumunu dicek ohooooo :)[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 olmassss, işte bu düşünce yüzünden memleket bu halde, herkes magnumuna sahip çıksın kardeşim, yok angelina yok brad... :D açlık başka şeydir walla, yeri gelir diil magnum bi kuru ekmek için bile adam vurulur. neyse konu sapıo :D ama hallaten şimdi bi magnum ii giderdi beee :D yok mu yaw bi centilmen bi koşu alıp gelsin bi dene de yiyek...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hehe bunada bayiliyorum centilmen kizlarin sozlugunda : kapi tutucu, esya tasyici, bisiler almakta kullanilan, etc zahti muhteremler oluo sanirim :) paylascannnn bencil olmicannnn[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kiz olsam Angel gelse vermem, yani magnumu :-P hos magnumu o kadar sevmem, cornettolari daha cok severim de, kaç para baymissin magnuma, canin cok cekmis magnum, bir de adam geliyo senden magnum istiyor. kazigi çek sapla, belki, üstünden para çikar, o parayla kendine bir magnum daha alirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Creel, 22 Nisan 2004 18:03 tarihinde demiş ki: paylascannnn bencil olmicannnn yaa trojan, sen git al bize bir tane :-P hem aplamizsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ohom yanlish anladim siliiimmm :P eed troj banada al hazir almiskene [signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 22 Nisan 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Creel tarafından 22 Nisan 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Artık reklamlarda klipler gibi oldu. İzlemeye korkuyom sonra aklımdan çıkmıyo :P Bir insanoğlu böyle mi tatlı kırıtır yaaww diye bağırası geliyo direk :)[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sizi rabbime havale ediorummmm. bu kadar kolay kandırılabiliosunus soora da suç kıslarda oluo... biraz zor olun zooorrr, etkilenmek için diil kırıtmak havada 4lü salto atmasını bekleyin ki biras da olsa farkınıs olsun genelden... apla tavsiyesi.yoksa daha çoook elinisde yenmiş magnum saplarıyla dolaşırsınıs :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 az önce izledim reklami.. iyyy kiz ne yapti öyle.. içim kalkti.. buz gibi algidayi orasina burasina mi sürdü. iyy bi de yedi onu yuh 10 gündür banyo yapmamistir bi de bu kadin.. ohh mikroplu iste nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben de gördüm de magnum yerine beni oynatsalarmış dedim.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Sam, 22 Nisan 2004 22:14 tarihinde demiş ki: ben de gördüm de magnum yerine beni oynatsalarmış dedim.. :) lol[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya şöyle yorumlar yapmayın magnum yiyemicem şimdi bi daha off lol[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 wallla kız olsam angel(david boreana) veya clark kent (tom welling) gelse veririm magnumumu :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Erkek adamın ne işi olur MAgnumla be Arki. Magnum reklamlarının içeriği belli hiç yakıştıramadım. Kınadım seni valla hatta dur bir daha kınıyım Kınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ayy yeter yaw, gece gece canım çekti bee, şööle klasik olsa da bi tane yesek aafietle, ulan siz adamı günaha sokarsınıs haa :yapma:[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 kimmm bizzmi??? :P ben yemedim gha abii tabeki yani erkek adamin magnumla ne isi olur?? anca kizlara elma sekeri niyetine filan veriris? belki?:P[signature][hline] Crean Frostfel Novice Marksman on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben reklamdan şeyi anladım yakında bazı yerlerde vizite 3 magnum falan diye yazacak eh 1 magnuma adamın önünde binbir maymunluk yapan 3-5 magnuma neler yapmaz ki dimi yani :P algida bayisi olsan erdal acardan daha çok hatunla birlikte olursun :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar