mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Demin basima bi olay geldi paylasmak istedim Su an burada saat 2 sulari, ev arkadasimla benim kullanmakta oldugum arabamda 80 km hizla ilerlemekteydik. Karsidan gelen araclardan birinin farlarinin isigi gozume digerlerinden cok yansidi, rahatsiz edici derecede hemde. Ben ne oldugunu anlamadin arkadasim, ARABA BIZE DOGRU GELIYOR! diye bagirdi. direksiyonu kirmamla arabanin yanimizdan gecmesi bir oldu. Karsidaki jip benim ufak arabayi bu hizda ezer gecerdi biz ne oldugunu anlamadan hayatimizi kaybederdik. Cok azicik gec kirsam direksiyonu, su an bunlari yazamiyor olucaktim, biraz dusuncelere daldim su an ve birileriyle paylasma isteginden dolayi buraya yazdim. Polisi aradim, karsidaki araci bulmalarini bekliyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Edit : Bazi seyler gizli sakli kalmali aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 reflekslerin okadar iyi olduğu için şanslısın diyim ozaman. ben orda olsam şuan cehenneme aday gösterilmiş şekilde ilerliyo olurdum. o derece reflekssizim mesela =/ ben de okulda merdivenlerden çıkarken bi adım attım ve 5 cm arkamdan fayans düştü rüzgarını hissettim, belki konunu baltalarım umuduyla bu anımı da ben paylaşiyim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 temmuz gecmis olsn lan nerde oldu bu olay ankaradamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Drall said: ben de okulda merdivenlerden çıkarken bi adım attım ve 5 cm arkamdan fayans düştü rüzgarını hissettim, belki konunu baltalarım umuduyla bu anımı da ben paylaşiyim =P bizde yedik. geçmiş olsun madmax iyi bir deneyim.hayata bakışını bile değiştirir insanın bu tip olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çok büyük geçmiş olsun insanda farklılaşmalara neden oluyor bu tip olaylar...mesela 2-3 ay önce kaza yaptım (duran araca vurdum mallık bende) şuan cesaret edemem şöfor koltuğuna oturmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o allahın belası xenon manyakları oldugundan bu durum böyle illa uzun farlar+sisleri açıyorlar karşıdaki kör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ki trafik kurallarına aykırı bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gothic said: o allahın belası xenon manyakları oldugundan bu durum böyle illa uzun farlar+sisleri açıyorlar karşıdaki kör Harbi ha laf olsun diye sis farı açanlar çıktı bi de. edti: Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Çok geçmiş olsun. Apache said: temmuz gecmis olsn lan nerde oldu bu olay ankaradamı? Abi dfssd. Ankara'da saat niye 8 saat geri olsun ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 İlginç gerçekten. Ben de 5-6 yaşlarında bildiğin cilli yuttum. Nefes borusuna gitse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 büyük gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hayat işte ya bi anda gidersin dikkat şakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Geçmiş olsun bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Geçmiş olsun. uğurlayamadım, bi kutsicaktım seni gelmicekti bunlar başına :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baya geçmiş olsun, ölüm birkaç defa yaklaşınca adımlarını gerçekten farklı atıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 geçmiş olsn la dikkat edin trafik aklı havalarda adamlarla kaynıyo.. edk: şaka yapıcaktmda olay ciddiymiş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 geçmiş olsun cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 geçmiş olsn. hayatını arkdaşına borçlusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oha. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Geçmiş olsun,ne olursa olsun emniyet kemerini takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 PATA said: geçmiş olsn. hayatını arkdaşına borçlusun Yada arkadaşı hayatını ona borçlu. Geçmiş olsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar