Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az once olumden dondum

mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

Demin basima bi olay geldi paylasmak istedim
Su an burada saat 2 sulari, ev arkadasimla benim kullanmakta oldugum arabamda 80 km hizla ilerlemekteydik. Karsidan gelen araclardan birinin farlarinin isigi gozume digerlerinden cok yansidi, rahatsiz edici derecede hemde. Ben ne oldugunu anlamadin arkadasim, ARABA BIZE DOGRU GELIYOR! diye bagirdi. direksiyonu kirmamla arabanin yanimizdan gecmesi bir oldu.
Karsidaki jip benim ufak arabayi bu hizda ezer gecerdi biz ne oldugunu anlamadan hayatimizi kaybederdik. Cok azicik gec kirsam direksiyonu, su an bunlari yazamiyor olucaktim, biraz dusuncelere daldim su an ve birileriyle paylasma isteginden dolayi buraya yazdim. Polisi aradim, karsidaki araci bulmalarini bekliyorum simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

reflekslerin okadar iyi olduğu için şanslısın diyim ozaman. ben orda olsam şuan cehenneme aday gösterilmiş şekilde ilerliyo olurdum. o derece reflekssizim mesela =/

ben de okulda merdivenlerden çıkarken bi adım attım ve 5 cm arkamdan fayans düştü rüzgarını hissettim, belki konunu baltalarım umuduyla bu anımı da ben paylaşiyim =P
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
ben de okulda merdivenlerden çıkarken bi adım attım ve 5 cm arkamdan fayans düştü rüzgarını hissettim, belki konunu baltalarım umuduyla bu anımı da ben paylaşiyim =P

bizde yedik.

geçmiş olsun madmax iyi bir deneyim.hayata bakışını bile değiştirir insanın bu tip olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...