Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 iddialı cümleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: Yok abi sizi kesmes istanbuldaki patiler 1 saat soonra hemen üsküdar sahilde buluşalım bari aboo lan adam çağıracak galiba. mass kill geliyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Film bitti abi. Mutsuz sonla hem de. Yazik... Gerçi filmin dvd extraları falan sözkonusu olabilir onçün bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu bi yorum yapsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 feykin nesine gidicez koy bi paticikli resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 niye mutsuz son lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 paticikli resim koysana psi a-aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 paticikli resim isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: sesu bi yorum yapsa bari Pic w/o pati is just like psi w/o sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 auhuahuah adamın foto normal çıkınca herkes mort olmuş gibi sezdim. aç kurtlar gibi bekliyordunuz di mi dandik bi eleman çıksa da dalga gecsek diye. ulan worms yuzunden neleri kaçırıyoruz. pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben yatıcam yaa. Yok paticikli resim falan koymicak adam. Başıma bir şey gelmeyecekse psıkopati nin fake olduğuna inanıyorum. Psıkopatinin gerçek olduğuna inanmıyorum ama bir güç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pati gençleri kas görmek ister. biz var kas görmek istemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 herkes hazırlansın o zaman istanbulun cesitli yerlersinde bulussun patiler. merkezler: cadde havelka, taksim özsüt, kadıköy ikbal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: sesu bi yorum yapsa bari kıyamam be kardeşime sen medeni cesaretini gösterdin.biraz beklettin bizi ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kas görmek fedenin özel isteği benim öyle bi isteğim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pati yazan bi kağıtla foto çekmek bu kadar zor dııl, olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 her gün gördüğüm bişey değil abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 patiden biri olduğuna dair herhangi bir kanıt görmeden ben olsam yorum bile yapmazdım sesunun yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sende haklısın bea fede ne diyim ama ozaman kaslarında paticik yazsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cok baymaya başladı topic ya. heyecan gerek yeni bölümlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oper said: auhuahuah adamın foto normal çıkınca herkes mort olmuş gibi sezdim. aç kurtlar gibi bekliyordunuz di mi dandik bi eleman çıksa da dalga gecsek diye. ulan worms yuzunden neleri kaçırıyoruz. pöff aslında daha çok "kız çıksada değişik ilişkileri gözlemleyip eğlensek" diye düşünüyoduk AEUHejae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Abi o resmi gördüm, baktım patiden olduğuna dair herhangi bi işaret yok, direkt kapattım sayfayı. Düşün ki sesu ne yapmıştır. Sayfayı kapattım ya bu satırları da kardeşime yazdırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 laaan oynamıyorum ya of bıraktım hiç keyifli değil. Bok konduramadım. Aslında uğraşsam kondururum. Ama içimden gelmedi. Dur lan kondurmassam patlarım. Aha buldum. Psi berberde mi çalışıyon aga sen, o saç baş ne o ole :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 PhysX said: patiden biri olduğuna dair herhangi bir kanıt görmeden ben olsam yorum bile yapmazdım sesunun yerinde bide şu şekilde düşün neden feyk yapsın ki eline ne geçcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 baluu onu bende düşündümde olmadı normal bi foto işte bildiğin bi kıza asılan türk genci bi sorun göremedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar