adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bak ilaç içmeye gidiyorum geldiğimde fotoyu koymuş ol
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 He he, biri çayları dağıtsın, fede sen de çekirdekleri getir.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yahu ne kadar oynak fiskosa yatkın bi milletiz.aga sende koy şu fotoyu harbi çişimi tutmaktan bi hal oldum.fede fazla tutma prostat yapıo sona.gitti gitti aman >:D<
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Masquerade said: hem aşığım de hem foto koyma. ağır feyksin dostum. Olay ilerledi baya size dalga malzemesi olmak istemiyorum. ayrıca o kadar mesaj verdim burdan kız bi gönder göreyim demedi.3 gündür mevzu döndürüyoruz hiç mi içinde bişey kalmaz insanın. sesu merak ermiyorsa gerisi hikaye size niye resim vereyim
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 o zaman buraya nıye malzeme yaptın kızı
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ama koymuşken iyi bi foto koy oyle baştansavma yapma bu işi.
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lan o zaman bize niye anlatıyorsun manyak herif.
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu said: psıkopati said: Sesu isterse veririm arkadaş enteresan benden izin almadan benim resmimi koymayı biliyosun kendi resmine gelince mi sesu isterse koyarım oluyo. Siz resmlerinizi zaten koymuşsunuz ben başka sayfa da yayınlamışım ne olur.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ohoo sen daha foruma bi foto koyamıyosun, gelmiş bir de kıza yazıyorsun. bu tırsaklıkla hiç bişi olmaz
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: Masquerade said: hem aşığım de hem foto koyma. ağır feyksin dostum. Olay ilerledi baya size dalga malzemesi olmak istemiyorum. ayrıca o kadar mesaj verdim burdan kız bi gönder göreyim demedi.3 gündür mevzu döndürüyoruz hiç mi içinde bişey kalmaz insanın. sesu merak ermiyorsa gerisi hikaye size niye resim vereyim sesu said: psıkopati said: Sesu isterse veririm arkadaş enteresan benden izin almadan benim resmimi koymayı biliyosun kendi resmine gelince mi sesu isterse koyarım oluyo.
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: sesu said: psıkopati said: Sesu isterse veririm arkadaş enteresan benden izin almadan benim resmimi koymayı biliyosun kendi resmine gelince mi sesu isterse koyarım oluyo. Siz resmlerinizi zaten koymuşsunuz ben başka sayfa da yayınlamışım ne olur. bu demek demek ki koymak icin izin almana gerek yok.
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hacı sen resmını koy belkı baska hatun senı gorur beyenır yenı asklara yelken acarsın
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 barbu said: ohoo sen daha foruma bi foto koyamıyosun, gelmiş bir de kıza yazıyorsun. bu tırsaklıkla hiç bişi olmaz Isi bilmiyor abisi =p
sesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hadi koy artık merak ettik
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesu said: hadi koy artık merak ettik YEAAAAAAH:D
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Son durum ne, sesu foto istediğine göre evet demiş sanırım. :D
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor..
Öne çıkan mesajlar