Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 23 nisan nese doluyor insan he yo.. 23 nisan gösterilerine gidecek tanidiginiz var mi acaba?
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ne yani tatil olmasa sevinmicek miydinis :yapma: hepinizin bayramı kutlu olsuuuuun. var mı dış ülkeden arkadaş alacak olan ,hehehhe. ulan aynı olay 19 mayısta da olsa nasıl bayram edersinis harbiden di miiiii?? sizi siziiiii :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 keske olsa valla süper olurdu :)[signature][hline]horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 23:37 tarihinde demiş ki: ben sakinim kardeşim. allallala.. dur black metal dinliyim biarz sakinleişirm
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bayramımız kutlu olsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sanada[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bugün yirmi üç nisannnnn!!! hep neşeyle doluyor insannnnn!!!!! :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sene 1995 tü galiba 94 te olabilir bi şiir öğrenmiştik şarkı daha doğrusu aklıma o gedi 23 nisan geldi dalgalansın bayraklar bayramı ağaç bildi çiçeklensin hep dallar hakkındır senin çocuk diye.... ulan ne günlerdi minicik velettim lan o zmn 5.sınıfa giden süüklü bişiydim[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tatilcikkkk[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 23 Nisanda çocuk alma gafletine bir kez düşmüştük. Hani derler ya annemdem emdiğim süt burnumdan geldi diye, hem benim hemde annemin burnundan geldi yani öyle böyle değil...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
haydari Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tatilde erken kalkılır derler ,aslında kendimle çelişsem miki midi mimi nası yani[signature][hline]İmzam yeter!
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Silthanas, 23 Nisan 2004 00:20 tarihinde demiş ki: bugun bayram, erken kalkin cocuklar!! kimse sormadi yillarca neden erken kalkiyoruz diye..Biri de cikip isyan etmedi, ''yeter anne uyuyacam ben'' diye.. Emin olma... :D[signature][hline]The Gelroth
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Yarın hep beraber Ankara 19 Mayıs Stadyumuna... :D
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 23 NİSANN Bu kadar sınav sonrası iyi oldu tatill :)[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I'd like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hepimizin bayramı kutlu olsun bu arada yarın bende erken kalkıyorum ehe sabahın köründe korku filmine gidicez bi kız arkla :) bukadar tezat olur 23 nisan nese doluyor insan korku filmine git iide neden sabah uyurken film izlicem[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Natural Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 23 nisan sinir oluyor insan kücük veletlere sinir oluyor insan[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ahahhaha bu ne çocuk sevgisi yaw, yaşardım ...:-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mmmm... Eşşekh kadar olarak geçirdiğim 23 Nisanların dadı tuzu yok... *!oturup nostalji yapar...*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 eh cidden artık o tad kalmadı bizler için, çocukken doğumgünümle eşdeğer tutardım.. :) yine de hepimizin ulusal egemenlik bayramı kutlu olsun! :tebrikz:[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Valla herkese kutlu olsun.. Hayret ünileri de tatil yaptılar, kafalarına taş mı düştü ne ;)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ulusal egemenlik kısmından dolayı sanırım...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ya da içinisdeki çocukları düşünerek yapmış olabilirler[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Eheh, ne bilim hiçbi şekilde tatil vermezlerdi bize ama ;) Zaten cassie saolsun benim adıma imzayı çakmadı 8:40ta diye devamsızlar da uçtu gidiyo...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Öne çıkan mesajlar