Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 @Nessarien @barbu :P :P Bir de ne işi var trollerin undercityde be. Undercity halkının şehirlerinde görmek isteyeceği en son şey how you doin mon diye etrafta gezen trollerdir heralde. Blood Elfler gelseydi, lorthemar ya da rommath falan şehrin başına geçseydi daha uygundu, iyiydi. Hayır troller ne diye ayrılıyor orgrimmardan, nüfus yoğunluğu mu olmuş orgrimmarda, thrall voljine oğm bura çok kalabalık oldu, siz undercitye gidiverin de rahat edek falan mı demiş. Troll lider mi olur undercitye :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Zaten Sylvanas'ın sağlam pabuç olmadığı belliydi başından beri, new plague davası falan sakat şeylerdi hep. Benim anlamadığım Thrall'ın nasıl güvendiğiydi ona. Özellikle de yanında Verimathras varken. Güzel bir sistem olmuş şu phase shifting olayı, zaten TBC'de denemeye başlamışlardı ufak ufak. Gerçi sanırım sistem TBC'dekine benzer bir şekilde olursa 70- playerlar 70+ playerları göremeyecekler bazı mekanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Rikkie said: @Nessarien thrall voljine oğm bura çok kalabalık oldu, siz undercitye gidiverin de rahat edek falan mı demiş hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 forsakenda adam yiyo, trollerde yemiş zamanında anlıyolar birbirlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Horde'u Horde yapan Orctur. Sylvanas kimsenin umrunda olan bir şahıs değil hatta belki de bu sebeple drama queenler gibi /gquit çekmiştir. Forsaken da yetimhane factionı zaten. Blizzard delikanlıysa Saurfang ile karşısına çıkanları storylineda bir yerde aynı odaya koyar. Öyle birşey olursa sonucu hepimiz biliyoruz. Çünkü o kaslı http://www.dandossantos.com/gallery/tradingcards/full_saurfang.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 FUCK YEAA, SAURFANG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Oha phasing olayı cok rule muş. bu war for undercity dalgasıda cok kıralmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 BonePART said: voljin eger forsaenin basian geciyosa trolleri kim yonetiyo otonom bi yonetim tari mi belirliyo troller bide skorc eyvallada forsakenin ne ali veremedgi war hordla otcul yonetim şekilleri var onların kendi kendilerine takılırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sarkısını seviyodum ben :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Evet, herkim ne yaparsa yapsın... Kuralları koyup çıtayı belirleyen daima Blizzard dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Vol'jin mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 @Apis Doğrudur ancak, blizzard 3 yıldır çıtayı o kadar yavaş kaldırıyor, biz kepçe bekledikçe o damlalıkla verip o derece uyuz ediyorduki, MMO piyasasındaki küçüçük hareketlenme bile bilizzarda elindeki damlalığı en azından çorba kaşığı ile değişitirme gazı verdi. WotLK ile gelen şeyle o kadar önemli değişikliklerki resmen yeni bir oyun oynuyor gibi hissedecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 voljin ne arıyor undercityde ya undeath lideri undeath olur.Bize niye seçim hakkı vermiyolar, ben kıçıkırık trollerle undercityde yaşıyacağıma sylvanasla northendde takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahahah efendi olmazsanız olacağı budur ;p hem ihanet et hem mızmızlan yok öle herkes yola gelcek mon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sylvanas hayallerimin kadını yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Harbiden sylvanas olmazsa UC hiç çekilmez ki. O kadar hilkat garibesinin ortasında çiçek açmış bir kardelen gibi duruyodu öyle.(öehhh) Troll filan olmaz Undercity ye yaa... Gitsinler orgrimmarda yaşasınlar. Undercity ye de Blood elf filan atasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 neleroluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ekmek said: Sylvanas hayallerimin kadını yalnız. *random darknest linki verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Görevde varithamas ile putress diyor.Bence sylvanas şehri varithamasa bırakıp northende gidicek o aradada varithamas ihanet edip şehri kontrolüne alıcak bizde dk quest chain enddeki light's hope chapel tarzı savaşa girişicez öyle bi epik görev.Blood elfleri o kadar horde katmaya çalışan, kardeşi aleria için ağlıyan kendisini silvermoonun koruyucusu ilan eden kadın öyle ihanet edip death to the all livings tarzı girişmez.Değiştirirler o repliki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 saurfang arthas a one shot ceker lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 trollcüklerimin o kadar instance'ı var bi de şehri olsun. karar yerindedir. uc'de kanallara sümük veren dev kurt var ya, ondan ne vodoo bebeği olur haa hehe aynı anda milyonlarca iğne sığar ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kitlendim sylvanas ın ihanet edeceğini duyunca ulan hatun gel ally e katıl sana 1 haftada lich kingin kellesini getiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bana gelse güllerle donatırım ben yatağını. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ekmek said: Sylvanas hayallerimin kadını yalnız. maldan anlıyosun hacı. ''onun görünüşü undead kalbi elf'' dreadlord lardan biri öle diodu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ShadowFury said: Troll filan olmaz Undercity ye yaa... Gitsinler orgrimmarda yaşasınlar. Undercity ye de Blood elf filan atasınlar. Warchief in kararlarını sorgulamak gibi bir hataya düsmüyosundur umarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar