arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Esh said: $u anda bioshock oynuyorum. Oradaki atmosfer de cok guzel, ama korkutucu degil, komik. Daha cok bir rpg havasi var sanki =) Nesini komik buldun bilmiyorum da korku olmamasının sebebi korku oyunu olmaması. First Person olması bu konuda bir ipucu veriyor olmalı. Sadece gereken yerlerde korku var, mesela Medical Pavillion. RPG havası RPG öğelerinden, malum, oyun System Shock ekolü. Böyle biraz derail etmiş oldum ama nerede Bioshock orada ben ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hamdolsun ingilizce problemim yok, vsync'i zaten kapattım. hareket ederken özellikle inanılmaz yavaş dönüyor bunu anlayamadım ben yani niye dönmek için durmamız gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ŞAKA GİBİ kamera açısı. Neden sinemada arka sıradaki kafayı kadraja soktuğunda sana küfür eden elemanın görüş açısından oynuyoruz... Silah çektiğinde değişse neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 daha hala sabrımı zorlayıp oynayacam bu oyunu. ama o mouse kontrolünü düşündükçe üffffffffffffffffffff diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kontrollerine alışmış birisi benim yerime oynasa ben de arkadan korksam? var mı böyle bir cengaver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 gel ben oynarım ama ben de tırsarım ona göre =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 tunch said: kontrollerine alışmış birisi benim yerime oynasa ben de arkadan korksam? var mı böyle bir cengaver? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Oyunu 2 hafta öncemi ne bitirdim şunu farkettim yanlız artık hiç bir oyun veya filmden en ufak korku duymuyorum , iyice laçka olmuş sinirler hehe. Hele dead space de özellikle yaratığın sürünmesini sağlayıp postalla eziyordum =P Benim gibi sadistlere göre değil herhalde, eminim firmada oyunu yaparken birini güldüreceğini düşünmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ps3 de demosunu bile beceremedim.o yuzden oyunu almadım :).korkudan değil ama zor geldi :).hep yediler beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben bu kontrollere sabır gösteremicem. midem alt üst oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 chapter 6'dan sonra oynayamadım sildim. undying, avp 2, resident evil.... Ben bu tür oyunları hiç bitiremeyecek miyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hadi undying korku temalı oyun da, avp2 direk aksiyon oyunuydu. hele avp1'den sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 marine olarak oynadım. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Gazanfer said: bazı duvarlarda garip bi alfabeyle yazılmış uzun yazılar var. chapter 5-6 gibi bi yerlerde "don't believe their lies" yazıyo, altında da o garip alfabedeki harflerin latin alfabesindeki karşılıkları verilmiş. birileri uğraşıp o uzun yazıları çevirmiştir diye nette baktım ama pek bişi bulamadım. bulabilen var mı? hangisi oldugunu unuttum ama bir chapter ın başında duvarda o alfabedeki harflerin hangi harflere karsılık geldigi yazıyordu kasıp bi kalep kagıtla ne yazdıgnı ogrenebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 senaryo hakknda kimse yazı yazmamıs benim ilginc buldugum cok nokta oldu ornegin oyunun ilk başında solucan deliginden mi cıkıyorlardı cozemedim orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 çizgi filmi seyretmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 throine said: chapter 6'dan sonra oynayamadım sildim. undying, avp 2, resident evil.... Ben bu tür oyunları hiç bitiremeyecek miyim? :( avp 2 bitiremiyorsan utan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oynadıgım en başarılı oyunlardan biri.demosu çok zor gelmiti oynayamamıştım.sora aldım oyunu :) bu tarz oyunlar beni gerio.saf aksiyon yok.ordan burdan herhan bişi cıkabilir tarzı oyunlar zor geliyor :).neyse grafik oynanırlık falan gayet güzel bir oyun ps3te takas ederim istiyen varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oyunu 2 kere bitirdim ve ev arkadasımın "oglum 1 kere bitirdin senaryoyu cozdun daha ne oynuyosun" demesine ragmen ben 3 kere oynamaya basladım ve senaryoda hayla anlamadıgım bi cok nokta var sanırım animesini de izlemem gerekiyor,oyunu anlatacak tek kelime mukemmel,senaryosu cok surukleyici ve gercekten gorsel acıdan cok tatmin edici,cesetleri parcalamak,oksijensiz ve yer cekimsiz ortam cok guzel kurgulanmıs,ses efektlerini hazırlayan ekip kusursuz calısmıs kesinlikle bu turu seven herkesin oynaması gerektigini dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 son dönemlerde güzel oyun çıkmıyor, nerde eski oyunlar diyenlerin gözüne gözüne sokulası bir oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Gaap said: throine said: chapter 6'dan sonra oynayamadım sildim. undying, avp 2, resident evil.... Ben bu tür oyunları hiç bitiremeyecek miyim? :( avp 2 bitiremiyorsan utan bence hey gidi avp2,benim gözümde en iyi fps dir kendisi,hele o marine olarak oynanmanın verdigi g.t korkusu acaipdir.Multiside sağlamdı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oynuyorum ben iyicene bir oyun bakış açısı başta biraz yoruyor ama alışıyorsun sorra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 böle 1.5 saat falan oynayıp kapadım demin. 23908402985 sigara içmişim. uzayda korku mu olur yiea herkes amma abarttı diyip film gibi oyun görünce kitlendim. muhteşem gidiyor şimdilik yalnız şeyi merak ediyorum çizgi filmi önce mi seyredeyim sonra mı? atmosferin harikalığından biraz altıma işemişim galiba. sıçmışta olabilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben oyunu bitirdikten sonra izlemiştim onu, hiç "yyyaaa keşke oyunu bitirmeden önce izleseydim x(((8" dediğim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 kronolojik düşününce oyundan önce seyretmek doğrusu, ama istediğin zaman seyret çok ta etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar