Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Esh said:
$u anda bioshock oynuyorum. Oradaki atmosfer de cok guzel, ama korkutucu degil, komik. Daha cok bir rpg havasi var sanki =)

Nesini komik buldun bilmiyorum da korku olmamasının sebebi korku oyunu olmaması. First Person olması bu konuda bir ipucu veriyor olmalı. Sadece gereken yerlerde korku var, mesela Medical Pavillion. RPG havası RPG öğelerinden, malum, oyun System Shock ekolü. Böyle biraz derail etmiş oldum ama nerede Bioshock orada ben ehueh.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Oyunu 2 hafta öncemi ne bitirdim şunu farkettim yanlız artık hiç bir oyun veya filmden en ufak korku duymuyorum , iyice laçka olmuş sinirler hehe. Hele dead space de özellikle yaratığın sürünmesini sağlayıp postalla eziyordum =P Benim gibi sadistlere göre değil herhalde, eminim firmada oyunu yaparken birini güldüreceğini düşünmemiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Gazanfer said:

bazı duvarlarda garip bi alfabeyle yazılmış uzun yazılar var. chapter 5-6 gibi bi yerlerde "don't believe their lies" yazıyo, altında da o garip alfabedeki harflerin latin alfabesindeki karşılıkları verilmiş. birileri uğraşıp o uzun yazıları çevirmiştir diye nette baktım ama pek bişi bulamadım. bulabilen var mı?

hangisi oldugunu unuttum ama bir chapter ın başında duvarda o alfabedeki harflerin hangi harflere karsılık geldigi yazıyordu kasıp bi kalep kagıtla ne yazdıgnı ogrenebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

oynadıgım en başarılı oyunlardan biri.demosu çok zor gelmiti oynayamamıştım.sora aldım oyunu :)

bu tarz oyunlar beni gerio.saf aksiyon yok.ordan burdan herhan bişi cıkabilir tarzı oyunlar zor geliyor :).neyse grafik oynanırlık falan gayet güzel bir oyun

ps3te takas ederim istiyen varsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu 2 kere bitirdim ve ev arkadasımın "oglum 1 kere bitirdin senaryoyu cozdun daha ne oynuyosun" demesine ragmen ben 3 kere oynamaya basladım ve senaryoda hayla anlamadıgım bi cok nokta var sanırım animesini de izlemem gerekiyor,oyunu anlatacak tek kelime mukemmel,senaryosu cok surukleyici ve gercekten gorsel acıdan cok tatmin edici,cesetleri parcalamak,oksijensiz ve yer cekimsiz ortam cok guzel kurgulanmıs,ses efektlerini hazırlayan ekip kusursuz calısmıs kesinlikle bu turu seven herkesin oynaması gerektigini dusunuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Gaap said:

throine said:

chapter 6'dan sonra oynayamadım sildim. undying, avp 2, resident evil.... Ben bu tür oyunları hiç bitiremeyecek miyim? :(

avp 2 bitiremiyorsan utan bence

hey gidi avp2,benim gözümde en iyi fps dir kendisi,hele o marine olarak oynanmanın verdigi g.t korkusu acaipdir.Multiside sağlamdı baya
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
böle 1.5 saat falan oynayıp kapadım demin. 23908402985 sigara içmişim. uzayda korku mu olur yiea herkes amma abarttı diyip film gibi oyun görünce kitlendim. muhteşem gidiyor şimdilik yalnız şeyi merak ediyorum çizgi filmi önce mi seyredeyim sonra mı? atmosferin harikalığından biraz altıma işemişim galiba. sıçmışta olabilirim bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...