Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Luxor said: rvr açısından bakınca senaryolarda dahil olmak üzere, WH ne kadar etkin bir class marauder yada witch elf e kıyasla? Marauder (tu)
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gangren said: Luxor said: rvr açısından bakınca senaryolarda dahil olmak üzere, WH ne kadar etkin bir class marauder yada witch elf e kıyasla? Marauder (tu) ne bakımdan ama?
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 wh veya we bunlar gördüğüm kadarıyla yanlış oynananan classlar insanlar bunları en önde ve ortalıkta oynuyor oysa bunlar karambol classları işlerini dikkat üzerine çekmeden halletmeliler.
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 senaryolarda mesela millet çok dipdibe duruyor mutlaka birisi görüyor seni. zaten kesmeye çalıştığın classı biri heal etmeye başlarsa senin arkanda healer yoksa direk yatıyorsun. anca kalabalık içine girip farkedilmemeyi ümit etmek lazım.
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 warrior priest arkadaşlar teke tekte tank kesebiliyomu deneyen varmı hiç bende alt arayışı içindeyimde WP dikkatımı çekti.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 1vs1 da bi tankın Warrior Priestle başa çıkabilmesi çok zor... sonuçta Melee ve Healer. Battle uzun sürer ama WP alır %90
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi baksana black orc ta kendini heal ediyomus :) black orc kesemiceksek boşuna açmıyım yani :)
Reogmar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 warriorpriest daha çok paladin gibi galiba
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gördüğüm kadarıyla oyunda öyle 1v1 yapılacak bir alan yok. O yüzden o mu keser yoksa bu mu daha iyi keser tartışmaları çokta mantıklı değil bence. Genel olarak daha iyi oynayan ve daha şanslı olan kesiyor.
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Blackice said: 1vs1 da bi tankın Warrior Priestle başa çıkabilmesi çok zor... sonuçta Melee ve Healer. Battle uzun sürer ama WP alır %90 dediğin doru ama tam olarak tank deil tank gibi dmg reduction yuksek deil heal edebilir ama dayak da yer :)
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Caster healerlar, ranged dps class ların baş belası... Melee Healerlar da melee dps classların demek istediğim o, aslınd olması gerekende bu zaten o yüzden dengeli gibi...
Jaex Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bogachan said: abi baksana black orc ta kendini heal ediyomus :) black orc kesemiceksek boşuna açmıyım yani :) Bazı scenario larda healerlardan çok healing yaptığım oluyor :D Sağolsun bizim dest healerlar dps kasıyor heallemekten çok...
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Jaex said: Bogachan said: abi baksana black orc ta kendini heal ediyomus :) black orc kesemiceksek boşuna açmıyım yani :) Bazı scenario larda healerlardan çok healing yaptığım oluyor :D Sağolsun bizim dest healerlar dps kasıyor heallemekten çok... +1 allahtan 2 lvl ım kaldı sonra aoe heallerım gelecek :D
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bogachan said: warrior priest arkadaşlar teke tekte tank kesebiliyomu deneyen varmı hiç bende alt arayışı içindeyimde WP dikkatımı çekti. Kesiyorum kesmesinede bazen zorluk çıkarıyorlar ciddi dmg yediğim oluyor, 2 kite tekrar fullum ha bu demek değil ki karakter efsane...
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 adam üstüne HoT atıp chosen a dalsa genelde alıyor extra birşey yapmadan. diğer tanklarda durum nasıl bilmiyorum.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bir konu tartışılırken konuyu değiştirmekten nefret ederim ama tank ve healer olayı beni baydığı için o konulara pek katılamıyorum. Sormak istediğim Bright wizard'ın rvr'si fena değil gibi. Yani çevremde mele dalan birileri varsa rahatsız edilmeden iş görebiliyorum. Rank 11 oldum ama tekek tek birileriyle karşılaşmak zorunda klamadım(kaldımda rank 5-8 adamlardı) daha hiç. Diğer classlara karşı durumu nedir?
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bw hakkında söyleyebileceğim tek şey dibine melee girdiği zaman onu kurtaracak bir büyüsü olmaması(aslında var ama diğer melee classlarında ondan kurtaracak skilli var o yüzden etkili değil). marauder ve witchelfler rahat alıyor. ama kimse ona dalmadığı zaman da ortalığı silip süpürüyor.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 AHHHHHHH -- Died 25 times from falling bu title'ı almak için 25 kere dagdan atlarım (:D
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 peki su an priestlar arasında damagesi en yüksek olan hangisi sizce :)
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 shaman ile warrior priest. özellikle warrior priest mahvediyor.
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 esasında istisnalarda var. bazen işin içine class özelliklerinin dışında, daha az öldüğü için daha çok aksiyonun içinde kalma, bu sayede daha çok dps çıkarmış olma olayı var. iyi kite etmiştir, iyi heal edilmiştir yada nedense başkası dururken kimse ona dalmamıştır.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Healer ile dps yapmaya çalışıp küfrettirmeyin sevdiklerinize.
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ekmek said: Healer ile dps yapmaya çalışıp küfrettirmeyin sevdiklerinize. katılıyorum :D
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 özellikle dest healerları çok bön bu konuda.. bunu bir zealot olarak rahatça söyleyebilirim =) lakin ben de "heal prüüüst!!" diye çığıran adamları sevmiyorum kardeşim =) yani işini hakkıyla yapsa da, yapmasa da healer hep suçlu oluyor. takımın diğer üyelerinin yaptıkları öyle batmıyor. wow'da da priest oynadım, onda da böyleydi. tipik mmo oyuncusu modeli ^^
Fly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 eula tarzı bir anlaşma penceresi çıkmalı healer açarken heal etmediğiniz takdirde hesabınız kapatılacaktır gibisinden. adamın yanında hıpluyor zıplıyorum dot var üstümde ölecem az sonra diye, adam scourgescourgetzeentchscryscourgescourge diye gidiyor, tanklar melee dpsler ölünce de kaçıyor anca. bir değil iki değil her 10 healerden 7 si böyle yahu.
Öne çıkan mesajlar