Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ib rank 5de chosendan fazla damage vuruyor ve 100 grudge ile vurduğu dotlar bile mob öldürebilir durumda gibi nerede ise, PvE için mob kesim hızı yüksek geldi chosena göre
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Blackice said: Archmage ile 3 mob çekersen sadece kendini heallesen bile zor kaçarsın =) Kendi levelımda 3 mob çekip kestigim çok oluyor. Hiç öyle kaçmadım da ayrıca. Kaldı ki r11'im henüz. İleride de daha zor olacagını sanmam. Simdilik cok kolay ve zevkli multiple mob kesmesi.
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yok abartmiyorum, 3-4 tane geliyor mob bazen biri champ oluyor gelenlerin kendime heal ata ata kesiyorum hepsini sirayla, ilerki levellarda ne olur bilemem tabi bu level 12 de oldu
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Oynadığınız class ları yazarken oynamadığınız yada skillerine bakmadığınız class ları "mirroru aynası tersi benzeri" gibi söylemleri kullanmayalım. Bakıyorum bakıyorum bi benzerlik göremiyorum :D. Ha.. ilerde dest nerflendikçe benzer orasına bişey diyemem :)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 monstrosity(aoe) marauder 4-5 mob alabiliyomuş aynı anda, leveling için çok iyi diyolar. deneyecez bakalım :)
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Şu an bende aynı anda 2 LvLım üst 3 mobu alabiliyorum ama sonunda %20 falan HP kalıyor max. LvL 17 WE
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Densiz said: Oynadığınız class ları yazarken oynamadığınız yada skillerine bakmadığınız class ları "mirroru aynası tersi benzeri" gibi söylemleri kullanmayalım. Bakıyorum bakıyorum bi benzerlik göremiyorum :D. Ha.. ilerde dest nerflendikçe benzer orasına bişey diyemem :) :P
Gil Estel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Valla 2 level üstüm 4 mobu alıyorum aynı anda, combat bittiğinde HP'de %80 lerde oluyor. Black Orc'taki Da Toughest! skill 'i saolsun 300 300 healliyor :)
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Zealot oynuyorum rank 14 civarıyım, morale abilitisi olan Rampaging Siphon büyüsünü sınırsız cast edebiliyorum etrafımda düşman var ise, acaba bu bir bug mu yoksa gerçekten sınırsız mı olması gerekiyor, tam anlayamadım...ability
tunca Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ohş :D bugdır tabiki git lvl kas hemen :D
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 espri yapıyor sanırım. Ki yapmasa gelip burada "kullanıyorum" diye yazmaz :P Yani en azından üstünde ki RANK 40 yazısını görebilecek birisi gibi görünüyor.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ramocan said: Zealot oynuyorum rank 14 civarıyım, morale abilitisi olan Rampaging Siphon büyüsünü sınırsız cast edebiliyorum etrafımda düşman var ise, acaba bu bir bug mu yoksa gerçekten sınırsız mı olması gerekiyor, tam anlayamadım...ability aaa linke tutunca ne güzel spell gözüküyo. çok iyiymiş
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Densiz said: espri yapıyor sanırım. Ki yapmasa gelip burada "kullanıyorum" diye yazmaz :P Yani en azından üstünde ki RANK 40 yazısını görebilecek birisi gibi görünüyor. O kadar yanlışsın ki nerden başlasam bilemedim. Databaselerde bütün skiller level 40 görünür scalinden dolayı. Ordaki tooltip level 40 da verdiği damagedır çünkü.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Quel-Thul said: monstrosity(aoe) marauder 4-5 mob alabiliyomuş aynı anda, leveling için çok iyi diyolar. deneyecez bakalım :) şahsen denedim. canım %30 falandı iş bittiğinde. monstrosity = aoe farming hiç bi terslikte olmuyor. basacağınız sadece 1 tuş var bu levellarda.
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Magusmu sorcerer mi diye sorup duruyodum nese 2side oynadim bi sure lvl 10 civari ve sole diyim caster cat pat ariosaniz sorcerer ideal magus valla wowdaki warlockun kotu versiyonu diyim hic sevemedim cunku dotlari kisa alanda atilio gibi ve yakina geldimi adam kalionuz keklik gibi fakat caster class seviosanzi sorcerer iyi bide dmgleri iyi pqlarda...
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Densiz said: espri yapıyor sanırım. Ki yapmasa gelip burada "kullanıyorum" diye yazmaz :P Yani en azından üstünde ki RANK 40 yazısını görebilecek birisi gibi görünüyor. Rank 40 bir büyü değil bu canım, 14 te alabildim yani, oradaki rank 40 yanlış...Söylemek istediğim moral'ın mavi bar'ı asla azalmıyor, sürekli kullanabiliyorum, karakterin altından alev çıkıyor ve damage de veriyor millete...
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sonradan hatırladım CANIMda(yani anladığım tüm skillerin rank 40 görünüyor olması) mesajımı güncelleyemedim konudu yukarı çıkartmak istemedim. Çok bişi değişmez. öyle olmaması gerektiğinin farkında iken kullanıyorsan söylediğim aynı şeyler halen geçerli :P (rank 40 ı, moral barım azalmıyor diye değiştir)
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ramocan said: Zealot oynuyorum rank 14 civarıyım, morale abilitisi olan Rampaging Siphon büyüsünü sınırsız cast edebiliyorum etrafımda düşman var ise, acaba bu bir bug mu yoksa gerçekten sınırsız mı olması gerekiyor, tam anlayamadım...ability Bug, cast animation var sadece. Tzeentch's Cry da aynı şekilde. 5s cd olmasına rağmen, arka arkaya cast edebiliyorsun. Sadece animation olarak gösteriyor ama :p
Jaex Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gil Estel said: Valla 2 level üstüm 4 mobu alıyorum aynı anda, combat bittiğinde HP'de %80 lerde oluyor. Black Orc'taki Da Toughest! skill 'i saolsun 300 300 healliyor :) Black Orc ve diğer tanklar arasındaki en önemli özellik bu buff olsa gerek ve gördüğüm en etkili melee buff ı sanırım. Şuan Lv 17 Black Orc a sahipim ve 25% şansla +510 health geliyor. Genellikle 90% altına inmiyor health im.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Yeni konu açmak istemediğim için burada soruyorum. Oyunda örünmez olabilen bir class var mı? Varsa hangisi ve lvl kaçta?
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Order - Witch Hunter Destro - Witch Elf Tam bilmiyorum ama sanırım ikisinede R10 da geliyor...
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Evet ikisi de lvl 10 geliyor, ama stealth gibi basit değilde shadow of god :P gibi falan karizmatik isimlei var. Bu arada wow mantığı bir stealth yok öyle sonsuza kadar, 30 sn. falan heralde.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Witch Hunterların birden pufff die çıkıp, zbaaam die yapıştırmasını sevmiorum :p
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 rvr açısından bakınca senaryolarda dahil olmak üzere, WH ne kadar etkin bir class marauder yada witch elf e kıyasla?
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gangren said: Witch Hunterların birden pufff die çıkıp, zbaaam die yapıştırmasını sevmiorum :p arkanı kayaya yasla :P
Öne çıkan mesajlar