Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Fall


progamer

Öne çıkan mesajlar



In a hospital on the outskirts of 1920s Los Angeles, an injured stuntman (Pace) begins to tell a fellow patient, a little girl with a broken arm (Untaru), a fantastical story about 5 mythical heroes. Thanks to his fractured state of mind and her vivid imagination, the line between fiction and reality starts to blur as the tale advances.

2006 yapımı ve Bu seneki İstanbul Film Festivalinde gösterilmiş bir film The Fall. Ben Oyungezer dvdsindeki fragmanı sayesinde keşfettim filmi. Film 1920lerin Los Angeles'i ve baş karakterin anlattığı öykü olarka iki farklı zamanda geçiyor ve bu ikisini birbirine çok iyi bağlıyor. Görsel açıdanda çok iyi film. Zaten film 18 ülkede 26 farklı yerde çekilmiş. Asla bilgisayar efekti kullanmamışlar.

Fragman:
http://www.traileraddict.com/trailer/the-fall/trailer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
az sinemadan anlayan seven adamın seyretmesi gereken bir film. çünkü sinemaya övgü resmen. ve hayatımda gördüğüm en underrated filmlerden biri.

6 kıta 16 ülke gezmeleri çok acayip. ve bazıları 1 saniyelik görüntü için.

david fincher el atmasaydı resmen çürüyüp gidecekti film. blue-ray olarak falan tekrar sürüldü tekrar gösterime girdi amerikada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...