progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 In a hospital on the outskirts of 1920s Los Angeles, an injured stuntman (Pace) begins to tell a fellow patient, a little girl with a broken arm (Untaru), a fantastical story about 5 mythical heroes. Thanks to his fractured state of mind and her vivid imagination, the line between fiction and reality starts to blur as the tale advances. 2006 yapımı ve Bu seneki İstanbul Film Festivalinde gösterilmiş bir film The Fall. Ben Oyungezer dvdsindeki fragmanı sayesinde keşfettim filmi. Film 1920lerin Los Angeles'i ve baş karakterin anlattığı öykü olarka iki farklı zamanda geçiyor ve bu ikisini birbirine çok iyi bağlıyor. Görsel açıdanda çok iyi film. Zaten film 18 ülkede 26 farklı yerde çekilmiş. Asla bilgisayar efekti kullanmamışlar. Fragman: http://www.traileraddict.com/trailer/the-fall/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 çok güzel. izleyin izlettirin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 siir gibi film, cok guzel olmus. belki biraz duygusalima denk gelmis olabilir ama gozlerimi ara sira doldurdu. http://www.imdb.com/title/tt0460791/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 küçük kız çok güzel oynamış ya. bu arada hala sonradan açılan başlık açık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Süper film (tu) Hikaye, oyunculuk, sanat yönetimi, sinematografi ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bu filmin dvdsi lazım bana :( amazonda zatılanda türkçe dil desteği yoktur haliyle altyazı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 az sinemadan anlayan seven adamın seyretmesi gereken bir film. çünkü sinemaya övgü resmen. ve hayatımda gördüğüm en underrated filmlerden biri. 6 kıta 16 ülke gezmeleri çok acayip. ve bazıları 1 saniyelik görüntü için. david fincher el atmasaydı resmen çürüyüp gidecekti film. blue-ray olarak falan tekrar sürüldü tekrar gösterime girdi amerikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 underrated olacak tabi cunku pazarlama diye bir sey yok. film 2006 yapimi ama 2008 ortasi gosterime giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hiç bir türk sitesinde dvdsini bulamadım.pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 mük kemmel bir film. tablo gibi her sahnesi. izlemediyseniz mutlaka izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 İnanılmaz bir filmdir. Küçük kızın oynadığı tek film ayrıca, anlamadım yani. Resmen Oscar'lık performans çıkarmış velet. Gözlerim sürekli dolmuştu yani ilk izlediğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 inanılmaz bir film bu. sevmeyenle dövüşebilirim o derece seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 burtonesk said: inanılmaz bir film bu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 izleyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Harika bir filmdi.Görüğüm en güzel jenerikti müzik süperdi.Görsellik muhteşemdi. Kesinlikle izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 burtonesk said: inanılmaz bir film bu. sevmeyenle dövüşebilirim o derece seviyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 o mesaj sanaydı evet sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 O smiley ne öyle yoksa bu filmi sevmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dayak yedim diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 direk sevmedim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 mükemmel. sinema nedir diye sorsalar bir gün göstereceğim filmler arasında kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Güzel film de, biraz overrated geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 harika film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 fragman güzele benziyor izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar