Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeytan tüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlarda güzeldi ama bu nedir kardeşim ya neden böle bir şey olmakta. Etrafımdaki kızlar korkar oldu benden. Sarhoşken takıldığım mekanları, insanları pek hatırlamadığım için girdiğim her ortamda artık ben seni bir yerden tanıyorum moduna giriyor insanlar. Olmaz olsun böyle şey 8 tane şeytan tüğü olur mu bir insanda istemiyorum lan
Mesaj tarihi:
BeIlow said:
Başlarda güzeldi ama bu nedir kardeşim ya neden böle bir şey olmakta. Etrafımdaki kızlar korkar oldu benden. Sarhoşken takıldığım mekanları, insanları pek hatırlamadığım için girdiğim her ortamda artık ben seni bir yerden tanıyorum moduna giriyor insanlar. Olmaz olsun böyle şey 8 tane şeytan tüğü olur mu bir insanda istemiyorum lan

anlattıklarına bakınca, kızların korkması buna eklenince, girdiğin her ortamda insanlar seni bir yerden tanıyor moduna da başladıysa, ciddi ciddi Cemil İpekçi olduğunu düşünüyorum...
Mesaj tarihi:
çekerim gösteririm bir ara çok garip bişi kardeşim. Bişi yaptığımta yok uslu çocuğum kaşara çıktı adımız isyanlardayım dünyaya sevgilim terk etti bu yüzden allah belanızı versin
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
burtonesk said:
kahretsin her gece barda gönlüm hovarda. aynı dertten muzdaribim.

+1

Bütün kızlar bana hasta ama ben bu durumdan hiç de memnun değilim =/

xaenin yannış anlaşılıcak :P
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
burtonesk said:
kahretsin her gece barda gönlüm hovarda. aynı dertten muzdaribim.

+1

Bütün kızlar bana hasta ama ben bu durumdan hiç de memnun değilim =/

her gece ağlıyorum orçuna yakarıyorum ama nafile:/
Mesaj tarihi:
emoluktan o , tarz değiştirip emo olunca default şeytan tüyü +8 'e yükseliyo. bunlardan beşi üzgün surat ifadenden , üç tanesi de o ayaklarını çarpık tutmandan.
Mesaj tarihi:
BeIlow said:
çekerim gösteririm bir ara çok garip bişi kardeşim. Bişi yaptığımta yok uslu çocuğum kaşara çıktı adımız isyanlardayım dünyaya sevgilim terk etti bu yüzden allah belanızı versin

Çok aptalca bir mesaj olmuş.
  • Yeni Oluştur...