BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Başlarda güzeldi ama bu nedir kardeşim ya neden böle bir şey olmakta. Etrafımdaki kızlar korkar oldu benden. Sarhoşken takıldığım mekanları, insanları pek hatırlamadığım için girdiğim her ortamda artık ben seni bir yerden tanıyorum moduna giriyor insanlar. Olmaz olsun böyle şey 8 tane şeytan tüğü olur mu bir insanda istemiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 genital bölge kılı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şeytan tüyü iyidir.Asla laf etme ararsın o günleri sonra.Tüyümüzü seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şeytan tüğü nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tüy tüğ tüy tüğ tüy tüğ sfdfsddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kahretsin her gece barda gönlüm hovarda. aynı dertten muzdaribim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şeyten tüyü nası oluyor laa nası sekiz tane olur adamda foto istiyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 BeIlow said: Başlarda güzeldi ama bu nedir kardeşim ya neden böle bir şey olmakta. Etrafımdaki kızlar korkar oldu benden. Sarhoşken takıldığım mekanları, insanları pek hatırlamadığım için girdiğim her ortamda artık ben seni bir yerden tanıyorum moduna giriyor insanlar. Olmaz olsun böyle şey 8 tane şeytan tüğü olur mu bir insanda istemiyorum lan anlattıklarına bakınca, kızların korkması buna eklenince, girdiğin her ortamda insanlar seni bir yerden tanıyor moduna da başladıysa, ciddi ciddi Cemil İpekçi olduğunu düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kızlar gayleri sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Theridone said: Şeytan tüğü nedir ya? şeytan tığı o.. ören bayan gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hani şu bende olmayan.8 tane varsa 2 sini satın alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 olm ondan yapılacak benzetme olsa olsa şeytan duvarı olur yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 farketmez duvar muvar şeytan olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 çekerim gösteririm bir ara çok garip bişi kardeşim. Bişi yaptığımta yok uslu çocuğum kaşara çıktı adımız isyanlardayım dünyaya sevgilim terk etti bu yüzden allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaşım çok dertlenmişin ama içinde kalmasın anlat hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 burtonesk said: kahretsin her gece barda gönlüm hovarda. aynı dertten muzdaribim. +1 Bütün kızlar bana hasta ama ben bu durumdan hiç de memnun değilim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: burtonesk said: kahretsin her gece barda gönlüm hovarda. aynı dertten muzdaribim. +1 Bütün kızlar bana hasta ama ben bu durumdan hiç de memnun değilim =/ xaenin yannış anlaşılıcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 xaenin nin penth le durumunu biliyoruz zaten canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 olm bu tüyler nası sayılıyıor? var mı yok mu nası anlioz bi anlatın bakalım :) hem şeytan tırnağı var bende o da geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: burtonesk said: kahretsin her gece barda gönlüm hovarda. aynı dertten muzdaribim. +1 Bütün kızlar bana hasta ama ben bu durumdan hiç de memnun değilim =/ her gece ağlıyorum orçuna yakarıyorum ama nafile:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bendede şeytan tırnağı var nbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 emoluktan o , tarz değiştirip emo olunca default şeytan tüyü +8 'e yükseliyo. bunlardan beşi üzgün surat ifadenden , üç tanesi de o ayaklarını çarpık tutmandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 BeIlow said: çekerim gösteririm bir ara çok garip bişi kardeşim. Bişi yaptığımta yok uslu çocuğum kaşara çıktı adımız isyanlardayım dünyaya sevgilim terk etti bu yüzden allah belanızı versin Çok aptalca bir mesaj olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dasaaa said: allam bu logoyu ne zaman görsem kendimi nazi almanyasında hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar