adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu tam olarak nedir konuyuda nereye acıcağımı bilemedim bi bilgi alabilirmiyim?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 doğru yerdesin. emin ellerdesin.. yaklaş yamacıma şöle.. sana kahramanmaraşlı abdullah uv dövmemi göstericiiim kanserojen olabilir diyorlar: http://en.wikipedia.org/wiki/UV_tattoo bi de google sonuçları var http://www.google.com/search?q=ultraviolet+tattoo&sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8 ama tr'de yapan yer bulamadım ben şimdi.. varış sanırım: http://www.anatoliatattoo.com/dovme.uv.tattoo.1.htm
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bide daha pahalı diyo canımda çekti ama bea:D
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 normal dövmenin 3 katı gibi bi fiyatı var ben biara araştırmıştım ama gereksiz bence sadece mor ışıkta gözüküyo yani bunun yaptıranın hergece barlardan diskolardan çıkmayan birisi olması gerekiyo bi işe yarasın :D
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bütün sırtını güzel bi dövmeyle kaplayıp dışardan belli olmamasını sağlayabilirsin bunla mesela. Bence süper.
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mor ışıktan başka bişeyde gözükmüyo mu yani? yaptırdıktan sonra ya ortamcı ya da laborant falan olmalısın yani. dolmuş söförü de olabilir.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 pogodi said: ...dolmuş söförü de olabilir. AHUAHSDUA
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 iett şöfürü olup zengin olcam ben:D değişik bi fikir gibi geldi ufak bitane yaptırılabilir aslında.
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dövmeyi yaptırıcam da sora mor ışıklı yeri nerden bulucam
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 canlı versiyonunu gördüm... yaptıracaksan devamlı discoda falan olman gerek... yada aile korkusu olması gerek... avradın biri göğsüne ejderha yaptırmıştı, gözlerine mor ışıkta gözüken dövmeden yaptırmıştı... disco ışıında acaip gözüküodu... yaptıracaksan var olan yada yaptıracaın bi dövmeye aparat olarak yaptır...
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bekar evin olacak yatak odanda mor ışık olacak. Salonda da olabilir tercih meselesi tabi.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gereksiz geldi bana :S mis gibi siyah dövme yaptırmak varken. ama şöyle olabilir. siyah tribalin üstüne efekt falan koyarsın ortama girince coşar dövme mesela. hmm.
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 davinci code geldi aklıma. gizli bişeyler yazarsın üstüne. memento da geldi birden aklıma
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Black-ice said: gereksiz geldi bana :S mis gibi siyah dövme yaptırmak varken. ama şöyle olabilir. siyah tribalin üstüne efekt falan koyarsın ortama girince coşar dövme mesela. hmm. genelde öle yapıolar zati... ama bi adam elinin iskeletini çizdirmişti... elinde kemikler falan... barda çok güzel duruo... gündüz gineşte bişi yok :D
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://m-to-the-f.com/img/light8301.jpg
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 karpuzseven said: Bekar evin olacak yatak odanda mor ışık olacak. Salonda da olabilir tercih meselesi tabi.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 karpuzseven said: Bekar evin olacak yatak odanda mor ışık olacak. Salonda da olabilir tercih meselesi tabi. ben mor ışık altında feci vampir gibi gözüküyorum.. millet tırsar kaçar! kuzenim de zombie gibi gözüküyor.. mor ışık gerçek yüzümüzü ortaya çıkartıyor sanırım!
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aile ve mahalle baskısından tırsanlar için güzel bir alternatif olabilir^^
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 uygulama iyi olursa umut vaad ediyo tabı
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Modüler bir dövme tasarlıyıp bir kısmını mor dalgada görülen tarzda yaptırmak lazım.O zaman güzel olabilir...Bi anda dövme değişicek ikindi kısım gelince biraz daha farklı bişey çıkıcak falan. Bu arada bu dövme işi kaç liradır ya,nerelere sormak lazım ( normal dövme )? Büyüklüğe motife bağlı biliyorum da bi fikriniz vardır heralde..
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şehire ve duruma göre değişiyo ortalam 60-80 ytl makine açılışı oluyor metre kareside 10 ytlmi ne sanırım yanlış hatırlamıyosam
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Valla tamamen mekana göre de değişen birşey. Ama dövme paradan kaçınabileceğin bir konu değil. Keseleyince çıkmıyor o, iyi bir yere yaptırman lazım.
xunn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 thedevourer said: şehire ve duruma göre değişiyo ortalam 60-80 ytl makine açılışı oluyor metre kareside 10 ytlmi ne sanırım yanlış hatırlamıyosam ..?
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 25 ytlye filan tüm vucut mavi olur o zaman
Öne çıkan mesajlar