aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 insanli kisimlar cikarilsin filmden, megan foxla diger robot olan karinin sahneleri disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ben çizgi filmin hepsini indirmiştim üstüne izlemeye başlamıştım . divxplanette altyazıları çıkmaya başlamış, isteyen arkadaşlar bence abansın izlesin gerçek Transformers ne filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Sinemada bu kadar kötü bi filme gitmemiştim uzun zamandır.Sinemada izlediğime pişman oldum,çıtır çerez niyetine dvd si alınıp izlenecek bi film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ben baya beğendim. devamına yatırım yapılmış gibi geldi bana. maykıl beyin olması üzücü tabi ama idare etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 12 sayfa boyunca kimse John Turturro'nun mükemmel oyunculuğundan bahsetmemiş... ONE MAN! ALONE! BETRAYED BY HIS BELOVED COUNTRY! nerenizle izlediniz abi filmi? Tüm film Megan Fox'a bakıp kıskandınız gelince de şöyle kötü böyle kötü dediniz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ben çok beğendim filmi. tek başıma gittim ortanın ortasına oturdum böyle keyifle izledim. bildiğin bazı sahnelerde 3.5 attım. megan fox'lu sahneler geçse de robot görsek diye bekledim. 10 dakka arada ben gay miyim ki lan diye düşündüm biraz. sonra 2. yarıda daha çok heyecanlandım. optimus'a gözümden 1 damla yaş süzüldü. autobotların sadece optimus üzerine kurulması biraz kötü olmuş. azcık da bumblebee. zevkle izledim özet olarak. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Aket-Atum said: 12 sayfa boyunca kimse John Turturro'nun mükemmel oyunculuğundan bahsetmemiş... ONE MAN! ALONE! BETRAYED BY HIS BELOVED COUNTRY! Onu yazmayı unuttum evet. Adam muhteşemdi ya. Filmdeki en iyi oyunculuk ve karakter onundu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aquila said: insanli kisimlar cikarilsin filmden, megan foxla diger robot olan karinin sahneleri disinda. megan fox'lu sahneler dışında dediğin zaten 2 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kötü bişi mi bu? filmde robotlar dısında sadece megan fox olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Izledim demin sinemada..eglendim ve guldum.. devastatorun toplari vardi..daha cok guldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ben de az önce geldim filmden. İlk filmden daha çok etkilenmiştim, bu filmi de beğendim ama etkileyicilik olarak ilki daha başarılıydı diyebilirim. Efektler çok başarılıydı, aksiyon sahneleri uzun ama görkemliydi, Bumblebee her zamanki gibi adamımdı, Optimus da gene karizmasından ödün vermedi. 2.5 saatlik bir süre böyle bir film için uzun diyenler olabilir, ama bu tarz filmleri seviyorsanız pişman olmazsınız. Megan Fox gibi bir kadın oynuyor filmde yani, her şeyi geçtiğinizde o bile yeter bu filmi görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 -Deno- said: Megan Fox gibi bir kadın oynuyor filmde yani, her şeyi geçtiğinizde o bile yeter bu filmi görmek için. İşte benim de karşı olduğum konu bu. Transformers denilen bir film için yapılan tek yorum: "Megan Fox yeter, onu görmeye gidin" oluyorsa, o film toptan kolpa demektir. Hayır sıradan bir aşk filminden bahsetmiyoruz, sorun da orda. Transformers denilen bir çizgi filmden uyarlama ve Aksiyon genre amaçlıyan bir film. Eğer bu film seyircilerine Aksiyon veya Transformers'ı değil de Megan Fox'a odaklanmasına neden oluyorsa, film esas görevini yerine getirememiş demektir. Esas görevi Megan Fox izlettirmek değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 transformers oyuncaktan uyarlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 aquila said: transformers oyuncaktan uyarlama. Çizgi film önce, sora oyuncak, sora film değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 nope, oyuncak, cizgi roman+film, hebele hubele. hatta filmin basinda, sonunda dikkat ederseniz hasbronun oyuncaklarindan uyarlamadir yazayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bone said: -Deno- said: Megan Fox gibi bir kadın oynuyor filmde yani, her şeyi geçtiğinizde o bile yeter bu filmi görmek için. İşte benim de karşı olduğum konu bu. Transformers denilen bir film için yapılan tek yorum: "Megan Fox yeter, onu görmeye gidin" oluyorsa, o film toptan kolpa demektir. Hayır sıradan bir aşk filminden bahsetmiyoruz, sorun da orda. Transformers denilen bir çizgi filmden uyarlama ve Aksiyon genre amaçlıyan bir film. Eğer bu film seyircilerine Aksiyon veya Transformers'ı değil de Megan Fox'a odaklanmasına neden oluyorsa, film esas görevini yerine getirememiş demektir. Esas görevi Megan Fox izlettirmek değil çünkü. Benim o kadına karşı zaafım var ama. Ve onu yazarken ki amacım film tırt Megan Fox için gidilir demek değildi yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben senin yerine yazayım film tırt megan fox için gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 demek ki filmin tek göstermek istediği şey robotlar değil, megan fox da var bu kadar basit. isteyen megan fox için izler isteyen bumblebee için, bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mighty_THoR said: ben senin yerine yazayım film tırt megan fox için gidilir. abartmayın ya, izlemeyen sanki megan soyunuyo zannedick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 optimus filmin sonunda müslüman oluyo diyolardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 tovbe edip kavgayi dovusu birakiyo, minare oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 oh oh iyiymiş gitmeme gerek yok o zaman yazın sonunda stv de yada kanal7 de verirler nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 5-6 bölüm çizgi film izleyen herkesin şu filme kolpa demesi çok normal, demekte hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bu arada Opitmus Prime'ın son hali ne kadar overpowereddı yahu. Nerf gelsin ona. Ama yine de Bumblebee, ille de Bumblebee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 İlk filmi hiç beğenmemiştim ama bunu beğendim. Hala gönül rahatlığıyla iyi bir adaptasyon diyemem (Michael Bay ile olmaz zaten o eheh) ancak gelişme var. Üçüncü filmde başarması dileğiyle. Detaya girersek - Optimus'un Megatron'dan dayak yemesi - Optimus'un ölmesi - Starscream ile Megatron'un çekişmeleri - Bire bir dövüşler çizgifilmi hatırlattı. Genel olarak daha fazla Transformer gördük, ne olup bittiğine anlam verebildim. Konu patlaktı ama kapışmalar güzeldi. Twins çok iyi olmuş.Ufaklık da iyi. Yan karakterler fena değil. Yalnız birileri bariz Futurama izlemiş, bu kadar Roberto olur :) http://www.youtube.com/watch?v=tg0yZCQWtvo Kesinlikle daha fazla Megatron olmalıydı, artık 3. filme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar