Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

scorch

Öne çıkan mesajlar

Ben çok beğendim filmi.
tek başıma gittim ortanın ortasına oturdum böyle
keyifle izledim.
bildiğin bazı sahnelerde 3.5 attım.
megan fox'lu sahneler geçse de robot görsek diye bekledim.
10 dakka arada ben gay miyim ki lan diye düşündüm biraz.
sonra 2. yarıda daha çok heyecanlandım.
optimus'a gözümden 1 damla yaş süzüldü.
autobotların sadece optimus üzerine kurulması biraz kötü olmuş. azcık da bumblebee.
zevkle izledim özet olarak. tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de az önce geldim filmden. İlk filmden daha çok etkilenmiştim, bu filmi de beğendim ama etkileyicilik olarak ilki daha başarılıydı diyebilirim. Efektler çok başarılıydı, aksiyon sahneleri uzun ama görkemliydi, Bumblebee her zamanki gibi adamımdı, Optimus da gene karizmasından ödün vermedi. 2.5 saatlik bir süre böyle bir film için uzun diyenler olabilir, ama bu tarz filmleri seviyorsanız pişman olmazsınız. Megan Fox gibi bir kadın oynuyor filmde yani, her şeyi geçtiğinizde o bile yeter bu filmi görmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Megan Fox gibi bir kadın oynuyor filmde yani, her şeyi geçtiğinizde o bile yeter bu filmi görmek için.

İşte benim de karşı olduğum konu bu.
Transformers denilen bir film için yapılan tek yorum: "Megan Fox yeter, onu görmeye gidin" oluyorsa, o film toptan kolpa demektir.

Hayır sıradan bir aşk filminden bahsetmiyoruz, sorun da orda.
Transformers denilen bir çizgi filmden uyarlama ve Aksiyon genre amaçlıyan bir film. Eğer bu film seyircilerine Aksiyon veya Transformers'ı değil de Megan Fox'a odaklanmasına neden oluyorsa, film esas görevini yerine getirememiş demektir. Esas görevi Megan Fox izlettirmek değil çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

-Deno- said:

Megan Fox gibi bir kadın oynuyor filmde yani, her şeyi geçtiğinizde o bile yeter bu filmi görmek için.

İşte benim de karşı olduğum konu bu.
Transformers denilen bir film için yapılan tek yorum: "Megan Fox yeter, onu görmeye gidin" oluyorsa, o film toptan kolpa demektir.

Hayır sıradan bir aşk filminden bahsetmiyoruz, sorun da orda.
Transformers denilen bir çizgi filmden uyarlama ve Aksiyon genre amaçlıyan bir film. Eğer bu film seyircilerine Aksiyon veya Transformers'ı değil de Megan Fox'a odaklanmasına neden oluyorsa, film esas görevini yerine getirememiş demektir. Esas görevi Megan Fox izlettirmek değil çünkü.

Benim o kadına karşı zaafım var ama. Ve onu yazarken ki amacım film tırt Megan Fox için gidilir demek değildi yanlış anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk filmi hiç beğenmemiştim ama bunu beğendim. Hala gönül rahatlığıyla iyi bir adaptasyon diyemem (Michael Bay ile olmaz zaten o eheh) ancak gelişme var. Üçüncü filmde başarması dileğiyle.

Detaya girersek

- Optimus'un Megatron'dan dayak yemesi
- Optimus'un ölmesi
- Starscream ile Megatron'un çekişmeleri
- Bire bir dövüşler

çizgifilmi hatırlattı.

Genel olarak daha fazla Transformer gördük, ne olup bittiğine anlam verebildim. Konu patlaktı ama kapışmalar güzeldi. Twins çok iyi olmuş.Ufaklık da iyi. Yan karakterler fena değil.

Yalnız birileri bariz Futurama izlemiş, bu kadar Roberto olur :)

http://www.youtube.com/watch?v=tg0yZCQWtvo

Kesinlikle daha fazla Megatron olmalıydı, artık 3. filme...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...