tellos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 şimdi biz gün içinde mutlaka bırt ederiz bunların bazıları kokar bazıları ise kokmaz (sesli yada sessiz olması önemli diil) ama önemli olan bu bırtların hangi zmanlarda kokup hangi zmanalarda kokmıycagını kesdirebilmek şimdi bu akşam farkettimki eger tuvaletinizi yakın bi zmanda yapıp ondan sonra bırt yaparsanız asla kokmuyo diyelim 17.00 tuvalet yaptınız 18.00 gibi osurunuz hiç bi proplem yok ama diyelim 00.30 gibi yaparsanız ve 01.00 gibi tuvalete gitcek gibi olursanız efsanevi bi kötü koku çıkıyo ortaya bunu denemdim baktım gerçektende öyle yani geyik diil aslına merak ettim böylemi durum diye ama tabi pffden bi konu oldugu için garbıça açtım anlatın bana deneyimlerinizi cvp olarak ''OK'' yazmayın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o "bırt" ın çıktı yerin doluluğuyla orantılı bişi olduğunu düşünüyorum ben telloscuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 BOK ahahaha ilginç bi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bırt ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya internet üzerinden alışveriş yapmakla ilgili sıkıntılarımı giderecek bilgiler verecek babayiğitler arıyorum internet bölümüne bir uğrayın pls. Ayrıca ilk defa evimden ayrı düşeceğim 10 Eylülde okulum başlıyor yurtların hiçbirinde tek kişilik oda kalmamış mecburen iki kişilik odada kalıcam oda arkadaşım osurursa döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tellos said: şimdi biz gün içinde mutlaka bırt ederiz * surat donup kal * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 arkadaş mide ekşisi geçiripte bi bırtlasın bakalım. tezin fail dostum üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 {0} :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tellos said: bunu denemdim baktım gerçektende öyle yani geyik diil BEN DE İNANMIYORUM AMA ALLAH RIZASI DENDİĞİ İÇİN YOLLUYORUM, SEN DE ALLAH RIZASI İÇİN YOLLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bırt ederken gerkiniz de geliyor mu yoksa pıtılamak daha mı cazip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bol bol lahana, karalahana, marul vs. yedikten sonra efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Allah rızası için bir bakın be başlığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 saerosun "/fart" fotorafı aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bokunda boncuk ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tellos said: şimdi biz gün içinde mutlaka bırt ederiz 1 dakikadır falan gülüyorum durmadan kekür kekür. bırt HAEHAEHAHEAHEAHEAHE. Of Bunca zamandır pırt dediğimiz şeyin ultimatr'den pepelek'e oradan paticik'e geçiş gibi bırtlaşmış olması beni derinden etkiledi. Onunla da kalmadım böyle alakasız bişeyi paticiğe bağlayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi niye siz etmiyonuzmu herkes eder yani bırt işte abi ossurmak die yazsan ayıp şimdi yellenmek desen anlamıyablir millet gaz çıkarmak çok sux bi deyim en ideali bırt günluk hayatta kullanırım hatta ben araba içinde falan ''kim bırt yaptı lan'' derim cvp genelde ''ahmet osurmuştur, mehmet osurmştur kesin'' şeklinde olsada bırt kullanmayı severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bu gece eve geldiğimden beri bi bırta güldüm bi de un/su oranı lafına. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 İYİCE GAY OLDUN LAN SEN BIRT NE OLUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hadi be hacı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 reca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ha o bildiğin pırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sebze yiyince kokulu osuruyoruz arkadaşlar (bende öyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar